Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εχετε δικιο βρε κοριτσια αλλα μου εχει ερθει ταμπλας...........

Διαβασα μεσα στο φορουμ παρομοια περιπτωση.....οι μισοι λενε οτι το ουρεοπλασμα μπορει να προκαλεσει αποβολη και οι αλλοι μισοι οχι.....:confused::confused::confused:

Δεν μπορω ακομη να ηρεμησω....

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχίζω........... δεύτερη γνώμη.

δεν μάσησες βλέπω :lol: :lol: :lol: Να ξεπήξεις και να κοιτάξεις να κανονίσουμε για καφέ.... να πάμε στην Αθηνά για σουαρέ να μην παραπονιέται κιόλας... μπας είμαστε τυχερές και φάμε και κανα κεικ της προκοπής....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μα καλααααα με παρακολουθεις??????

τι να πωωωωωωωω!!!!εχω αρχισει να σε φοβαμαι!!!:lol:

εεεεεεεεεεεεε κοπελια ΑΝΤΡΑΚΛΑΑΑΑΑ εχω και οχι κορη μην ξεχνιομαστε ενταξει??

Μαρή για μένα έλεγα... :lol: :lol: :lol: αλλά είδες? είδες πώς προδίδεται καμμιά φορά κανείς.. φτου σου! και μ' εκανες να νιώθω τύψεις ότι δεν είμαι καλή μάνα που θέλω ντοην ντοην... μέχρι και η κόρη μου διαμαρτύρεται αυτήν την στιγμή... :lol:

U6Vip2.png

Διαβασα μεσα στο φορουμ παρομοια περιπτωση.....οι μισοι λενε οτι το ουρεοπλασμα μπορει να προκαλεσει αποβολη και οι αλλοι μισοι οχι.....:confused::confused::confused:

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

δεν σου κανει καλο!!!δεν εχει κινητο ο γιατρος σου να τον παρεις να του τα πεις να ηρεμησεις?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

δεν μάσησες βλέπω :lol: :lol: :lol: Να ξεπήξεις και να κοιτάξεις να κανονίσουμε για καφέ.... να πάμε στην Αθηνά για σουαρέ να μην παραπονιέται κιόλας... μπας είμαστε τυχερές και φάμε και κανα κεικ της προκοπής....

Μαρή για μένα έλεγα... :lol: :lol: :lol: αλλά είδες? είδες πώς προδίδεται καμμιά φορά κανείς.. φτου σου! και μ' εκανες να νιώθω τύψεις ότι δεν είμαι καλή μάνα που θέλω ντοην ντοην... μέχρι και η κόρη μου διαμαρτύρεται αυτήν την στιγμή... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: αμε αμε αμε να σας κανω κεκακι και ο συζυγος πιτσα τι λετε?????

Και ο δικος μου διαμαρτυρεται γιατι νομιζαμε οτι μας ειπες κοριτσακι!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

΄

Θες να σου αποδείξω πόσο άδικο έχεις να αγχώνεις το κεφαλάκι σου και το σποράκι σου?

Επίσης οι μισοί λένε οτι η καφεϊνη προκαλεί προβλήματα οι άλλοι μισοί όχι....

οι μισοί λένε οτι και οι φυτικές βαφές βλάπτουν το έμβρυο οι άλλοι μισοί όχι.....

οι μισοί λένε κόψε το τσιγάρο προκαλεί υπογονιμότητα οι άλλοι μισοί λένε μέχρι 5 να κάνεις....

βρε πουλάκι μου.. μην βασανίζεσαι.... θα δεις δεν τρέχει τίποτα... Εσύ αισθάνεσαι κάτι περίεργο? ουρεόπλασμα δεν έχεις ξαφνικά σήμερα προφανώς είχες... κι όμως αυτό το σποράκι ακόμη εκεί βρίσκεται....

U6Vip2.png

αχα.......................ωστε αυτα λετε οταν λειπω ε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Έλα μαρή καλημέρα... ότι ρώταγε η Αθηνά πού είσαι.. Απαντούσα στην Κατιούσκα και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο.....

Τί κάνεις?

U6Vip2.png

Έλα μαρή καλημέρα... ότι ρώταγε η Αθηνά πού είσαι.. Απαντούσα στην Κατιούσκα και θα σε έπαιρνα τηλέφωνο.....

Τί κάνεις?

ΑΑΑ επίσης για να ξέρεις η Αθηνά σε είπε ΜΟΥΡΛΕΓΚΩ... :tongue: :tongue: :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

΄

Θες να σου αποδείξω πόσο άδικο έχεις να αγχώνεις το κεφαλάκι σου και το σποράκι σου?

Επίσης οι μισοί λένε οτι η καφεϊνη προκαλεί προβλήματα οι άλλοι μισοί όχι....

οι μισοί λένε οτι και οι φυτικές βαφές βλάπτουν το έμβρυο οι άλλοι μισοί όχι.....

οι μισοί λένε κόψε το τσιγάρο προκαλεί υπογονιμότητα οι άλλοι μισοί λένε μέχρι 5 να κάνεις....

βρε πουλάκι μου.. μην βασανίζεσαι.... θα δεις δεν τρέχει τίποτα... Εσύ αισθάνεσαι κάτι περίεργο? ουρεόπλασμα δεν έχεις ξαφνικά σήμερα προφανώς είχες... κι όμως αυτό το σποράκι ακόμη εκεί βρίσκεται....

Καλα μιλαμε με εχεις αφησει αφωνη σημερα!!!!

Τι εκανες εχθες το βραδυ μου λες????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Τί κάνεις?

ναι ναι αμε ειδα τι λεει η Αθηνα, μαρη ειμαι εγω μουρλη?

καλα ειμαι συμπεθερουλα μου και ο γαμπρος σου καλα ειναι,

η νυφη μου η θεα τι κανει?

ρε εδω και 3 μερες με ποναει η λεκανη μου, λες και εχω κανει γυμναστικη με τις ωρες, εε ρε τι επαθα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...