Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Εγω παλι διαφωνω.....και μονο που ακους τον ορο ανεξηγητη υπογονιμοτητα, αγχωνεσαι!!!!Η δικη μου αποψη ειναι οτι επρεπε να σας πει,λοιπον ολα καλα ειστε μια χαρα δεν εχετε κανενα προβλημα και ειναι απλα θεμα χρονου!Λιγο καιρο προσπαθειες μονοι σας και μετα θα δουμε τι θα κανουμε ισως βοηθησουμε λιγο την ωορρηξια με προγραμματισμο,ακου εξωσωματικη!!!!!!Ευκολη λυση ειναι αυτη;;;;;

Συμφωνω απόλυτα....

κατι ξερει η δολια η μανα:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνω απόλυτα....

κατι ξερει η δολια η μανα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι ετσι...γιατι ειμαι ΚΑΙ δολια ΚΑΙ μανα!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα σας .. καλημέρα σας!!!! :cool:

Ειπα και εγω θα με δουν δεν θα με δουν....

Αντε γλωσού μου 6 και σήμερα σου εμεινα...και μετα ..α..ρε κατι ξαπλες .....:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλημερα Ελ Μπιφτεκακι μου νομιζω οτι εχει δικιο η Ελ και εμενα δεν μου κολλανε αυτα που σας ειπε για την ακριβεια μου θυμισε αυτον που πηγα πρωτη φορα!!!:mad::x:x:x
Εγω παλι διαφωνω.....και μονο που ακους τον ορο ανεξηγητη υπογονιμοτητα, αγχωνεσαι!!!!Η δικη μου αποψη ειναι οτι επρεπε να σας πει,λοιπον ολα καλα ειστε μια χαρα δεν εχετε κανενα προβλημα και ειναι απλα θεμα χρονου!Λιγο καιρο προσπαθειες μονοι σας και μετα θα δουμε τι θα κανουμε ισως βοηθησουμε λιγο την ωορρηξια με προγραμματισμο,ακου εξωσωματικη!!!!!!Ευκολη λυση ειναι αυτη;;;;;
Καλημέρα κοριτσουδια μου...τι κάνετε?

Φατσουλα μου..τα διαβασα τα νέα και θα ελεγα και εγω να παρεις και μια δευτερη γνωμη...

Βέβαια από την άλλη τον γιατρό που πήγε τον ξέρω. Τον ξέρω... τες πα 2 πολύ κοντινά μου άτομα είχαν τον γιατρό αυτόν και δεν είναι του χρήματος ρε γμτ.. αν μην τι άλλο δηλαδή. Δεν νομίζω οτι είναι ο τύπος του σκάστα μου αφού σε πετυχαίνω σε ανάγκη. και έχει και καλή φήμη. Μπααα μεταξύ μας κορίτσια έχω την εντύπωση ότι περισσότερο στόχευσε στο να την εξαγχώσει.. Εντάξει τώρα μην με αναγκάζετε να ανοίξω κουβέντα και για ηλικίες και τέτοια.... :mrgreen:. Ρε συ Ναντ... στον Χ_____α δεν πήγες?

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Πεστα βρε αθηνουλα μου!!!! :) :) :)

Να της τα πω Ελ μου επειδη τα εχω περασει!!!αυτη η ανεξηγητη υπογονιμοτητα μου γυρισε το ματι πεταμε ετσι μια λεξη σε ενα ζευγαρι και μια εξωσωματικη και ολα καλα!!!σε εμας δυστυχως οταν μας το ειπε αυτο δεν μπορουσαμε να λειτουργησουμε καθολου και το κλαμμα καθημερινο!!!!

Μπιφτεκακι μου προσεξε καλα τι θακανεις!!!!!

Τα φάρμακα που σου λέει δεν τα γνωρίζω καθόλου. Πρέπει να τα πάρεις απαραίτητα? Θέλω να πώ έστω κι αν καταφύγετε στην λύση της εξωσωματικής θα έχουν προσφέρει κάτι 6 μήνες?

Έχω κι εγώ τις αναλαμπές μου . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ααααααχ!!! ντοην ντοην τί μου θυμίζει....... :lol:

:lol::lol::lol::lol: μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη το μυαλο σου στο ντοην ντοην το εχεις??????

πες μου πως οτι θες και τωρα που η μικρη σου κοβει βολτες!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου...τι κάνετε?

Φατσουλα μου..τα διαβασα τα νέα και θα ελεγα και εγω να παρεις και μια δευτερη γνωμη...

297011vvrmbeqojk.gif

Καλημερα κοτοπουλακι μου συγνωμη που αργησα να σου μιλησω αλλα νευριασα με αυτα που ειπε ο γιατρος στο μπιφτεκακι μας!!!!:mad::x:x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Ετσι ετσι...γιατι ειμαι ΚΑΙ δολια ΚΑΙ μανα!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερούδια... λέω να σου φέρω βρε και την δικιά μου μιας και θα είσαι ΚΑΙ πεπειραμένη πλέον.. έτσι μέχρι να χρονίσει να μου την βάλεις σε μια σειρά.... έλα.. πού είσαι.. 1 2 1 2... ζεις ακόμα? :tongue::lol: :lol: :lol:

Ειπα και εγω θα με δουν δεν θα με δουν....

