Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γιατρός πιστεύω πως ήθελε να με ξεαγχώσει κι εμένα και τον άντρα μου. Μας είπε απλά, όπως λέει κι η Μπιπίτσα, αυτά που πρέπει να πει. Ούτε με πίεσε, ούτε με στεναχώρησε. Ο όρος "ανεξήγητη υπογονιμότητα" δίνεται στα ζευγάρια που προσπαθούν πολύ καιρό χωρίς επιτυχία. Δεν με πτόησε αυτό. Καθόλου. Ίσα ίσα που νιώθω καλύτερα και λιγότερο αγχωμένη.Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Ίσως γιατί φοβόμουν πως κάτι θα έβρισκε στις εξετάσεις. Ασφαλώς και θα δω και άλλον γιατρό, ίσως παραπάνω από έναν. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Χ......ς είναι ο τρίτος γιατρός που μου λέει πως πιθανόν να χρειαστεί να προχωρήσω σε εξωσωματική. Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί οι 2 προηγούμενοι είχαν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο φυσιολογικής σύλληψης!...Τουλάχιστον αυτός με έβαλε σε μια 6 μηνη θεραπεία με τα κλομιφαίν και μου είπε πως ελπίζει πως κάτι θα γίνει έτσι. Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, όταν βλέπει καλές εξετάσεις, συχνή σεξουλική επαφή αλλά δεν βλέπει σύλληψη?...Μου είπε πως όλα παίζουν ρόλο, και η ενδομητρίωση που είχα, και η κινητικότητα που είναι 10% την πρώτη ώρα και 40% την δεύτερη. Και είναι ο μόνος που μου είπε πως δεν παίζει ρόλο το άγχος, αυτό που πιστεύω κι εγώ δηλαδή.

Όσο αφορά στη σπερματέγχυση μου είπε πως δεν έχει ποσοστά επιτυχίας και την προτείνουν όταν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Τι να πω?.....θα μαζέψω κι άλλες γνωμες και εδώ θα είμαστε πάλι να τα συζητάμε..:lol:.

Ελπίζω και πιστεύω πως η Παναγία και η Αγία Ειρήνη θα με βοηθήσουν κι εμένα και όλες μας.

Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχουμε την υγεία μας γιατί, πρόσφατα έμαθα για μια γνωστή μου που έχει λιγότερο από 3 μήνες ζωής και είναι μόλις 31 χρονών.....Τι να λέμε τώρα?...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Banjp3.png

hJSRp3.png

έχουν τρελαθεί τελειώς οι γιατροί φιλενάδα? κανένα τρόπο να μας ξεαγχώσουν δεν έχουν ? μόνο να λένε π@@@@ριες ξέρουν?
Εδώ είσαι ζουζούνα μου?....Δεν θα έρθω μωρέεε.....δεν θα προλάβω και δεν έχω και πολλή όρεξη.....δεν θα είμαι καλή παρέα...να περάσετε πολύ πολύ καλά και να μου τις φιλήσεις όλες!....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ο γιατρός πιστεύω πως ήθελε να με ξεαγχώσει κι εμένα και τον άντρα μου. Μας είπε απλά, όπως λέει κι η Μπιπίτσα, αυτά που πρέπει να πει. Ούτε με πίεσε, ούτε με στεναχώρησε. Ο όρος "ανεξήγητη υπογονιμότητα" δίνεται στα ζευγάρια που προσπαθούν πολύ καιρό χωρίς επιτυχία. Δεν με πτόησε αυτό. Καθόλου. Ίσα ίσα που νιώθω καλύτερα και λιγότερο αγχωμένη.Πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Ίσως γιατί φοβόμουν πως κάτι θα έβρισκε στις εξετάσεις. Ασφαλώς και θα δω και άλλον γιατρό, ίσως παραπάνω από έναν. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Χ......ς είναι ο τρίτος γιατρός που μου λέει πως πιθανόν να χρειαστεί να προχωρήσω σε εξωσωματική. Και πάλι καλά δηλαδή, γιατί οι 2 προηγούμενοι είχαν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο φυσιολογικής σύλληψης!...Τουλάχιστον αυτός με έβαλε σε μια 6 μηνη θεραπεία με τα κλομιφαίν και μου είπε πως ελπίζει πως κάτι θα γίνει έτσι. Τι άλλο να πει ο άνθρωπος, όταν βλέπει καλές εξετάσεις, συχνή σεξουλική επαφή αλλά δεν βλέπει σύλληψη?...Μου είπε πως όλα παίζουν ρόλο, και η ενδομητρίωση που είχα, και η κινητικότητα που είναι 10% την πρώτη ώρα και 40% την δεύτερη. Και είναι ο μόνος που μου είπε πως δεν παίζει ρόλο το άγχος, αυτό που πιστεύω κι εγώ δηλαδή.

