Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!

εμεισ σημερα παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει...να σας θυμησω καναμε εξετασεισ και εγω και ο αντρας μου ..του αντρα μου εξαιρετικες εμενα βατες οι σαλπιγγες αλλα τελικα σε οχι καλο μερος...αυτο ειναι λιγο ακαταλαβιστικο αλαλ σημερα εχουμε συναντηση να δουμε τι θα μας πει..

υποψιαζομαι οτι παμε και εμεισ για αλλες μεθοδους...ειναι και η ηλικια βλεπετε..

nadimoraki τι νεα εσυ? βαριεμαι να παω πισω να διαβασω τα παντα αλλα καταλαβα οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε σας..αλλα θα ξεκινησετε σπερματεγχυση για να μην περιμενετε αλλο? καταλαβα καλα?

Καλημερούδια!!!! :D :D

Έλα να σε περιλάβω και σένα σκ@τουλίτσα! :lol:

Ποιά ηλικία βρε? ε? Δεν το ήξερες? οι συμμετέχουσες σε αυτό το τόπικ δεν γερνάνε ποτέ.... :tongue: :tongue: :tongue:

Μην ανησυχείς κοριτσάκι, όλα θα πάνε καλά. :wink:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χι χι

εχεισ δικιο!

εννοειτε δεν γερναμε! και ειμαστε παντα σικ!

αχ αφηστε κοριτσια να δω τι θα γινει σημερα περιμενω πως και πως..την δευτερα θα σας εχω νεα καθοτι σημερα παλι φευγουμε :)

χι χι

εχεισ δικιο!

εννοειτε δεν γερναμε! και ειμαστε παντα σικ!

αχ αφηστε κοριτσια να δω τι θα γινει σημερα περιμενω πως και πως..την δευτερα θα σας εχω νεα καθοτι σημερα παλι φευγουμε :)

αν το πεις άλλη μια φορά σου ορκίζομαι οτι θα έρθω μαζί σας κολαούζος!!!! :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Ο γιατρός πιστεύω πως ήθελε να με ξεαγχώσει κι εμένα και τον άντρα μου. Μας είπε απλά, όπως λέει κι η Μπιπίτσα, αυτά που πρέπει να πει. Ούτε με πίεσε, ούτε με στεναχώρησε. Ο όρος "ανεξήγητη υπογονιμότητα" δίνεται στα ζευγάρια που προσπαθούν πολύ καιρό χωρίς επιτυχία. Δεν με πτόησε αυτό. Καθόλου. Ίσα ίσα που νιώθω καλύτερα και λιγότερο αγχωμένη.Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Ίσως γιατί φοβόμουν πως κάτι θα έβρισκε στις εξετάσεις. Ασφαλώς και θα δω και άλλον γιατρό, ίσως παραπάνω από έναν. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Χ......ς είναι ο τρίτος γιατρός που μου λέει πως πιθανόν να χρειαστεί να προχωρήσω σε εξωσωματική. Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί οι 2 προηγούμενοι είχαν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο φυσιολογικής σύλληψης!...Τουλάχιστον αυτός με έβαλε σε μια 6 μηνη θεραπεία με τα κλομιφαίν και μου είπε πως ελπίζει πως κάτι θα γίνει έτσι. Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, όταν βλέπει καλές εξετάσεις, συχνή σεξουλική επαφή αλλά δεν βλέπει σύλληψη?...Μου είπε πως όλα παίζουν ρόλο, και η ενδομητρίωση που είχα, και η κινητικότητα που είναι 10% την πρώτη ώρα και 40% την δεύτερη. Και είναι ο μόνος που μου είπε πως δεν παίζει ρόλο το άγχος, αυτό που πιστεύω κι εγώ δηλαδή.

Όσο αφορά στη σπερματέγχυση μου είπε πως δεν έχει ποσοστά επιτυχίας και την προτείνουν όταν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Τι να πω?.....θα μαζέψω κι άλλες γνωμες και εδώ θα είμαστε πάλι να τα συζητάμε..:lol:.

