Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ειμαστε εξυπνες και το καταλαβαμε!!!!!!!!

μη κοιτας που σε κανουμε παρεαααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

:tongue: :tongue: :tongue:κ@λόπαιδο..... :lol:

Δεν ξερω βρε Ελπιδακι μου...αλλα μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει..

καλά ναι σίγουρα δεν βλάπτει!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε μπιπιτσα μου(καλημερα κι ολας!:) )

Δηλαδη εσυ οταν ακους ανεξηγητη υπογονιμοτητα ξεαγχωνεσαι;;;Ρε παιδια δεν ειναι ευκολο πραγμα η εξωσωματικη....γιατι να μη κανει και καμια σπερματε;Τεσπα ειμαι λιγο φορτισμενη γιατι και απο την αδερφη μου τα ιδια ακουω...προσπαθουν σχεδον 3 χρονια με μια αποβολη πριν 9 περιπου μηνες και μου λεει τωρα θελει εξωσωματικη! :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ, επίσης, συμφωνώ ότι η σπερματέγχυση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται, όταν το σπέρμα του ανδρός ειναι λίγο προβληματικούλι. Εσείς δεν έχετε τέτοιο θέμα, άρα είναι χάσιμο χρόνου η σπερματέγχυση.

Επίσης, υπάρχουν και χειρότερα.

Μια φίλη μου που προσπαθούσε σχεδόν 2 χρόνια, πήγε στο γιατρό, όλες οι εξετάσεις καλές (μόνο σαλπιγγογραφία δεν είχε κάνει) και πριν ακόμη βγουν οι εξετάσεις και χωρίς παρακολούθηση ωορρηξίας, ο γιατρός της είπε "ε, θα σου δώσω χάπια για ωορρηξία, άμα δε γίνει τίποτε, θα σου κάνω 4-5 σπερματεγχύσεις, άμα δε γίνει τίποτε, μετά θα κάνουμε εξωσωματικές!".

Της έδωσε θεραπεία με χάπια, αλλά μάλλον ήταν (απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων από έναν φίλο γυναικολόγο) λίγο άσχετος με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή κι έτσι η κοπέλα έπαθε σχεδόν υπερδιέγερση της ωοθήκης, έκανε μια μεγάλη κύστη κι άρχισε αντισυλληπτικά για να φύγει η κύστη και της είπε ότι, αν δεν φύγει με τα αντισυλληπτικά, θα της κάνει λαπαροσκόπηση στο ιατρείο (οι λαπαροσκοπήσεις λένε όλοι ότι γίνονται σε νοσοκομείο κι όχι σε ιατρείο). Τελικά με τα αντισυλληπτικά μίκρυνε λίγο η κύστη και τώρα έκοψε τα αντισυλληπτικά και αναμένει μήπως καταφέρει τίποτε μόνη της, χωρίς χάπια και τέτοια.

Και φαντάσου ότι αυτός ο γιατρός είναι καθηγητής στο Αρεταίειο, αλλά απ' ότι έμαθα δεν έχει ιδέα από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, γιατί η ειδικότητά του είναι στην ουρολογική γυναικολογία, δηλ. ασχολείται με ακράτειες ούρων, προπτώσεις μήτρας κλπ.

Άρα, υπάρχουν και χειρότερα.

Πάντως κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 2η γνώμη.

Δεν ξερω βρε Ελπιδακι μου...αλλα μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει..

678766kyjx9k273g.jpg

Καλε δεν με βλεπεις???:-(:-(:-(

Σε ειδα κοτοπουλακι μου δεν ειδες παραπανω???:-(:-(

Γιατί να μην θέλω καλέ? Αλλά τί να κάνω? αναπωλώ τις παλιές δοξασμένες νύχτες.... βλέπεις όσο η μικρή κόβει βόλτες - που λες κι εσύ -την ντρέπομαι... δεν έχει και στάνταρ ώρα που κοιμάται ρε γμτ... μια φορά μόνο την προλάβαμε και παρέμεινε κοιμισμένη. :tongue:

Καλημέρα σας!!!! :tongue:

Αμ εγώ τί? δεν θα κάνω νομίζεις? χεχε

:lol::lol::lol::lol::lol: ασε εχθες τον δικο μου τον παρακαλαγα να κοιμηθει για να κοιμηθω κι εγω εκοβε βολτες μεχρι τις 1:30!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:tongue: :tongue: :tongue: κ@λόπαιδο..... :lol:

καλά ναι σίγουρα δεν βλάπτει!

