Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημερα....

Συγνωμη αλλα δεν μπορω να διαβασω τα προηγουμενα για να συμμετασχω....

Ειμαι πολυ αγχωμενη φοβισμενη και στεναχωρημενη....

Πηρα τις εξετασεις μου πριν λιγο και εχω ουρεοπλασμα...:(:(:(:(

Διαβασα λιγακι γι αυτο,γιατι δεν ηξερα και πολυ λενε οτι συνηθως υπαρχει αποβολη.......τα εχω χαμενα!!!!

Περιμενω απαντηση απο τον γιατρο μου το απογευμα....η γραμματεας του μου ειπε παντως οτι πιθανων να μου δωσει θεραπεια.....

Εχει συμβει σε καμια ή να εχετε ακουσει κατι????

Ειμαι πολυ χαλια!!:(:(:(

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα βρε φατσουλα...μου αρεσει που όλες λέμε τι γνώμη μας και εσυ δεν εισαι εδω...το ξερεις που λεει δυο γαΙδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:shock::shock::shock::shock::shock: καλα εχω σοκαριστει!!!!!!εμεις γαιδαροι εεελαααααααααααααααα δεν το πιστευω!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα βρε φατσουλα...μου αρεσει που όλες λέμε τι γνώμη μας και εσυ δεν εισαι εδω...το ξερεις που λεει δυο γαΙδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εγωωωωω τετοιο πραγμαααααα οοοοχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

καλε δεν καταλαβαινει τιποτα σου λεω ουτε σκοταδι αλλα ουτε φωτα εχθες με ταραξε στις κλοτσιες η κοιλια μου εκανε σαν τα πατακια Ραφλες!!!!!

αμα της εβαζα επανω ενα σερφακι θα κουνιοτανε!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol: :lol: ναι ναι ξέρω.. και διαλέγει και τις στιγμές... όπως πχ όταν χαλαρώνει η μάνα και είναι δίπλα της και το πατέρας και είναι μια πολύ ωραία στιγμή και υπάρχει και διάθεση.... εκεί λοιπόν πάνω στην σιωπή που μιλάνε και τατσι μιτσι κοτσι τα μάτια και οι εκφράσεις..... ΟΥΠΣ!!!! ΜΑΜΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ!!!! :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Συνεχίζω....

Θυμηθείτε πώς έμεινε έγκυος η Κάτια που προσπαθούσε 2,5 χρόνια. Έκανε θεραπεία με κλομιφαίνη για 6 μήνες και μετά θα πήγαινε για σπερματέγχυση. Η κοπέλα το είχε ξεχάσει, γιατί πίστευε ότι θα έμενε έγκυος μόνο με σπερματέγχυση.

Εσύ, Αθηνούλα, όταν έμεινες έγκυος στον μπέμπη από τον 1ο μήνα προσπαθειών πίστευες ότι σιγά μη μείνεις με την πρώτη κι έμεινες.

Εγώ και την πρώτη και τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος, δεν πίστευα ότι θα μείνω. Βέβαια ήμουν και τυχερή που έμεινα εύκολα, όμως το βασικό ειναι ότι το είχα βγάλει από το μυαλό μου.

Ειδικά τη 2η φορά προσπάθησα τον 1ο μήνα και απογοητεύτηκα. Μου ήρθε η περίοδος και έκλαιγα.

Τον 2ο μηνα ξαναπροσπάθησα και πάλι απογοήτευση. Όμως το πήρα πιο ψύχραιμα και λέω "δε βαριέσαι".

Τον 3ο μήνα πίστευα ότι δε θα μείνω και δεν ήθελα καν να προσπαθήσω. Όμως, επειδή είχα παραγγείλει τα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο, αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω αλλά έτσι αδιάφορα. Κι έβαλα στο μυαλό μου ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα εγκυμοσύνη και θα ξανασχοληθώ από το Φεβρουάριο και μετά. Κι έμεινα έγκυος εκείνο τον μήνα.

Κι άλλα κορίτσια που έμειναν έγκυες, όταν δεν πίστευαν ότι θα μείνουν.

Η Νάντιμορ έχει άγχος. Όταν το ξεχάσει, θα μείνει μόνη της, χωρίς σπερματέγχυση και χωρίς εξωσωματική.

Νάντιμορ, αν θέλεις, βάλε στο νου σου ότι μετά από την κλομιφαίνη, θα κάνεις σπερματέγχυση. Έτσι για να έχεις κάτι light να σκέφτεσαι.

Εγώ είμαι εντελώς κατά της εξωσωματικής για τον εαυτό μου και μόνο. Δεν πρόκειται να κάνω εξωσωματική, γιατί φοβάμαι τις επιπτώσεις των φαρμάκων. Κι ας μην κάνω παιδί ποτέ.

