Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ο μπεμπακος μου κοιμαται.... με το ενα ματι ανοιχτο.... μην και τυχον του ξεφυγει κατι του κουτσομοπλη.... ελπιζω εστω ενα μισαωρο να κοιμηθει.....

Εσεις φρεσκοεγκυουλες πως ειστε?

Αθηνουλα μου κοντευειςςςςςςςςς

Εδω χιονιζει χιονιζει χιονιζει

αααααααααααααααα ειδατε ασπρη μερα τυχερουλα!!!

καλα κανει το παιδι τοσους μηνες ητανε στην παρεα μας και ακουγε τοσα τωρα που τον εχεις μακρια εχει αγωνια το παλικαρι!!!!:lol:

σχεδον κοντευουμε Μαχουλα!!!!!:lol:

Καλα ειμαστε ουλοι!!!!εεεεεεεεεεσεις?????ο μπεμπουλης?????:roll:

Μπεμπουληηηηηηη γεια σου ειναι και ο μπεμπουλης της θειας Αθηνας εδω παρεα:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εδω χιονιζει χιονιζει χιονιζει!!!!(ειχε να μοιαξει το παιδι):tongue:

:mad::x:x:x αμαν και εσυ θα δεις ασπρη μερα εκτος απο εμενα!!!!!:mad:

Ξύπνησε.... τον πηρα μαζι μου στον η/υ...

Αθηνουλα ποια ρωτουσε χθες που ειχε μεγαλο μωρακι πως θα γεννησει.... να της στειλω μηνυμα.....?

:lol::lol::lol::lol::lol: νομιζω η Μαιρη83!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

αθηνουλα τι εννοεις φρεσκοεγκυουλες???εχω χασει επισοδεια.????

Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ειναι εγκυουλα!!!

και γενικα η Κατια η Χαπακουλα μας ειναι φρεσκοεγγυουλες!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αμαν ...εχετε χασει την ταχυτητα σας μου φαινεται...ετσι γραφατε βρε εσεις παλιοτερα...ρε δεν σας προλαβαινα καποτε και τωρα με περνει ο υπνος μεχρι να ξαναγράψετε...ααα και τωρα που ειστε όλες εγκυούλες και εχετε βαρύνει σωθηκα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

αμαν ...εχετε χασει την ταχυτητα σας μου φαινεται...ετσι γραφατε βρε εσεις παλιοτερα...ρε δεν σας προλαβαινα καποτε και τωρα με περνει ο υπνος μεχρι να ξαναγράψετε...ααα και τωρα που ειστε όλες εγκυούλες και εχετε βαρύνει σωθηκα...:tongue::tongue::tongue::tongue:
εχεις απολυτο δικιο.λοιπον αρχιζω εγω με τα δικα μου νεα.εχθες ειχα γιατρο.η κορη μου ειναι 304 γραμαρια σε μεγεθος κουτακι αναψυκτικου!!!!!:shock: ειχε χερια τεντωμενα τυπου φασκελο:lol::lol::lol: το κεφαλι κατω και τα ποδια ψηλα και ανοιχτα!!!!!!:lol::lol::lol:

Κοτοπουλακι μου ποτε ηρθες δεν σε ειδα?????

τι κανεις ομορφια μου??:lol:

καλα δεν εχω καλυτερο απο καινουργιο γκαστρωμενο αιμα στο καφε μας!!!!!!! κρισ που πηγες?εφυγες για να μην κερασεις?:D

Ελινακι μου πηγατε το ειδατε το νινακι σας?????τι σας ειπε τελικα τι ειναι???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εχεις απολυτο δικιο.λοιπον αρχιζω εγω με τα δικα μου νεα.εχθες ειχα γιατρο.η κορη μου ειναι 304 γραμαρια σε μεγεθος κουτακι αναψυκτικου!!!!!:shock: ειχε χερια τεντωμενα τυπου φασκελο:lol::lol::lol: το κεφαλι κατω και τα ποδια ψηλα και ανοιχτα!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

και μετα απο αυτα ειπατε ε ναι ειναι σιγουρα κοριτσι!!!:tongue::tongue:

αντε και ενα κοριτσακι στην παρεα καλε!!!!

σορυ αλλα μιλαω στο τηλ. συνεχεια γιατι στεναχωριουντε που ειμαι μονη μου και περνουν συνεχεια τηλ.μου εχουν σπασει τα νευρα καλε.....απαπα!!!:rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

επισης αυριο θα εχω φοτητο υπερηχο στο σπιτι.ειναι δωρο της γιατρου μου!!!!!!!καταλαβαινετε πως θα περασουν οι υπολοιπες μερες μου!!!!!!! δεχομαι και επισκεψεις.:lol::lol::lol:

καλημεραααααα!!!

δηλαδη καλησπερααααα!!!

τι μου κανετε;;;

ελινακι ποσος καιρος παει...

αθηνα μου παω να σου στειλω το phone-number.

οι υπολοιπες φιλεναδιτσες τι κανουν;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ειναι πολλα τα 59???καλε μια χαρα ειναι τα 59 τελεια και στο λεω εγω το 68!!:rolleyes:

Εσυ μαρη τρελη εισαι .......εσυ εισαι ψηλη....μην με συγχυζεις!!!!:lol::lol:

Καλημερα Κατιουσκα μου εμεις ειμαστε μια χαρα κουνιομαστε!!:lol:

Εσυ πως εισαι???καλυτερα?????το σπορακι σου???:lol:

εκανες τις εξετασεις σου???

Αθηνουλα μου καλα ειμαι τωρα ...ελπιζω και το σπορακι μου!!!

Εκανα τις εξετασεις και θα τις παρω αυριο και το απογευμα εχουμε να παμε για τον 2ο υπερηχο!!!:D:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...