Αντε γλωσού μου 6 και σήμερα σου εμεινα...και μετα ..α..ρε κατι ξαπλες .....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχχχ ναι ναι ξάπλες!!! Από τώρα κάνω πρακτις..... χθες έλιωσα στον καναπέ από τις 4.30 μέχρι τις 9.00 που σηκώθηκα επιτέλους να φροντίσω και λίγο τον άντρα.. (φαγητό κλπ...)

U6Vip2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά. Τι κάνετε?

ΝΑΝΤΙΜΟΡΑΚΙ, οι γιατροί λένε αυτό που πρέπει να πούνε, ότι δηλ. εφόσον πέρασε 1,5 χρόνος εντατικών προσπαθειών με καλές εξετάσεις και εγκυμοσύνη γιοκ, άρα προχωράνε σε θεραπεία με κλομιφαίνη και μετά εξωσωματική. Αυτά ίσως τα λένε για να ξεαγχώσουν το ζευγάρι, λέγοντας ότι υπάρχει ανεξήγητη υπογονιμότητα και μετά το ζευγάρι σκέφτεται ότι δεν υπάρχει άλλη λύση, οπότε χαλαρώνουν ανανέμοντας τη θεραπεία με την κλομιφαίνη ή την εξωσωματική και βγάζουν από το μυαλό τους ότι θα πετύχουν εγκυμοσύνη φυσιολογικά, οπότε τσουπ έρχεται η εγκυμοσύνη!

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑ και για όσες αναρωτιούνται τί θα πει "εξαγχώσει"... καλέ "ξεαγχώσει" ήθελα να γράψω ..... .

Ειμαστε εξυπνες και το καταλαβαμε!!!!!!!!

μη κοιτας που σε κανουμε παρεαααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Βέβαια από την άλλη τον γιατρό που πήγε τον ξέρω. Τον ξέρω... τες πα 2 πολύ κοντινά μου άτομα είχαν τον γιατρό αυτόν και δεν είναι του χρήματος ρε γμτ.. αν μην τι άλλο δηλαδή. Δεν νομίζω οτι είναι ο τύπος του σκάστα μου αφού σε πετυχαίνω σε ανάγκη. και έχει και καλή φήμη. Μπααα μεταξύ μας κορίτσια έχω την εντύπωση ότι περισσότερο στόχευσε στο να την εξαγχώσει.. Εντάξει τώρα μην με αναγκάζετε να ανοίξω κουβέντα και για ηλικίες και τέτοια.... :mrgreen:. Ρε συ Ναντ... στον Χ_____α δεν πήγες?

Δεν ξερω βρε Ελπιδακι μου...αλλα μια δευτερη γνωμη δεν βλαπτει..

Να της τα πω Ελ μου επειδη τα εχω περασει!!!αυτη η ανεξηγητη υπογονιμοτητα μου γυρισε το ματι πεταμε ετσι μια λεξη σε ενα ζευγαρι και μια εξωσωματικη και ολα καλα!!!σε εμας δυστυχως οταν μας το ειπε αυτο δεν μπορουσαμε να λειτουργησουμε καθολου και το κλαμμα καθημερινο!!!!

Μπιφτεκακι μου προσεξε καλα τι θακανεις!!!!!

:lol::lol::lol::lol: μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη το μυαλο σου στο ντοην ντοην το εχεις??????

678766kyjx9k273g.jpg

Καλε δεν με βλεπεις???:-(:-(:-(

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γιατί να μην θέλω καλέ? Αλλά τί να κάνω? αναπωλώ τις παλιές δοξασμένες νύχτες.... βλέπεις όσο η μικρή κόβει βόλτες - που λες κι εσύ -την ντρέπομαι... δεν έχει και στάνταρ ώρα που κοιμάται ρε γμτ... μια φορά μόνο την προλάβαμε και παρέμεινε κοιμισμένη. :tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά. Τι κάνετε?

Καλημέρα σας!!!! :tongue:

γελαμε γελαμε?????????μαρηηηηηηηηηηηηη θα ερθει η σειρα σου και οταν εσυ δεν θα μπορεις για ντοην ντοην εγω να δεις τι γελια θα κανω!!!!:-P

Αμ εγώ τί? δεν θα κάνω νομίζεις? χεχε

U6Vip2.png

Ωραια ακομη και ετσι να ειναι πως ειναι σιγουρος οτι αυτο που πεταξε θα βοηθηση το ζευγαρι???μπορει να κανει και χειροτερη την ψυχολογια τους!!!:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...