Όμως δεν σκέφτονται όλοι σαν εμένα.

Πάντως, Νάντιμορ, εγώ θα σου έλεγα να πας και σε έναν άλλο γιατρό, για να σου φύγει η ιδέα, έτσι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

Διαφημίσεις

Καλημερα....

Διαβασα λιγακι γι αυτο,γιατι δεν ηξερα και πολυ λενε οτι συνηθως υπαρχει αποβολη.......τα εχω χαμενα!!!!

Περιμενω απαντηση απο τον γιατρο μου το απογευμα....η γραμματεας του μου ειπε παντως οτι πιθανων να μου δωσει θεραπεια.....

καλημερα Κατια μου ηρεμησε και περιμενε να μιλησεις με τον γιατρο σου!!!!

μην το τρελλαινεις το σπορακι σου!!!!

δεν ξερω κατι γι αυτο!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κατιουσκα καλημερα!Ηρεμησε και μη φερνεις τη καταστροφη!!!!Για ολα υπαρχει λυση!Δεν εχω ιδεα τι ειναι το ουρεοπλασμα και ουτε εχω ακουσει οτι ευθυνεται για αποβολες!

Ηρεμησε και περιμενε να μιλησεις με το γιατρο σου!Περισσοτερο κακο στο μωρο κανει η ψυχολογια σου παρα αυτο το...ουρεοπλασμα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

:lol: :lol: ναι ναι ξέρω.. και διαλέγει και τις στιγμές... όπως πχ όταν χαλαρώνει η μάνα και είναι δίπλα της και το πατέρας και είναι μια πολύ ωραία στιγμή και υπάρχει και διάθεση.... εκεί λοιπόν πάνω στην σιωπή που μιλάνε και τατσι μιτσι κοτσι τα μάτια και οι εκφράσεις..... ΟΥΠΣ!!!! ΜΑΜΑΑΑΑΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ!!!! :lol: :lol: :lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: μα καλααααα με παρακολουθεις??????

τι να πωωωωωωωω!!!!εχω αρχισει να σε φοβαμαι!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα....

Καλημέρα! όχι ρε συ μην φοβάσαι και μην στενοχωριέσαι.. Αν ήταν σοβαρό δεν θα σου έλεγε έτσι η γραμματέας του και υποθέτω οτι θα τον ενημέρωνε να σε καλέσει άμεσα. Κάτσε ντε έτσι απλό θαρρείς είναι? Απαξ και αγκιστρώθηκε... άντε να το ξεκολλήσεις.. γίνεται? δεν γίνεται! μην ανησυχείς ρε κορίτσι... όλα θα είναι σουπερ θα δεις!

U6Vip2.png

Καλημερα Ιολακι μου..τι κανεις ?αναμένεις τη Δευτέρα?

Αναμένω, ζουζούνι μου. Ήθελα να σε πάρω τηλ. αλλά αυτές τις μέρες έχω πήξει εντελώς και στο γραφείο και στο σπίτι.

:lol: :lol: :lol: :lol: βέβαια αυτό κρύβει κι άλλο υπονοούμενο (τους το φέρνω πλαγίως :wink:).... είναι καλός λόγος να συναντηθούμε όλες μαζί για καφέ... ξέρεις.. για να συζητήσουμε εκτενέστερα τις απόψεις μας, να πειράξουμε λίγο την Νάντιμορ να γελάσει, να μας συχτιρίσει στο τέλος.. τα συνηθισμένα.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, ρε κορίτσια, θα ήταν τέλεια να βγαίναμε, αλλά εγώ αυτές τις με΄ρες πήζω.

Καλημερα....

Καλέ, Κατιούλα, μην τρελαίνεσαι. Δεν είναι τίποτε κοριτσάκι μου, μην ακούς αυτές τις βλακείες. Δεν είναι αποδεδειγμένο ότι το ουρεόπλασμα ενοχοποιείται για αποβολές. Εγώ δυο αποβολές είχα αλλά ουρεόπλασμα δεν είχα.

Θα σου δώσει αντιβίωση και θα φύγει. Το καλό είναι ότι πρόλαβες και το ανακάλυψες τώρα που είναι αρχή.

Μην πανικοβάλλεσαι άδικα.

Διαφημίσεις

Συνεχίζω....

Θυμηθείτε πώς έμεινε έγκυος η Κάτια που προσπαθούσε 2,5 χρόνια. Έκανε θεραπεία με κλομιφαίνη για 6 μήνες και μετά θα πήγαινε για σπερματέγχυση. Η κοπέλα το είχε ξεχάσει, γιατί πίστευε ότι θα έμενε έγκυος μόνο με σπερματέγχυση.