Όσο αφορά στη σπερματέγχυση μου είπε πως δεν έχει ποσοστά επιτυχίας και την προτείνουν όταν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Τι να πω?.....θα μαζέψω κι άλλες γνωμες και εδώ θα είμαστε πάλι να τα συζητάμε..:lol:.

Ελπίζω και πιστεύω πως η Παναγία και η Αγία Ειρήνη θα με βοηθήσουν κι εμένα και όλες μας.

Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχουμε την υγεία μας γιατί, πρόσφατα έμαθα για μια γνωστή μου που έχει λιγότερο από 3 μήνες ζωής και είναι μόλις 31 χρονών.....Τι να λέμε τώρα?...

Φιλάκια πολλά σε όλες...

Κάτι τέτοια ακούω εγώ και μετά σκέφτομαι πως η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και τίποτε δεν με νοιάζει πέρα από την υγεία μου. Ζω με τον άντρα μου μια υπέροχη ζωή, είμαστε τρισευτυχισμένοι, περνάμε ωραία, έχουμε την υγεία μας, έχουμε καλούς συγγενείς και φίλους, έχω κι εσάς εδώ τις υπέροχες φιλεναδίτσες, το μόνο που μου λείπει είναι ένα παιδάκι. Άμα θέλει ο Θεούλης, ας μου το στείλει, αν δεν θέλει, με γεια του με χαρά του, δε θα σκάσω κιόλας. Εμείς να είμαστε καλά.

Θα πάω τη Δευτέρα να κάνω την υστεροσκόπηση, θα ξεκινήσω μετά να έχω και τις επαφές μου, οργανωμένα κι όμορφα χωρίς άγχη και υστερίες και ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει, αν θέλει να 'ρθει θε να 'ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει.

Διαφημίσεις

Κάτι τέτοια ακούω εγώ και μετά σκέφτομαι πως η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και τίποτε δεν με νοιάζει πέρα από την υγεία μου. Ζω με τον άντρα μου μια υπέροχη ζωή, είμαστε τρισευτυχισμένοι, περνάμε ωραία, έχουμε την υγεία μας, έχουμε καλούς συγγενείς και φίλους, έχω κι εσάς εδώ τις υπέροχες φιλεναδίτσες, το μόνο που μου λείπει είναι ένα παιδάκι. Άμα θέλει ο Θεούλης, ας μου το στείλει, αν δεν θέλει, με γεια του με χαρά του, δε θα σκάσω κιόλας. Εμείς να είμαστε καλά.

Θα πάω τη Δευτέρα να κάνω την υστεροσκόπηση, θα ξεκινήσω μετά να έχω και τις επαφές μου, οργανωμένα κι όμορφα χωρίς άγχη και υστερίες και ό,τι ειναι να γίνει θα γίνει, αν θέλει να 'ρθει θε να 'ρθει, αλλιώς ας προσπεράσει.