Ελπίζω και πιστεύω πως η Παναγία και η Αγία Ειρήνη θα με βοηθήσουν κι εμένα και όλες μας.

Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχουμε την υγεία μας γιατί, πρόσφατα έμαθα για μια γνωστή μου που έχει λιγότερο από 3 μήνες ζωής και είναι μόλις 31 χρονών.....Τι να λέμε τώρα?...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Καλημέρα κούκλες μου!!!Yul, διάβασε τα νέα μου...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε????

Μπηκα να σας πω τα νεα μας!!!

Φτασαμε τα 2075γρ!!!:lol::lol:ειμαστε μια χαρα!!!!!

Εχουμε λιγες συσπασεις αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο γιατι δεν ειναι τακτικες περνω τα χαπακια μου και ολα καλα αηξησαμε και την ηπαρινη μας γιατι χρειαζομασταν παραπανω δοση!!!

Γιουλ μην το ξαναπεις για την ηλικια μια χαρα πιπινια ειμαστε!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα κοριτσια τι κανετε????

Μπηκα να σας πω τα νεα μας!!!

Φτασαμε τα 2075γρ!!!:lol::lol:ειμαστε μια χαρα!!!!!

Εχουμε λιγες συσπασεις αλλα δεν ειναι τιποτα σοβαρο γιατι δεν ειναι τακτικες περνω τα χαπακια μου και ολα καλα αηξησαμε και την ηπαρινη μας γιατι χρειαζομασταν παραπανω δοση!!!

Γιουλ μην το ξαναπεις για την ηλικια μια χαρα πιπινια ειμαστε!!!:lol::lol:

Μπράβο, Αθηνούλα μου, όλα καλά, ντούρος ο μπέμπαρος! Τον βλέπω για τουλάχιστον 3.500 να βγαίνει.

Της ξαδέλφης μου στις αρχές του 8ου ήταν 2 κιλά, την προηγούμενη που μπήκε στο μήνα της ήταν 3 κιλά και κάτι ολίγα και της είπε ο γιατρός ότι μπορεί να φτάσει και τα 4 μέχρι να γεννήσει.

Μπράβο, Αθηνούλα μου, όλα καλά, ντούρος ο μπέμπαρος! Τον βλέπω για τουλάχιστον 3.500 να βγαίνει.

Της ξαδέλφης μου στις αρχές του 8ου ήταν 2 κιλά, την προηγούμενη που μπήκε στο μήνα της ήταν 3 κιλά και κάτι ολίγα και της είπε ο γιατρός ότι μπορεί να φτάσει και τα 4 μέχρι να γεννήσει.

Ω ρε μάνα μου!!!4 κιλά,ε?

Καλημέρα συμπεθέρα!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Ηρεμησα ναι....ο γιατρος μου δεν με πηρε βεβαια τηλ εχθες που τον περιμενα και πηρα σημερα να δω τι εγινε και μου ειπε η γραμματεας του οτι του εδωσε τις εξετασεις και τις ειδε!!Να μην ανυσηχω δεν ειναι κατι σοβαρο και θα μου πει τι θα κανουμε την Δευτερα που εχουμε ραντεβου!!Μαλλον απ οτι καταλαβα θα μου δωσει θεραπεια!!!

Το καλο ειναι οτι ειχα ηρεμησει απο εχθες το βραδυ οπου με ξαναπηρε η κουνιαδα μου και ειχε ρωτησει κι αλλον γυναικολογο και της ειπε κι αυτος τα ιδια....τιποτα το σοβαρο!!!!

Ανυπομονω να δω το γαριδακι μου την Δευτερα να μου πει οτι ολα πανε καλα!!!:)

Κατα τα αλλα εαν εξαιρεσεις οτι εχθες ξαναεκανα εμετο και σημερα ειναι καπως παλι το στομαχι μου...ανακατευομαι.....ολα καλααα!!!:D:D:D:lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...