Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρη αφου ειμαι γιατι το κρυβεις, τωρα μια οικογενεια ειμαστε, θα τα λεμε ολα

Μ' αρέσεις!!!! :cool: :cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι ναι ναι ναι μονο που εσεις θα τρωτε και εγω θα κοιταω ατιμες???????

Για να δεις ρε τί φίλες είμαστε... έναν ξερό καφέ θα πιούμε... δεν θα φάμε τίποτα... ικανοποιημένη? :wink:

Τι και οι 2 μαζι και στο ιδιο δωματιο?????

κριμα και ελεγα οτι θα προσπαθουσα να παω να δω τη μπουμπουκα μου τωρα με αυτα που λες λεω να μην παω!!!!!:tongue::lol:

:-( :sad: :-( :sad: ε τί εμένα όχι?

Ναι για να σς ξεγεννω εγω όλες τωρα που φτανει ο καιρός σας:lol::lol::lol:

Μαρή Γεωργία το φαντάζεσαι να μπούμε όλες σε ενα αυτοκίνητο να πάμε στην Αθηνά και στον δρόμο ξαφνικά να σας πω..... ΑΑΑΑΑ σπάσανε τα νερά μου.... :lol: :lol: :lol: από το άγχος θα γεννήσουν και οι υπόλοιπες!!!!

Οριστε συγχιστηκα πρωι πρωι με αυτα που ακουσα και ανεβηκε το ζαχαρο τι καταλαβατε μου λετε????

Μην μου συγχίζεσαι... τί θές... εδώ η θεία Ελπίδα θα στο φέρει!!! :lol:

U6Vip2.png

Για να δεις ρε τί φίλες είμαστε... έναν ξερό καφέ θα πιούμε... δεν θα φάμε τίποτα... ικανοποιημένη? :wink:

Μαρή Γεωργία το φαντάζεσαι να μπούμε όλες σε ενα αυτοκίνητο να πάμε στην Αθηνά και στον δρόμο ξαφνικά να σας πω..... ΑΑΑΑΑ σπάσανε τα νερά μου.... :lol: :lol: :lol: από το άγχος θα γεννήσουν και οι υπόλοιπες!!!!

δεν θελω τιποτα καλη μου πλακα σας κανω!!!!

περα απο την πλακα που κανουμε καποια στιγμη δεν θα ελεγα οχι να ερθετε!!!!!

Για την ωρα ομως σας αφηνω να ξεκινησω σουλουπωμα γιατι εχουμε γιατρους σημερα και απο το μεσημερι θα ειμαι στο δρομο!!!!

Φιλακια αμα προλαβω θα μπω αργοτερα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μαρή Γεωργία το φαντάζεσαι να μπούμε όλες σε ενα αυτοκίνητο να πάμε στην Αθηνά και στον δρόμο ξαφνικά να σας πω..... ΑΑΑΑΑ σπάσανε τα νερά μου.... :lol: :lol: :lol: από το άγχος θα γεννήσουν και οι υπόλοιπες!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

μαρη παντως θαχει πολυ πλακα να ειμαστε στο ιδιο δωματιο, για φαντασου ε!

ποπο ολο το ιασω θα μας ακουσει, μεχρι και τα νεογεννητα θα γελανε

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

δεν θελω τιποτα καλη μου πλακα σας κανω!!!!

περα απο την πλακα που κανουμε καποια στιγμη δεν θα ελεγα οχι να ερθετε!!!!!

Για την ωρα ομως σας αφηνω να ξεκινησω σουλουπωμα γιατι εχουμε γιατρους σημερα και απο το μεσημερι θα ειμαι στο δρομο!!!!

Φιλακια αμα προλαβω θα μπω αργοτερα!!!

να παμε να παμε παιδια στης Αθηνας εχει και τζακι!

να ψησουμε καστανα!

μπουμπουκα μου φιλακια πολλα και ντυσου καλα γιατι κανει ψοφο

κοριτσια το ξερω οτι θα στεναχωρηθειτε αλλα πρεπει να βγω εξω, εχω κατι δουλιτσες,

θελω να παρω και μυδια, μου ζητησε ο αντρας μου μυδοπυλαφο,

αχ της γριας το καταχειμωνο αγγουρι της μυρισε,

αντε φιλακια ,θα τα πουμε μετα

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω παρα πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!!

