Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

18η με 20η εεεε!!!!Πωπω....μακρυα ειναι!!!:rolleyes:αχ....

Να σου πω την αληθεια δεν ειχα αγωνια για το τι ειναι ηθελα μονο να εινια καλα γιατι μετα απο οσα ειχα περασει το φυλλο ηταν το τελευταιο!!!

Κανε υπομονη και θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος,ειχα δει δυο ονειρα με μωρα!!Και ετσι ηταν τοσο υπεροχα και αληθινα......

Μηπως ερχεται...λεω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Ηρθε και εφυγε...τωρα αν ειναι σε κανα τρίμηνο παλι που θα ξεκινησω παλι προσπάθειες.....αναλογα τι θα πει και ο γιατρος..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αχ βρε σκατουλια μου...με το καλο να ειναι γερα και οτι θελουν να είναι...

Παιδια εγω προχτες ειδα ένα όνειρο τόσο πραγματικο και δεν θέλω να το ξεχάσω....

ειδα οτι ειχα αγκαλια ένα μωράκι κοριτσάκι και το θηλαζα και ότι ήταν πανέμορφο...παιδια ηταν τοσο μα τοσο ζωντανο που το σκεφτομαι και αντριχιαζω....

Βεβαια είναι απο την εννοια μου λόγο τιε παλλινδρομη που ειναι και πρόσφατη....αλλα δεν πειραζει ηταν ωραίο..:lol::lol:

Σου χτυπαει την πορτα θα δεις!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αθηνούλα πόσο καιρο σου έλεγε ο γιατρος να περιμένεις μετα τις παλλινδρομες?

Ισχυει αυτο με το τρίμηνο? ετσι μου ειχαν πει τις προηγουμενες δύο φορες? τωρα δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρο να με δει...μόλις αδιαθετήσω.....τον πηρα μονο για το προσωρινο αποτελεσμα απο τον καρυοτυπο και μου ειπε οτι βρεθηκε αρνητικο σε συνδρομο νταουν...οσο για το τελικο σε κανα τριαρι εβδομάδες..

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ναντιμορακι μου τι κανεις??????????

απ'οτι διαβασα παραπανω χαλαρωσες λιγακι...καλα κανεις κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις τη σωστη αποφαση και συντομα θα εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις!!!!

Αχ, σ’ευχαριστώ Χαπουλίνι!!!....Ναι, χαλάρωσα αρκετά...Και νομίζω ότι όλα θα γίνουν...!:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ηρθε και εφυγε...τωρα αν ειναι σε κανα τρίμηνο παλι που θα ξεκινησω παλι προσπάθειες.....αναλογα τι θα πει και ο γιατρος..

Κοτοπουλακι μου δεν πειραζει το ξερω οτι ειναι δυσκολο μιας και εχουμε περασει τα ιδια αλλα οπως εχουμε ξαναπει καλυτερα τωρα που δεν ακουσες καρδουλα και εφυγε παρα αργοτερα οπως επαθε η αδερφη του κουμπαρου μου στη 16η εβδομαδα ειδανε οτι μωρο ερχοτανε αρρωστο!!!

Εμας τουλαχιστον φυγανε νωρις που αυτο σημαινει οτι κατι ειχανε και δεν μεινανε!!!!

Απλα ειπαμε θελει πολυ κουραγιο υπομονη και δυναμη για να προχωρησουμε παλι!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοτοπουλακι μου δεν πειραζει το ξερω οτι ειναι δυσκολο μιας και εχουμε περασει τα ιδια αλλα οπως εχουμε ξαναπει καλυτερα τωρα που δεν ακουσες καρδουλα και εφυγε παρα αργοτερα οπως επαθε η αδερφη του κουμπαρου μου στη 16η εβδομαδα ειδανε οτι μωρο ερχοτανε αρρωστο!!!

Εμας τουλαχιστον φυγανε νωρις που αυτο σημαινει οτι κατι ειχανε και δεν μεινανε!!!!

Απλα ειπαμε θελει πολυ κουραγιο υπομονη και δυναμη για να προχωρησουμε παλι!!!!;)

συμφωνω απολυτως!!!

76IGp3.png

Κοιτα ουδετερα!!!!

Κριμα δεν ειναι εδω και η Εμμα-Λενε να σας πει!!!

γιατι εαν θυμαστε ητανε απο τις πρωτες που μου ειπε ειναι αγορι σταματα να γραφεις με ροζ!!!!

Ναι βρε....ουτως ή αλλως οτι και να ειναι και να πανε ολα καλα...οταν ερθει η ωρα για κουνιες και τετοια,ουδετερα χρωματα θα παρω!!!

Εγω παντα πιστευα και πιστευω πως το πρωτο μου παιδακι θα ειναι αγορι!!!

Αλλα ολο χαζευω τα ροζ....:lol::lol::lol:

Πραγματικα παντως δεν με νοιαζει καθολου!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Αθηνούλα πόσο καιρο σου έλεγε ο γιατρος να περιμένεις μετα τις παλλινδρομες?

Ισχυει αυτο με το τρίμηνο? ετσι μου ειχαν πει τις προηγουμενες δύο φορες? τωρα δεν έχω πάει ακόμα στον γιατρο να με δει...μόλις αδιαθετήσω.....τον πηρα μονο για το προσωρινο αποτελεσμα απο τον καρυοτυπο και μου ειπε οτι βρεθηκε αρνητικο σε συνδρομο νταουν...οσο για το τελικο σε κανα τριαρι εβδομάδες..

Ισχυει μετα και την 2η περιοδο μου εδωσε το οκ!!!

Βεβαια στην τωρινη εδωσε πρωτα το πρασινο φως ο ενδοκρινολογος και μετα ο γυναικολογος!!!!!

Αφου εκανα οτι μου ειπε γυμναστηρια διατροφη το χαπακι μου καναμε και τις εξετασεις μας και ειδε οτι ολα ειναι καλα τοτε ξεκινησα και εμεινα με την πρωτη!!!!πραγμα που δεν το περιμενα σας το εχω ξαναπει!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ναι βρε....ουτως ή αλλως οτι και να ειναι και να πανε ολα καλα...οταν ερθει η ωρα για κουνιες και τετοια,ουδετερα χρωματα θα παρω!!!

Εγω παντα πιστευα και πιστευω πως το πρωτο μου παιδακι θα ειναι αγορι!!!

Αλλα ολο χαζευω τα ροζ....:lol::lol::lol:

Πραγματικα παντως δεν με νοιαζει καθολου!!!!:D

Ετσι πρεπει πανω απο ολα να ειναι γερα και τα υπολοιπα γινονται!!!!:lol:

Αχ, σ’ευχαριστώ Χαπουλίνι!!!....Ναι, χαλάρωσα αρκετά...Και νομίζω ότι όλα θα γίνουν...!:D:D:D

Μπραβο Μπιφτεκακι μου αντε κανε τη γυμναστικουλα σου και ολα θα πανε καλα!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα κοριτσακια.......!!!

βρε βρεεεεεεεεεεεεεε καλως το καρπουζακι μας!!!!!

τι κανεις κοριτσακι????:lol::lol:

Κοριτσακια μου πρεπει να φυγω!!!!

Σας φιλω!!!!!:D

Φιλακια Κατια καλο μεσημερι!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...