Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι εδώ. Σήμερα δεν έχουμε πολλά πολλά και βρήκα ευκαιρία να περάσω περισσότερη ώρα μαζί σας :)... Εσύ?

Σε τα με μιλας..αν ναι και εγω καλα ειμαι....

Ευχαριστώωωωω!!!!!!

Ας έκανες και λάθος!!!!;)

Με το καλό το μωράκι σου και να χαίρεσαι την κόρη σου!!!!

Χρονια σου πολλα συνονοματη...Να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου...

το προσπαθω γλωσσου μου αλλα το εχουν παρακανει μεχρι και τι φορμακια να παρω ελεος οταν γεννησανε αυτες εγω δεν ειπα τιποτα σε καμια!!!:mad:

αμα μπορεις κοιμησου λιγακι!!!!:lol:

Το κανω κοτοπουλακι μου αλλα αμα ο αλλος ειναι κολλημενος δεν το κοβει με τιποτα!!!!

Αγαπη μου μπορεις να τους πεις να το κοψουν το θεματακι γιατι σου τσακιζουν τα νευρα...στο κατω κατω ριχτο στις ορμόνες σου...δεν θα σε σκασουν αυτές..σκαστες εσυ

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

το προσπαθω γλωσσου μου αλλα το εχουν παρακανει μεχρι και τι φορμακια να παρω ελεος οταν γεννησανε αυτες εγω δεν ειπα τιποτα σε καμια!!!:mad:

ναι.. είναι το σύνδρομο "Το παίζω εμπειρίας και σε βγάζω εσένα άχρηστη κι ας ήμουν κι εγώ ψαρωμένη όπως εσύ τώρα"... το αντιμετωπίζω και εγώ λιγουλάκι... αλλά λιγουλάκι γιατί ξέρεις φημίζομαι κι εγώ για τα ευαίσθητα νεύρα μου κι ας μη μου φαίνεται!!! :lol:

σιγα μη την χασω τι νομιζες???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτό να μου πεις... έλα μου ντες! :lol: Πες κι άλλα πες κι άλλα :tongue:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΩ...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Καλό μεσημέρι

Αμέ... σε τα σε μιλώ.... :lol:

[

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Χρονια σου πολλα συνονοματη...Να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου...

Αγαπη μου μπορεις να τους πεις να το κοψουν το θεματακι γιατι σου τσακιζουν τα νευρα...στο κατω κατω ριχτο στις ορμόνες σου...δεν θα σε σκασουν αυτές..σκαστες εσυ

Ναι πλεον τους εχει κοψει τη φορα και ο αντρας μου και ελπιζω την επομενη φορα που θα ερθουν να μην ξαναπουν καμια μ@@@@!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΩ...

ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Καλο μεσημερι κοριτσακι και καλη ξεκουραση!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! 'Ολες σας!!!!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας όσες είναι ήδη και όσες θα μείνουν τώρα!!!!

Και μην ακούς κανέναν φιλενάδα, κάθε μανούλα μαθαίνει μόνη της τον δικό της τρόπο για να φροντήσει τα παιδιά της, μόνο με την καθοδήγηση του παιδιάτρου και κανενός άλλου!!!! ακούυυυυυς?????

Άσε από νεύρα και εγώ ήμουν τρελεμένη!!!!

lRZRp3.png

ναι.. είναι το σύνδρομο "Το παίζω εμπειρίας και σε βγάζω εσένα άχρηστη κι ας ήμουν κι εγώ ψαρωμένη όπως εσύ τώρα"... το αντιμετωπίζω και εγώ λιγουλάκι... αλλά λιγουλάκι γιατί ξέρεις φημίζομαι κι εγώ για τα ευαίσθητα νεύρα μου κι ας μη μου φαίνεται!!! :lol:

Καλό μεσημέρι

Αχ βρε νευρικουλι μου εσυ...και δεν σου φαινεται καθόλου...το εχεις όμως μέσα σου.....:lol::lol::lol::lol:

Ωραια συμπεθέρα θα κανει το Λιακι μου...θα σε κανουμε και σιριαλ

Η Νευρικια Πεθερά!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλό μεσημέρι

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ασε γλωσσου μου αφου δεν τις εχω χτυπησει ακομη ειναι πολυ τυχερες!!!

