Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κοριτσια ποτε περιπου θα δουμε το φυλλο

Κανονικα ο γιατρος στην αυχενικη με τις μετρησεις που κανει μπορει να καταλαβει αλλα σχεδον κανεις δεν σου λεει!!

Εμενα μου ειπε οτι εχει την υποψια για αγορι την 18η εβδομαδα και την 20η μου την επιβεβαιωσε!!!!

εεεε στη β-επιπεδου τα ειδαμε κιολας!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζορτζάκοοοοο......Χαπάκιιιιιιιι ουουουουου!!!!!!

Καλως τη φατσούλα μου....τι κανεις ματάκια μου...ξεαγχώθηκες καθόλου?..Θέλω να εισαι ηρεμη και να κανεις ότι λέει η καρδούλα σου και το ενστικτό σου....

Βρε δεν κανονιζετε κανα καφεδάκι να τα πουμε να χαλαρώσουμε...μη σου πω αυριο κιολας...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Οταν θα πας στο γιατρο σου ειναι οι μερες που θα την κανεις!!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μπαααααα λεεεςςςςςς??????

το ξερωωωω για την ωρα ειμαι χαλαρη και ο αντρας μου τρελλαμενος!!!!!

μαλλον μολις θα τον δουμε τοτε θα γινουμε τρελλοι!!:lol:

:D:D:D:D

Καλα ειμαι μωράκι μου....βλέπω δεν κρατιέσαι...βιάζεσαι να μάθεις το φυλλο έ?....Εσύ που κληνεις περισσότερο?

οχι απλα ολοι εχουν φαγωθει οτι θα ειναι κοριτσι και θελω να τους αποδειξω οτι κανουν λαθος

εγω δεν εχω προβλημα με ενδιαφερει να ειναι γερο...δεν με νοιαζει το φυλλο,ο αντρας μου κατα βαθος παντως απ'οτι εχω καταλαβει θελει αγορακι

76IGp3.png

κοριτσια ποτε περιπου θα δουμε το φυλλο

Την ιδια απορια εχω κι εγω....οχι οτι με απασχολει βεβαια...γερο να ειναι το μωρακι μου..μονο γερο!!!

Αλλα να ξερω μωρε τι θα κοιταω...τα γαλαζια ή τα ροζ???:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κοίτα εδω το νευρικούλι μου....να περνεις βαθιες ανάσες....

Το συμπεθεράκι σου τι κάνει? μίλησες καθόλου...?

Ελααααα εγω νευρικουλι ποτεεεεεε!!!!:rolleyes:

η αληθεια ειναι οτι εχω να νευριασω εντονα 1 εβδομαδα!!:lol:

Οχι δεν εχω μιλησει θα την παρω ομως!!!

αααα,θα παμε την ιδια μερα....

1ον την δινεις σημασια τι σου λενε...κανενας δεν ξερει καλυτερα απο τη μανα του παιδιου τι πρεπει να κανει...

να εισαι ηρεμη αυτο κανει καλο και σε σενα και στο νινακι σου....και οποιανου δεν του αρεσει να μην ερχεται σπιτι σου ,αντε μην τα παρω,γινανε ολοι ξαφνικα παντογνωστες.....

να σου πω εμενα με βοηθαει πολυ οταν διαβαζω κατι κανε κι εσυ το ιδιο,σε χαλαρωνει

Σιγουρα ετσι ειναι αλλα ξερεις αμα ο αλλος ειναι σπαστικος σπαστικος θα παραμεινει!!!

Καλο το βιβλιο αλλα το τελευταιο διαστημα νυσταζω συνεχεια και δεν μπορω ουτε τηλεοραση να παρακολουθησω!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

ναντιμορακι μου τι κανεις??????????

απ'οτι διαβασα παραπανω χαλαρωσες λιγακι...καλα κανεις κοριτσακι μου μην αγχωνεσαι και ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις τη σωστη αποφαση και συντομα θα εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις!!!!

76IGp3.png

Κανονικα ο γιατρος στην αυχενικη με τις μετρησεις που κανει μπορει να καταλαβει αλλα σχεδον κανεις δεν σου λεει!!

Εμενα μου ειπε οτι εχει την υποψια για αγορι την 18η εβδομαδα και την 20η μου την επιβεβαιωσε!!!!

εεεε στη β-επιπεδου τα ειδαμε κιολας!

18η με 20η εεεε!!!!Πωπω....μακρυα ειναι!!!:rolleyes:αχ....