Ελπιδακι μου πολυ σωστα τα ειπες........πρεπει να χαλαρωσω....θα περιμενω να δω τι θα μου πει και ο γιατρος!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δεν σας προλαβα?καλημερα!!!!!! κατια και το ανεβασμα σκαλας μπορει να προκαλεσει αποβολη και το σκιψημο και η κουραση και το πεσημο και η στενοχωρια και το και το σοκ και οι αποτομες κινησεις και τα νευρα και η εκθεση σε κινδυνο και το αυτοκινητιστικο ατυχημα και ενα σορο αλλα απλα καθημερινα πραγματα.μην τρελενεσαι τζαπα.αν μπεις στο τριπακι του τι μπορει να σου προκαλεσει αποβολη σε βλεπω να σαλταρεις.σκεψου οτι το ουρεοπλασμα δεν ειναι αρρωστια αλλα μικροβιο σκεψου οτι εχεις ενα μπεμπουλινι στην κοιλια σου και χαμογελα.να εισαι χαρουμενη με αυτο που σου συμβαινει γιατι προσπαθισες πολυ και ειδες αποτελεσμα.κατα τα αλλα κουλ γιατι και το αγχος προκαλει αποβολη!!!!!!!φιλακιαααααα!!!

Διαφημίσεις

δεν σας προλαβα?καλημερα!!!!!! κατια και το ανεβασμα σκαλας μπορει να προκαλεσει αποβολη και το σκιψημο και η κουραση και το πεσημο και η στενοχωρια και το και το σοκ και οι αποτομες κινησεις και τα νευρα και η εκθεση σε κινδυνο και το αυτοκινητιστικο ατυχημα και ενα σορο αλλα απλα καθημερινα πραγματα.μην τρελενεσαι τζαπα.αν μπεις στο τριπακι του τι μπορει να σου προκαλεσει αποβολη σε βλεπω να σαλταρεις.σκεψου οτι το ουρεοπλασμα δεν ειναι αρρωστια αλλα μικροβιο σκεψου οτι εχεις ενα μπεμπουλινι στην κοιλια σου και χαμογελα.να εισαι χαρουμενη με αυτο που σου συμβαινει γιατι προσπαθισες πολυ και ειδες αποτελεσμα.κατα τα αλλα κουλ γιατι και το αγχος προκαλει αποβολη!!!!!!!φιλακιαααααα!!!

Ελινα μου.....τι να πω...εχεις για οοοολα δικιο!!!!!

Σ ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυ!!!!

Εμαθα κιολας απο τον διευθυντη γυναικολογιας του ΓΝΑ(δουλευει η κουνιαδα μου εκει και πηγε τον ρωτησε και με πηρε τηλ πριν λιγο) οτι δεν ειναι κατι σοβαρο και αυτος δεν θα μου εδινε καν αγωγη!!!

Θα δω τι θα μου πει και ο δικος μου!

Ενταξει...μπορω να πω οτι εχω ηρεμησει!!!

Παντως κοριτσακι μου γλυκο ευχαριστω για το κουραγιο και το ταρακουνημα που μου εδωσες!!!:)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Εχετε δικιο βρε κοριτσια αλλα μου εχει ερθει ταμπλας...........

Διαβασα μεσα στο φορουμ παρομοια περιπτωση.....οι μισοι λενε οτι το ουρεοπλασμα μπορει να προκαλεσει αποβολη και οι αλλοι μισοι οχι.....:confused::confused::confused:

Δεν μπορω ακομη να ηρεμησω....

κατ'αρχην καλημερα!

κατα δευτερον τι ηθικο ειναι αυτο σημερα...

κατια μου φιλεναδιτσα μου το σπορακι σου πιαστηκε κοριτσακι μου!!!

δεν το κουναει απο τη ζεστη φωλιτσα του τιποτα ακους;;;

μην αγχωνεσαι αδικα.αυτο που βγηκε στις εξετασεις το πως το λενε δε θα ειναι τιποτα το σοβαρο.θα κανεις καμια θεραπια και τελος.κοιτα να ξεκουραζεσαι και μην ακουω χαζα πρωϊ πρωϊ οκ!!!

nadineνακι μου γλυκο απο εσενα ειδικα απαισιοδοξια να το πω...πως να το πω δεν το περιμενα...μασαει το κοριτσακι μας;;;θα γινει το θαυματακι σου θα δεις.πιστη και υπομονη χρειαζεται μονο και τιποτα αλλο.αν χρειαστει να κανεις και εξωσωματικη θα την κανεις αλλα δε θελω τετοιο ηθικο.