Ρε φτασανε στο σημειο να μου πουνε οτι δεν υπαρχει λογος να το θηλασω πρωτα ο ΘΕΟΣ και εαν θα εχω γαλα αλλα να του το δινω με μπιμπερο!!!

Να μην ετοιμασω το δωματιο γιατι δεν ειναι απαραιτητο μπορει να γινει και μετα!!!

Να μην αγορασω καροτσι γιατι δεν χρειαζεται ακομη!!!

να μην καθομαι πολυ ωρα μαζι του και να το μαθω απο τωρα να γινεται ανεξαρτητο!!!

Πες μου ποσα να αντεξω η γυναικα και με τοσες ορμονες τρελλαμενες οχι πες μου!!!!!!!!!!!:mad::x:x:lol:

Εννοειται οτι αυτες τα ειχανε ολα ετοιμα πριν πανε να γεννησουν!!!!!!

Και

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Αχ βρε νευρικουλι μου εσυ...και δεν σου φαινεται καθόλου...το εχεις όμως μέσα σου.....:lol::lol::lol::lol:

Ωραια συμπεθέρα θα κανει το Λιακι μου...θα σε κανουμε και σιριαλ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ!!!! 'Ολες σας!!!!

Να χαίρεστε τα παιδάκια σας, με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας όσες είναι ήδη και όσες θα μείνουν τώρα!!!!

Και μην ακούς κανέναν φιλενάδα, κάθε μανούλα μαθαίνει μόνη της τον δικό της τρόπο για να φροντήσει τα παιδιά της, μόνο με την καθοδήγηση του παιδιάτρου και κανενός άλλου!!!! ακούυυυυυς?????

Άσε από νεύρα και εγώ ήμουν τρελεμένη!!!!

Εχεις δικιο Τζορτζινακι μου το προσπαθω και μετα θα βρω το δρομο μου!!!!

αλλα ειναι πολυ σπαστικο να τι ακους και να σε πρηζουν και να εχουν και αποψη για ολα!!!

και μιλαμε ειχανε τελειες εγκυμοσυνες χωρις κανενα προβλημα και κανανε τα παντα!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ασε γλωσσου μου αφου δεν τις εχω χτυπησει ακομη ειναι πολυ τυχερες!!!

Ρε φτασανε στο σημειο να μου πουνε οτι δεν υπαρχει λογος να το θηλασω πρωτα ο ΘΕΟΣ και εαν θα εχω γαλα αλλα να του το δινω με μπιμπερο!!!

Να μην ετοιμασω το δωματιο γιατι δεν ειναι απαραιτητο μπορει να γινει και μετα!!!

να μην καθομαι πολυ ωρα μαζι του και να το μαθω απο τωρα να γινεται ανεξαρτητο!!!

Πες μου ποσα να αντεξω η γυναικα και με τοσες ορμονες τρελλαμενες οχι πες μου!!!!!!!!!!!:mad::x:x:lol:

Και

Βρε ουρτουλου πες τους....σιγα μην εχω γαλα και του δινω απο το μπιμπερό ηλιθια ειμαι πες τους...

εσυ θα κανεις ότι γουσταρεις εσυ και ο άντρας σου...κανενας άλλος οι αλλοι ολοι στην ακρη..δεν τους πεφτει κανενας λόγος

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Βρε ουρτουλου πες τους....σιγα μην εχω γαλα και του δινω απο το μπιμπερό ηλιθια ειμαι πες τους...

εσυ θα κανεις ότι γουσταρεις εσυ και ο άντρας σου...κανενας άλλος οι αλλοι ολοι στην ακρη..δεν τους πεφτει κανενας λόγος

σιγουρα κοτοπουλακι μου αλλα πες μου δεν ειναι πολυ σπαστικο???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σιγουρα κοτοπουλακι μου αλλα πες μου δεν ειναι πολυ σπαστικο???

Οχι απλά σπαστικο..εγω στη θεση σου δεν ξερω αν το αντεχα..μαλλον θα ειχα ξεσπασει....Τι ειναι αυτες φιλες σου ή η μαμα σου και η πεθερά σου?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Αχ βρε νευρικουλι μου εσυ...και δεν σου φαινεται καθόλου...το εχεις όμως μέσα σουΩραια συμπεθέρα θα κανει το Λιακι μου...θα σε κανουμε και σιριαλ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ααααα καλό!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Και

Αααα εσύ ακούς γερές π@π@ριές μετά συγχωρήσεως :mad:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...