Ρε τι παιδί είσαι εσύ???....Πως μου φτιάχνεις τη διάθεση?...είναι φοβερό...!!....θύμισε μου να σε παίρνω το πρωί μόλις ξυπνάω να μου φτιάχνεις τη μέρα!...Άντε συμπεθερούλα μου (μην ξεχνιόμαστε!), να κάνεις την υστεροσκόπηση, να ηρεμήσεις και να ξαναξεκινήσεις τις προσπάθειες!...έχετε δίκιο. Αγχώνομαι και το σκέφτομαι συνέχεια, θα ηρεμήσω όμως τώρα. Θα ξεκινήσω τη θεραπεία μου και έχει ο Θεός...!!....Μετά βλέπουμε......

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

κατια μιας κ διαβασα σημερα κ για σενα.....γεκικως δεν εχω ιδεα για το ουρεοπλασμα, αλλα ρε φιλεναδα μη στεναχωριεσαι, ξέρεις ποσα πραγματα προκαλουν αποβολη???στην ουσία αμα το ψαξεις και ολα καμια φορά αλλα κ το τίποτα!!!!!μη το βάζεις μέσα στο κεφάλι σου κ αρχίζει να σε τρώει, ειδικά τωρα οχι στεναχώριες!!!

απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει κ τσάμπα βασανίζεσαι κ καταπονίσαι ψυχολογικά, αφού κιολας μπορεί να εξαλειφθεί μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!!

πιο πολυ αρνητικά επηρεαζει το μωρό σου το αγχος σου αυτη τη στιγμή παρά το ουρόπλασμα!!!

ανθρωποι είμαιστε , ο οργανισμός μας όλο και κάτι θα βγάλει, μη αφησεις αυτό να επισκιάσει τη χαρα σου που τόσα χρόνια περίμενες!!!!!!!!!

iSaWp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

κατια μιας κ διαβασα σημερα κ για σενα.....γεκικως δεν εχω ιδεα για το ουρεοπλασμα, αλλα ρε φιλεναδα μη στεναχωριεσαι, ξέρεις ποσα πραγματα προκαλουν αποβολη???στην ουσία αμα το ψαξεις και ολα καμια φορά αλλα κ το τίποτα!!!!!μη το βάζεις μέσα στο κεφάλι σου κ αρχίζει να σε τρώει, ειδικά τωρα οχι στεναχώριες!!!

απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να γίνει κ τσάμπα βασανίζεσαι κ καταπονίσαι ψυχολογικά, αφού κιολας μπορεί να εξαλειφθεί μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!!

πιο πολυ αρνητικά επηρεαζει το μωρό σου το αγχος σου αυτη τη στιγμή παρά το ουρόπλασμα!!!

ανθρωποι είμαιστε , ο οργανισμός μας όλο και κάτι θα βγάλει, μη αφησεις αυτό να επισκιάσει τη χαρα σου που τόσα χρόνια περίμενες!!!!!!!!!

Σαμπρινακι μου.....κουκλιτσα μου εχεις απολυτο δικιο οπως και ολα τα κοριτσια σε οτι μου εγραψαν!!!

Το ξερω πως κανω κουταμαρες και θετω σε κινδυνο το μικρο μου γαριδακι απο το αγχος και μονο!!!!Ειμαι χαζη.....αλλα ρε γμτ δεν με εχει παρει ακομη και ο γιατρος για να ξερω τελικα τι θα κανω!!!

Αχ...να ξερες ποσο πολυ με βοηθατε......ποσο με βαζετε στην θεση μου....ποσο τελειες φιλες μπορει να ειστε?????

Λοιπον τα αφηνω πισω και σκεφτομαι μονο θετικα!!!!

Ειμαι χαρουμενη που επιτελους τα καταφερα...και δεν θα παψω να ειμαι!!!!

Σ αγαπωωωωωωωω

Φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!