Εσύ, Αθηνούλα, όταν έμεινες έγκυος στον μπέμπη από τον 1ο μήνα προσπαθειών πίστευες ότι σιγά μη μείνεις με την πρώτη κι έμεινες.

Εγώ και την πρώτη και τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος, δεν πίστευα ότι θα μείνω. Βέβαια ήμουν και τυχερή που έμεινα εύκολα, όμως το βασικό ειναι ότι το είχα βγάλει από το μυαλό μου.

Ειδικά τη 2η φορά προσπάθησα τον 1ο μήνα και απογοητεύτηκα. Μου ήρθε η περίοδος και έκλαιγα.

Τον 2ο μηνα ξαναπροσπάθησα και πάλι απογοήτευση. Όμως το πήρα πιο ψύχραιμα και λέω "δε βαριέσαι".

Τον 3ο μήνα πίστευα ότι δε θα μείνω και δεν ήθελα καν να προσπαθήσω. Όμως, επειδή είχα παραγγείλει τα τεστ ωορρηξίας από το φαρμακείο, αποφάσισα να τα χρησιμοποιήσω αλλά έτσι αδιάφορα. Κι έβαλα στο μυαλό μου ότι θα σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα εγκυμοσύνη και θα ξανασχοληθώ από το Φεβρουάριο και μετά. Κι έμεινα έγκυος εκείνο τον μήνα.

Η Νάντιμορ έχει άγχος. Όταν το ξεχάσει, θα μείνει μόνη της, χωρίς σπερματέγχυση και χωρίς εξωσωματική.

Νάντιμορ, αν θέλεις, βάλε στο νου σου ότι μετά από την κλομιφαίνη, θα κάνεις σπερματέγχυση. Έτσι για να έχεις κάτι light να σκέφτεσαι.

Εγώ είμαι εντελώς κατά της εξωσωματικής για τον εαυτό μου και μόνο. Δεν πρόκειται να κάνω εξωσωματική, γιατί φοβάμαι τις επιπτώσεις των φαρμάκων. Κι ας μην κάνω παιδί ποτέ.

Πάντως, Νάντιμορ, εγώ θα σου έλεγα να πας και σε έναν άλλο γιατρό, για να σου φύγει η ιδέα, έτσι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

Τωρα καταλαβα τι συμβαινει!!

Ναντιμορακι...συμφωνω απολυτα με την Μπιπιτσα!!!!!

Παρε και μια δευτερη γνωμη.....εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μολις τελειωνα την θεραπεια με κλομιφενη θα βλεπαμε τι θα καναμε....εγω τον πιεζα για σπερματεγχυση,αλλα μου ελεγε να μην βιαζομαι....ποσο μαλλον για εξωσωματικη!!!!:!:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

εεεεεεεεεεεεε κοπελια ΑΝΤΡΑΚΛΑΑΑΑΑ εχω και οχι κορη μην ξεχνιομαστε ενταξει??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Άσε που συνήθως στο ιντερνετ παρουσιάζουν την χειρότερη εκδοχή του θέματος.....

Εγώ ας πούμε πήρα απαντήσεις θυροειδούς και η Τ4 είχε ξεπεράσει τα ανώτατα όρια και παίρνω υποτίθεται και χάπια.... διάβασα λίγο στο ιντερνετ και αγχώθηκα... και η ενδοκρινολόγος μου μου έλεγε οτι οι εξετα΄σεις μου είναι σούπερ και είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη αυτό ιδιαίτερα στην εβδομάδα που βρίσκομαι...

οπότε μην αγχώνεσαι... ο,τι σου πει ο γιατρούλης.

U6Vip2.png

Συνεχίζω....

Ναι αυτο ειναι αληθεια μετα την πρωτη παλλινδρομη δεν περιμενα οτι θα τα καταφερνα με την 1η προσπαθεια!!!!!αλλα πλεον ειχα βγαλει απο το μυαλο μου το γεγονος οτι δεν μπορω να κανω παιδι!!!!!

Για μενα ο ψυχολογικος παραγοντας παιζει μεγαλο ρολο!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημερα....

Κατιουσκακι μου μην αγχώνεσαι..πολλες κοπέλες έχουν ουρεόπλασμα....

θα σου δωσει ο γιατρος σου αγωγή και ολα θα παν καλα...

Ετσι ακουγεται για το ουρεόπλασπα αλλα δεν εχει αποδειχτει τίποτα...

Σε θελω χαρουμενη ..να δεις θα στο πει και ο γιατρος σου...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...