οχι απλα ολοι εχουν φαγωθει οτι θα ειναι κοριτσι και θελω να τους αποδειξω οτι κανουν λαθος

εγω δεν εχω προβλημα με ενδιαφερει να ειναι γερο...δεν με νοιαζει το φυλλο,ο αντρας μου κατα βαθος παντως απ'οτι εχω καταλαβει θελει αγορακι

Την ιδια απορια εχω κι εγω....οχι οτι με απασχολει βεβαια...γερο να ειναι το μωρακι μου..μονο γερο!!!

Αχ βρε σκατουλια μου...με το καλο να ειναι γερα και οτι θελουν να είναι...

Παιδια εγω προχτες ειδα ένα όνειρο τόσο πραγματικο και δεν θέλω να το ξεχάσω....

ειδα οτι ειχα αγκαλια ένα μωράκι κοριτσάκι και το θηλαζα και ότι ήταν πανέμορφο...παιδια ηταν τοσο μα τοσο ζωντανο που το σκεφτομαι και αντριχιαζω....

Βεβαια είναι απο την εννοια μου λόγο τιε παλλινδρομη που ειναι και πρόσφατη....αλλα δεν πειραζει ηταν ωραίο..:lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

εγω παντως τωρα κοιταω τα unisex ετσι κι αλλιως τα προτιμω

76IGp3.png

Καλως τη φατσούλα μου....τι κανεις ματάκια μου...ξεαγχώθηκες καθόλου?..Θέλω να εισαι ηρεμη και να κανεις ότι λέει η καρδούλα σου και το ενστικτό σου....

Βρε δεν κανονιζετε κανα καφεδάκι να τα πουμε να χαλαρώσουμε...μη σου πω αυριο κιολας...

Ζεν μπορώ αύριο, έχω κολυμβητήριο και πολλές δουλειές.....:(:(

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ζεν μπορώ αύριο, έχω κολυμβητήριο και πολλές δουλειές.....:(:(

Θα σε φάνε τα σπορ εσενα ..θα μου μεινεις μιση μερίδα:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αστους να ψαχνονται εμεις τους το ειπαμε οταν μας το επιβεβαιωσε ο γιατρος!!!

βεβαια οι αδερφες μου και η μαμα μου ειχανε φαει κολλημα οτι ειναι αγορι γιατι οταν κοιταζανε στα παιδικα ητανε η πρωτη φορα που χαζευανε τα αγοριστικα και μου το ειχανε πει πριν καν μαθω τι ειναι!!!!!

Κοιτα ουδετερα!!!!

Κριμα δεν ειναι εδω και η Εμμα-Λενε να σας πει!!!

γιατι εαν θυμαστε ητανε απο τις πρωτες που μου ειπε ειναι αγορι σταματα να γραφεις με ροζ!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Παιδια εγω προχτες ειδα ένα όνειρο τόσο πραγματικο και δεν θέλω να το ξεχάσω....

ειδα οτι ειχα αγκαλια ένα μωράκι κοριτσάκι και το θηλαζα και ότι ήταν πανέμορφο...παιδια ηταν τοσο μα τοσο ζωντανο που το σκεφτομαι και αντριχιαζω....

Βεβαια είναι απο την εννοια μου λόγο τιε παλλινδρομη που ειναι και πρόσφατη....αλλα δεν πειραζει ηταν ωραίο..:lol::lol:

νομιζω εισαι αρκετα επηρεασμενη αλλα συντομα ευχομαι κοριτσακι μου να εχεις θετικα αποτελεσματα!!!

76IGp3.png

Δεν θελω να σε επηρεασω αλλα πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος,ειχα δει δυο ονειρα με μωρα!!Και ετσι ηταν τοσο υπεροχα και αληθινα......

Μηπως ερχεται...λεω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

Αστους να ψαχνονται εμεις τους το ειπαμε οταν μας το επιβεβαιωσε ο γιατρος!!!

βεβαια οι αδερφες μου και η μαμα μου ειχανε φαει κολλημα οτι ειναι αγορι γιατι οταν κοιταζανε στα παιδικα ητανε η πρωτη φορα που χαζευανε τα αγοριστικα και μου το ειχανε πει πριν καν μαθω τι ειναι!!!!!

Κοιτα ουδετερα!!!!

Κριμα δεν ειναι εδω και η Εμμα-Λενε να σας πει!!!

γιατι εαν θυμαστε ητανε απο τις πρωτες που μου ειπε ειναι αγορι σταματα να γραφεις με ροζ!!!!

κι εγω μολις το εμθα για σενα ημουνα σιγουρη οτι θα κανεις παιδαρο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...