Επεξεργάστηκαν by κατια81

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!!!:D

Μπήκα να σας πω ενα γεια, και να πω κι εγώ στην Κατια μας να μην ανησυχει, και να ακουει μονο το γιατρο της!

Σαμπρινακι και ραμονιτσα μου τι κανετε?? Μου λειψατε κι εχουμε καιρο να τα πουμε! Αλλα ειναι ο αντρουλης αρρωστος και πρεπει να παω να του φτιαξω καμια σουπιτσα να φαει.

Σαμπρινακι αρχισες δουλεια??

Ραμονιτσα μου πως παει ο μπεμπης μας??

Φιλακια πολλα!!

5NEXp2.png

γεια σας αγαπες μου!!!!

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ μου , διαβασα τα νεα σου αγαπακι μου και ενα θα σου πω εσυ ξερεις τι πρεπει να κανεις και να κανεις ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ειναι καλο να ακους ολες τις γνωμες αλλα μην επιρεαζεσαι σε τιποτα , ολα τα κοριτσια θα σου πουμε τι θεωρουμε καλυτερο βαζοντας στην θεση σου τον εαυτο μας γιατι σε αγαπαμε πολυ και θελουμε το καλυτερο για σενα αλλα κατσε σκεψου εσυ και ο αντρας σου βεβαια τι θελετε πραγματικα...εγω δεν θα σου αποκλεισω κανενα ενδεχομενο , μπορει να μεινεις και μονη σου εγκυος μπορει και με τα χαπια αλλα μπορει και με την εξωσωματικη , εγω το εχω ριξει και στην τυχη λιγο, και μπορει να σου ερθει και εκει που δεν το περιμενεις...να ξερεις οτι σε καταλαβαινω και σε νιωθω , ετσι ημουν πριν απο 3 μηνες που ξεκινησα τα clomiphene μετα τον πρωτο μηνα δεν το ξανασκεφτεσαι και λες οτι γινει...ηρεμησε , παρε και μια δευτερη γνωμη και ολα θα πανε καλα.κοιτα την κατια το επιασε το σπορι με τα χαπακια ;)!!!!!!!!!!!!!και εγω ισως αν συνεχιζα τα χαπια για αλλους 3 μηνες ισως τα το σκαρωνα αλλα βλεπεις μας παει κοντρα η ωοθηκη ''υπερδιεγερθηκε'' η ρουφιανα χαχαχα...εσυ να κοιτας τα θετικα!!!!!!!:D

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

και τωρα τα δικα μου:

πηγα στο γιατρο κοριτσια μου , μπηκαμε στην τελικη ευθεια , ξεκιναω clomiphene και παμε για σπερματεγχυνση , η ωοθηκη ηρεμησε και ολα ειναι πολυ καλα!!!!!!!!!

ενω ειχα πααααααααααααρα πολυ αγχος οταν το σκεφτομουνα ,σημερα ηρεμησα...σε ουτε 2 εβδομαδες θα ξερω ακριβως ημερομηνια.

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε???χαχαχαχαχαχα

σας φιλω γλυκα κοριτσακια μου!καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλημερα κοριτσια!

εμεισ σημερα παμε στον γιατρο να δουμε τι θα μας πει...να σας θυμησω καναμε εξετασεισ και εγω και ο αντρας μου ..του αντρα μου εξαιρετικες εμενα βατες οι σαλπιγγες αλλα τελικα σε οχι καλο μερος...αυτο ειναι λιγο ακαταλαβιστικο αλαλ σημερα εχουμε συναντηση να δουμε τι θα μας πει..

υποψιαζομαι οτι παμε και εμεισ για αλλες μεθοδους...ειναι και η ηλικια βλεπετε..

nadimoraki τι νεα εσυ? βαριεμαι να παω πισω να διαβασω τα παντα αλλα καταλαβα οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα σε σας..αλλα θα ξεκινησετε σπερματεγχυση για να μην περιμενετε αλλο? καταλαβα καλα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...