:shock::shock::shock: εγω κ@λοπαιδο??????

Μαρηηηηηηηηηηηηη τα κανεις ολα αυτα γιατι τωρα δεν μπορεω να σε κραξω περισσοτερο δεν θα γεννησεις ομως θα σου πω εγω!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ωραια ακομη και ετσι να ειναι πως ειναι σιγουρος οτι αυτο που πεταξε θα βοηθηση το ζευγαρι???μπορει να κανει και χειροτερη την ψυχολογια τους!!!:rolleyes:
Βρε μπιπιτσα μου(καλημερα κι ολας!:) )

Δηλαδη εσυ οταν ακους ανεξηγητη υπογονιμοτητα ξεαγχωνεσαι;;;Ρε παιδια δεν ειναι ευκολο πραγμα η εξωσωματικη....γιατι να μη κανει και καμια σπερματε;.................... τωρα θελει εξωσωματικη! :(

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ, επίσης, συμφωνώ ότι η σπερματέγχυση είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται, όταν το σπέρμα του ανδρός ειναι λίγο προβληματικούλι. Εσείς δεν έχετε τέτοιο θέμα, άρα είναι χάσιμο χρόνου η σπερματέγχυση............ Πάντως κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 2η γνώμη.

Εγώ πάλι θα έλεγα θα κάνει αυτό που της ορίζει η καρδιά της "εις το όνομα της καλής της ψυχολογίας βεβαίως βεβαίως" γιατί κακά τα ψέμματα και οι πολλές γνώμες σύγχιση φέρνουν καμμιά φορά και εμείς στην προσπάθειά μας για το καλό της την έχουμε ζαλίσει με 4 διαφορετικές γνώμες...

Κοινώς αγαπούλα (Ναντιμοράκι) ακολούθα το ένστικτό σου και κάνε αυτό που λεέι η δική σου ψυχούλα.

U6Vip2.png

Πάω τουαλέτα κι έρχομαι να σας πω ολοκληρωμένα την άποψή μου.

ααα θα χει κι άλλο κατεβατό δηλαδή???? :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: ασε εχθες τον δικο μου τον παρακαλαγα να κοιμηθει για να κοιμηθω κι εγω εκοβε βολτες μεχρι τις 1:30!!!:lol::lol::lol:

και να υποθέσω χαζομαμά κι εσύ όπως κι εγώ ανάβεις τα φώτα, ξεσκεπάζεις την κοιλιά σου και κάθεσαι και χαζεύεις... ε? ε? το βρήκα?

:shock::shock::shock: εγω κ@λοπαιδο??????

Μαρηηηηηηηηηηηηη τα κανεις ολα αυτα γιατι τωρα δεν μπορεω να σε κραξω περισσοτερο δεν θα γεννησεις ομως θα σου πω εγω!!!!!:lol:

ματς μουτς.. σλουρπ σλουρπ...... :lol: :lol:

U6Vip2.png

Καλημερα Μπιμπιτσα μου εγω δεν συμφωνω με το θεμα του σπερματος!!

Το δικο μας δεν ειχε κανενα προβλημα και ομως καναμε σπερματεγχυση για να μας αποδειξη οτι ειμαστε καλα και οτι μπορω να μεινω εγκυος!!!!!

Το σημαντικοτερο ειναι να ξερει ο γιατρος τι παει να κανει!!!!!

Οπως θα θυμαστε μονο η πρωτη μου παλλινδρομη ητανε με σπερματεγχυση απο εκει και υστερα ηρθανε χωρις κοπο γιατι απλα ξεκολλησαμε το μυαλο μας!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εγώ πάλι θα έλεγα θα κάνει αυτό που της ορίζει η καρδιά της "εις το όνομα της καλής της ψυχολογίας βεβαίως βεβαίως" γιατί κακά τα ψέμματα και οι πολλές γνώμες σύγχιση φέρνουν καμμιά φορά και εμείς στην προσπάθειά μας για το καλό της την έχουμε ζαλίσει με 4 διαφορετικές γνώμες...

