Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξερω γω μωρε!!!!μπουκωμα, μυτη και κεφαλι αλλα οχι πυρετο!!!

το βραδυ τον εβαλα το μικρο να κοιμηθει με το συζηγο , για να αποφυγει επαφες με μενα κ τελικα ολη νυχτα ο συζ στη λεκανη, γαστρεντεριτιδα!!!

αστα για καλυτερα το πηγα το παιδι στο στομα του λυκου τον εβαλα!!!

οποτε κ οι δυο σπιτι χαλια κ το μωρο στη μαμα μου!!!!

εσυ τι εγινε?τι σου ειπε ο γιατρος?

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

ξερω γω μωρε!!!!μπουκωμα, μυτη και κεφαλι αλλα οχι πυρετο!!!

το βραδυ τον εβαλα το μικρο να κοιμηθει με το συζηγο , για να αποφυγει επαφες με μενα κ τελικα ολη νυχτα ο συζ στη λεκανη, γαστρεντεριτιδα!!!

αστα για καλυτερα το πηγα το παιδι στο στομα του λυκου τον εβαλα!!!

οποτε κ οι δυο σπιτι χαλια κ το μωρο στη μαμα μου!!!!

εσυ τι εγινε?τι σου ειπε ο γιατρος?

Αχ Σαμπρινακι μου τα ιδια ειχα κι εγω!!!!Κοιτα αν ειναι να παρεις κατι να σου περασει,γιατι εγω που δεν μπορω να παρω τποτα σημερα ειναι 11η μερα και ακομη δεν εχω συνελθει!!!:(Περαστικουλια και στους δυο σας!!!

Με τον γιατρο δεν μιλησα ακομη.....θα μου δωσει θεραπεια μαλλον την Δευτερα που εχω ραντεβου!!!Για να δουμε!!:rolleyes:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερααα!!Τι κανεις εσυ???ολα καλα???

καλα ειμαστε....εδω φουσκωνουμαι.....τη δευτερα θα παω για εξετασεις προγεννητικου ελεγχου και την αλλη δευτερα θα παμε να δουμε το μωρο μας

76IGp3.png

Καλημεραααα κοριτσακια!!!

Κατιουσκακι μου ειδες που δεν επρεπε να ανησυχεις και να τρομαζεις και το σπορακι σου???

Σαμπρινακι περαστικα σας κοριτσακι μου!!!!!

Χαπακι μου τι κανεις???

Μπιφτεκακι μουουουουουυυου καλημερα!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε....εδω φουσκωνουμαι.....τη δευτερα θα παω για εξετασεις προγεννητικου ελεγχου και την αλλη δευτερα θα παμε να δουμε το μωρο μας

Αχ τι ωραια......αντε με το καλο να το δειτε!!!Πω πω...θα εχει μεγαλωσει πολυ τωρα!!!!Πιστευω θα το δειτε καθαρα!!!:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

αθηνουλα μου τι κανεις?

διαβασα τα νεα,μια χαρα ο μπεμπαρος σου!!!

Ειμαστε μια χαρα Χαπακι μου μεγαλωνει και φουσκωνει και η κοιλιτσα του μας την εδειξε εχθες!!!:lol::lol:

ειχε πολυ γελιο!!!!!!!

Γενικα ειμαι μια χαρα εαν παραβλεψω καποιες μερες που εχω τρελλα νευρα και μου φταινε ολοι και ολα χωρις φυσικα να μου κανει κανεις τιποτα εννοειται!!!

Εσυ θα πας για τον προγεννητικο διαβασα και την ιδια μερα θα παμε στο γιατρο 8/02 ετσι δεν ειναι?

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα Αθηνουλα μου......απ οτι ειδα ετοιμαζεις κι εσυ μεγαλο παιδαρο!!!!:D:D:DΓερος να ειναι και με το καλο να ερθει!!!:D

Γερος και δυνατος να ειναι και ας βγει οσο θελει!!!!

τον μηνα δεν θα τον παρουμε ολο φυσικα οποτε και μεχρι 3 κιλα να βγει καλα θα ειναι!!

Και εσυ με το καλο να ακουσεις καρδουλα τη δευτερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...