Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλημέρα γλωσσού μου!!!

Μας είπε 6 μήνες προσπάθεια με clomiphene και μετά εξωσωματική.Όχι σπερματέγχυση, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Τι λες?

Γιατι κατευθειαν εξωσωματικη μπιφτεκακι μου????δεν εχει να κανει το σπερμα με την σπερματεγχυση!!!!!!την θεραπεια με το συγκεκριμενο φαρμακο την εχω κανει κι εγω!!!

"Ανεξήγητη υπογονιμότητα", λέει. Όλες οι εξετάσεις καλές.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: απο που το καταλαβε αυτο????"ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ"??????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Από τη στιγμή που οι εξετάσεις είναι καλές κι έχει περάσει 1μιση χρόνος εντατικών προσπαθειών.

Και εγω τοσο προσπαθουσα και μου ειχε πει τα ιδια ο πρωτος που ειχα παει αλλα τελικα δεν ειχε καμια σχεση!!!κολλημα στο μυαλο ειχαμε και αγχος!!!!

Τι θα κανεις???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα γλωσσού μου!!!

Μας είπε 6 μήνες προσπάθεια με clomiphene και μετά εξωσωματική.Όχι σπερματέγχυση, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα στο σπέρμα. Τι λες?

Λοιπόν να σου πώ κάτι? Συμφωνώ! Από την στιγμή που το πρόβλημά σας έιναι "ανεξήγητη υπογονιμότητα" φαντάζομαι οτι οι παράγοντες που σας επηρεάζουν είναι εντελώς εγκεφαλικοί (:shock: εγώ τα είπα όλα αυτά? :lol: :lol:). Δηλαδή,... προσωπικά πιστεύω οτι σας έχει φάει το άγχος. όχι απαραίτητα για την επιθυμητή εγκυμοσύνη αλλά και για την δουλειά και για τοένα και για το άλλο. Για μένα σας έδωσε την καλύτερη λύση. 6 μήνες μονάχοι σας και μετά εξωσωματική. Τουλάχιστον ρε παιδάκι μου να το πάρετε απόφαση να ετοιμαστείτε ψυχολογικά κλπ κλπ και να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο οτι έτσι θα γκαστωθείτε.

Κι αν εν τω μεταξύ δεν μείνεις μόνη σου.... εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη!!! :lol: :lol:

Το παρήγορο είναι οτι δεν έχετε τίποτα! Απ' το να ανοίγατε άλλες ιστορίες..

U6Vip2.png

Από τη στιγμή που οι εξετάσεις είναι καλές κι έχει περάσει 1μιση χρόνος εντατικών προσπαθειών.

Αμ γι' αυτό έχεις μείνει πετσί και κόκκαλο.... ντοην ντοην ντοην πού να σταθεί φαγητό επάνω σου... :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα Αθηνούλα!!!! :tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Συγνωμη....1,5 χρονο και εβγαλε το συμπερασμα ο γιατρος σου..ανεξηγητη υπογονιμοτητα;;;;;Δηλ αν προσπαθουσατε 3 χρονια....τι θα σας ελεγε;;;Υπαρχουν γιατροι που αφηνουν 2 χρονια περιθωριο για φυσιολογικη συλληψη!!!Ακου εκει!!!!Ενα θα σου πω Ναντιμορακι μου...αλλαξε γιατρο...γιατι αυτος.....μου βρωμαει!!!

Α...καλημερα κοριτσαρες συγνωμη αλλα συγχιστηκα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπόν να σου πώ κάτι? Συμφωνώ! Από την στιγμή που το πρόβλημά σας έιναι "ανεξήγητη υπογονιμότητα" φαντάζομαι οτι οι παράγοντες που σας επηρεάζουν είναι εντελώς εγκεφαλικοί (:shock: εγώ τα είπα όλα αυτά? :lol: :lol:). Δηλαδή,... προσωπικά πιστεύω οτι σας έχει φάει το άγχος. όχι απαραίτητα για την επιθυμητή εγκυμοσύνη αλλά και για την δουλειά και για τοένα και για το άλλο. Για μένα σας έδωσε την καλύτερη λύση. 6 μήνες μονάχοι σας και μετά εξωσωματική. Τουλάχιστον ρε παιδάκι μου να το πάρετε απόφαση να ετοιμαστείτε ψυχολογικά κλπ κλπ και να έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο οτι έτσι θα γκαστωθείτε.

Κι αν εν τω μεταξύ δεν μείνεις μόνη σου.... εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη!!! :lol: :lol:

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ συμφωνώ. Αλλά φοβάμαι για τα φάρμακα.

Banjp3.png

hJSRp3.png

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ γλωσσου εχεις δικιο!!!!!!!!!(πως το επεθες καλε???:lol:)

Αμ γι' αυτό έχεις μείνει πετσί και κόκκαλο.... ντοην ντοην ντοην πού να σταθεί φαγητό επάνω σου... :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα Αθηνούλα!!!! :tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol: τρελλο ντοην ντοην!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου...τι κάνετε?

Φατσουλα μου..τα διαβασα τα νέα και θα ελεγα και εγω να παρεις και μια δευτερη γνωμη...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Εγω παλι διαφωνω.....και μονο που ακους τον ορο ανεξηγητη υπογονιμοτητα, αγχωνεσαι!!!!Η δικη μου αποψη ειναι οτι επρεπε να σας πει,λοιπον ολα καλα ειστε μια χαρα δεν εχετε κανενα προβλημα και ειναι απλα θεμα χρονου!Λιγο καιρο προσπαθειες μονοι σας και μετα θα δουμε τι θα κανουμε ισως βοηθησουμε λιγο την ωορρηξια με προγραμματισμο,ακου εξωσωματικη!!!!!!Ευκολη λυση ειναι αυτη;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Συγνωμη....1,5 χρονο και εβγαλε το συμπερασμα ο γιατρος σου..ανεξηγητη υπογονιμοτητα;;;;;Δηλ αν προσπαθουσατε 3 χρονια....τι θα σας ελεγε;;;Υπαρχουν γιατροι που αφηνουν 2 χρονια περιθωριο για φυσιολογικη συλληψη!!!Ακου εκει!!!!Ενα θα σου πω Ναντιμορακι μου...αλλαξε γιατρο...γιατι αυτος.....μου βρωμαει!!!

Α...καλημερα κοριτσαρες συγνωμη αλλα συγχιστηκα!!!

Καλημερα Ελ Μπιφτεκακι μου νομιζω οτι εχει δικιο η Ελ και εμενα δεν μου κολλανε αυτα που σας ειπε για την ακριβεια μου θυμισε αυτον που πηγα πρωτη φορα!!!:mad::x:x:x

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Να σου πω την αλήθεια κι εγώ συμφωνώ. Αλλά φοβάμαι για τα φάρμακα.

Τα φάρμακα που σου λέει δεν τα γνωρίζω καθόλου. Πρέπει να τα πάρεις απαραίτητα? Θέλω να πώ έστω κι αν καταφύγετε στην λύση της εξωσωματικής θα έχουν προσφέρει κάτι 6 μήνες?

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ γλωσσου εχεις δικιο!!!!!!!!!(πως το επεθες καλε???:lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol: τρελλο ντοην ντοην!!!!

Έχω κι εγώ τις αναλαμπές μου . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ααααααχ!!! ντοην ντοην τί μου θυμίζει....... :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...