αντε να ανεβαινουμε κοριτσια και χιονιζει στη δραμα σημερα μεσα στην πολη και ειναι σουπερ!!!βγηκαμε με φωτογραφικη και κινητο στο μπαλκονι γιατι η μικρη ηθελε να φωτογραφιθει με το χιονι...το ψωνιο μου!!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Βέβαια από την άλλη τον γιατρό που πήγε τον ξέρω. Τον ξέρω... τες πα 2 πολύ κοντινά μου άτομα είχαν τον γιατρό αυτόν και δεν είναι του χρήματος ρε γμτ.. αν μην τι άλλο δηλαδή. Δεν νομίζω οτι είναι ο τύπος του σκάστα μου αφού σε πετυχαίνω σε ανάγκη. και έχει και καλή φήμη. Μπααα μεταξύ μας κορίτσια έχω την εντύπωση ότι περισσότερο στόχευσε στο να την εξαγχώσει.. Εντάξει τώρα μην με αναγκάζετε να ανοίξω κουβέντα και για ηλικίες και τέτοια.... :mrgreen:. Ρε συ Ναντ... στον Χ_____α δεν πήγες?
Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά. Τι κάνετε?

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ, οι γιατροί λένε αυτό που πρέπει να πούνε, ότι δηλ. εφόσον πέρασε 1,5 χρόνος εντατικών προσπαθειών με καλές εξετάσεις και εγκυμοσύνη γιοκ, άρα προχωράνε σε θεραπεία με κλομιφαίνη και μετά εξωσωματική. Αυτά ίσως τα λένε για να ξεαγχώσουν το ζευγάρι, λέγοντας ότι υπάρχει ανεξήγητη υπογονιμότητα και μετά το ζευγάρι σκέφτεται ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, οπότε χαλαρώνουν ανανέμοντας τη θεραπεία με την κλομιφαίνη ή την εξωσωματική και βγάζουν από το μυαλό τους ότι θα πετύχουν εγκυμοσύνη φυσιολογικά, οπότε τσουπ έρχεται η εγκυμοσύνη!

Συνεχίζω....

Θυμηθείτε πώς έμεινε έγκυος η Κάτια που προσπαθούσε 2,5 χρόνια. Έκανε θεραπεία με κλομιφαίνη για 6 μήνες και μετά θα πήγαινε για σπερματέγχυση. Η κοπέλα το είχε ξεχάσει, γιατί πίστευε ότι θα έμενε έγκυος μόνο με σπερματέγχυση.

Εσύ, Αθηνούλα, όταν έμεινες έγκυος στον μπέμπη από τον 1ο μήνα προσπαθειών πίστευες ότι σιγά μη μείνεις με την πρώτη κι έμεινες.

Εγώ και την πρώτη και τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος, δεν πίστευα ότι θα μείνω. Βέβαια ήμουν και τυχερή που έμεινα εύκολα, όμως το βασικό ειναι ότι το είχα βγάλει από το μυαλό μου.

Ειδικά τη 2η φορά προσπάθησα τον 1ο μήνα και απογοητεύτηκα. Μου ήρθε η περίοδος και έκλαιγα.

Τον 2ο μηνα ξαναπροσπάθησα και πάλι απογοήτευση. Όμως το πήρα πιο ψύχραιμα και λέω "δε βαριέσαι".

Τον 3ο μήνα πίστευα ότι δε θα μείνω και δεν ήθελα καν να προσπαθήσω. Όμως, επειδή είχα παραγγείλει τα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο, αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω αλλά έτσι αδιάφορα. Κι έβαλα στο μυαλό μου ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα εγκυμοσύνη και θα ξανασχοληθώ από το Φεβρουάριο και μετά. Κι έμεινα έγκυος εκείνο τον μήνα.

Κι άλλα κορίτσια που έμειναν έγκυες, όταν δεν πίστευαν ότι θα μείνουν.

Η Νάντιμορ έχει άγχος. Όταν το ξεχάσει, θα μείνει μόνη της, χωρίς σπερματέγχυση και χωρίς εξωσωματική.

Νάντιμορ, αν θέλεις, βάλε στο νου σου ότι μετά από την κλομιφαίνη, θα κάνεις σπερματέγχυση. Έτσι για να έχεις κάτι light να σκέφτεσαι.

Εγώ είμαι εντελώς κατά της εξωσωματικής για τον εαυτό μου και μόνο. Δεν πρόκειται να κάνω εξωσωματική, γιατί φοβάμαι τις επιπτώσεις των φαρμάκων. Κι ας μην κάνω παιδί ποτέ.

Όμως δεν σκέφτονται όλοι σαν εμένα.

Πάντως, Νάντιμορ, εγώ θα σου έλεγα να πας και σε έναν άλλο γιατρό, για να σου φύγει η ιδέα, έτσι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

Κοριτσάκια μου γλυκά, σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου, κι ας μην ήμουν παρών το πρωί (γαμώ την γκαντεμιά μου και αυτόν που ανακάλυψε τη δουλειά!!)....συνεχίζω σε επόμενο ποστ τις σκέψεις μου....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...