Κοινώς αγαπούλα (Ναντιμοράκι) ακολούθα το ένστικτό σου και κάνε αυτό που λεέι η δική σου ψυχούλα.

Σ΄αυτο, δε μπορω να διαφωνησω!Αλλα...για αυτο ειμαστε εδω!!!Για να μπερδευουμε το κοσμο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:μπα ε;;;μαλλον το αντιθετο θα επρεπε να κανουμε.....ε;:lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ααα θα χει κι άλλο κατεβατό δηλαδή???? :lol: :lol: :lol:

και να υποθέσω χαζομαμά κι εσύ όπως κι εγώ ανάβεις τα φώτα, ξεσκεπάζεις την κοιλιά σου και κάθεσαι και χαζεύεις... ε? ε? το βρήκα?

ματς μουτς.. σλουρπ σλουρπ...... :lol: :lol:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: εγωωωωω τετοιο πραγμαααααα οοοοχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

καλε δεν καταλαβαινει τιποτα σου λεω ουτε σκοταδι αλλα ουτε φωτα εχθες με ταραξε στις κλοτσιες η κοιλια μου εκανε σαν τα πατακια Ραφλες!!!!!

αμα της εβαζα επανω ενα σερφακι θα κουνιοτανε!!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά. Τι κάνετε?

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ, οι γιατροί λένε αυτό που πρέπει να πούνε, ότι δηλ. εφόσον πέρασε 1,5 χρόνος εντατικών προσπαθειών με καλές εξετάσεις και εγκυμοσύνη γιοκ, άρα προχωράνε σε θεραπεία με κλομιφαίνη και μετά εξωσωματική. Αυτά ίσως τα λένε για να ξεαγχώσουν το ζευγάρι, λέγοντας ότι υπάρχει ανεξήγητη υπογονιμότητα και μετά το ζευγάρι σκέφτεται ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, οπότε χαλαρώνουν ανανέμοντας τη θεραπεία με την κλομιφαίνη ή την εξωσωματική και βγάζουν από το μυαλό τους ότι θα πετύχουν εγκυμοσύνη φυσιολογικά, οπότε τσουπ έρχεται η εγκυμοσύνη!

Καλημερα Ιολακι μου..τι κανεις ?αναμένεις τη Δευτέρα?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Σ΄αυτο, δε μπορω να διαφωνησω!Αλλα...για αυτο ειμαστε εδω!!!Για να μπερδευουμε το κοσμο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:μπα ε;;;μαλλον το αντιθετο θα επρεπε να κανουμε.....ε;:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: βέβαια αυτό κρύβει κι άλλο υπονοούμενο (τους το φέρνω πλαγίως :wink:).... είναι καλός λόγος να συναντηθούμε όλες μαζί για καφέ... ξέρεις.. για να συζητήσουμε εκτενέστερα τις απόψεις μας, να πειράξουμε λίγο την Νάντιμορ να γελάσει, να μας συχτιρίσει στο τέλος.. τα συνηθισμένα.... :lol: :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Καλα βρε φατσουλα...μου αρεσει που όλες λέμε τι γνώμη μας και εσυ δεν εισαι εδω...το ξερεις που λεει δυο γαΙδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol: :lol: :lol: :lol: βέβαια αυτό κρύβει κι άλλο υπονοούμενο (τους το φέρνω πλαγίως :wink:).... είναι καλός λόγος να συναντηθούμε όλες μαζί για καφέ... ξέρεις.. για να συζητήσουμε εκτενέστερα τις απόψεις μας, να πειράξουμε λίγο την Νάντιμορ να γελάσει, να μας συχτιρίσει στο τέλος.. τα συνηθισμένα.... :lol: :lol: :lol: :lol:

:mad::x:x:x:x:x:x επιτηδες το κανεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη για να μην ερθω??????

Αλλα συμφωνω θα εχει πλακα μπιρι μπιρι μπιρι θα την κανουμε πυραυλο και στο τελος θα μας βρισει και θα γελαμε!!!:lol:

εεεεεεεε Μπιφτεκακι μου?????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...