Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και τώρα που σκούπισα τα μάτια μου και ήπια νερό και συνήλθα λίγο.. να συμπληρώσω ότι .......

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρισονιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Κρισονιααααααααααααααααααααααααααααααα

κρισονιααααααααααααααααααααααααα!!!!!

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ ΜΟΥ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΕ ΓΙΕ ΓΙΕ ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

dZJip3.png

Κρισακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπραβο βρε τρελο μου Κρισακι......τα καταφερατε!!!!:D:D:D:D

Συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

Ολα να πανε καλα κοριτσακι μου,που θα πανε δηλαδη........

Τι τελεια νεα ηταν αυτα........μεσ την ανακατωσουρα μου ..........μ εκανες να νιωσω λιγο καλυτερα!!!!:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Δεν σε πετυχα Κρισακι μου... μην και τυχον κακομοιρα μου διαβασα παλι κανα μηνυμα που να σε εχει παρει απο κατω και δεν εισαι μες στην τρελη χαρα... την έβαψες... σε 2 ωρες θα με δεις μπροστα σου..... και θα επικαλεστω την εγκυμοσυνη σου και θα περασω και απο τα μπλοκα.... ΤΟ ΝΙΝΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ... εσυ να εισαι ευγενικη και καλη μαζι του και να το προσεχεις... να το ταιζεις καλα και να κοιμασαι επισης καλα...

Αχ! και αυτος ο γιος μου πανω στα καλυτερα ξυπναει και πεινάει....

a84026bdda.png

κρισ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ καλο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

κατια????που εισαι φιλεναδα?τι κανεις?

Σαμπρινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!

Καλα ειμαι κοριτσακι μου.....με ταλαιπωρει ενα κρυωμα και κατι εμετοι,αλλα κατα τα αλλα καλα!!!

Ανυπομονω να παω στον γιατρο να ακουσουμε καρδουλα!!!:D:D:D

Εσυ τι μου κανεις????

σιγα μαρη χαλαρωσε δεν το γενναω κιολας!!!χθες μεσημερακι προς απογευμα εκανα το τεστ και βγηκε θετικο και το βραδυ εκανα χοριακη.ποιον γιατρο ...ουουουου εχουμε ακομα για τον γιατρο!!!την αλλη Παρασκευη.:tongue::tongue::tongue:

Δόξα τω Θεό άρχισαν να εμφανίζονται πάλι εγκυούλες στην παρέα μας.....!!!

Μετά την Κατιούλα, μαθαίνω και για την άλλη φιλεναδίτσα μας.....

Λίγες μείναμε κορίτσιααααααααα.........λίγο υπομονή κι έεεεεεεεεερχεταιαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!:D:D:D:D:D:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

ουπς!!!με χρονοκαθυστερηση μιλαμε σημερα!!!!

περαστικα σου βρε κατια, κανε υπομονη κ γω μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος περασα πολυ καλο κρυωμα, και δε μπορεις να παρεις κ τιποτα.........:mad:

παντως και περισυ τετοιο καιρο η μια μετα την αλλη εσκαγαν οι εγκυμοσυνες κ απο οτι βλπεω μαλλον κ φετος ετσι το παει!!!!!!!!!!!!!!!!:P

αντε ολα τα κοριτσια ενα ενα να παιρνουν σειρα!!!!!!:D:D:D

iSaWp3.png

Crisάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!!

Με το καλό και να προσέχεις!!!!

Μετά την Κάτια και το Νιτζάκι και τα δικά σου ευχάριστα νέα!!!!

Πολύ ωραία πολύ ωραία!!!!

Σας έχω χάσει φιλεναδίτσες μου και μου λείπετε!!!!

Μου λείπουν εκείνα τα πρωινά που έσκαγα μύτη πρώτη εγώ ή η elkarak και μετά τσούυυυυπ και η Μουσμούλο και ακολουθούσατε όλες οι υπόλοιπες!!!!

Φυσικά δεν μου λείπει καθόλου η τότε ψυχολογία μας!!!!

Θέλω να ξαναβρεθούμε έτσι όλες μαζί και να λέμε για τα παιδάκια μας!!!

lRZRp3.png

Διαφημίσεις

Μαρήηηηη Σαμπρίνα που είσαι χαμένη????

Τι κάνει ο γαμπρός μου????

Το παιδί και τα μάτια σου ΟΚ????

Πως θα σου το πάρουμε εμείς στη Λαμία? ;))))))

Κατιούσκα πρόσεχε πολύ!!!!

Μου πήγες και αρρώστησες και εσύ!!!!

Και εγώ είχα περάσει κρύωμα, μιλάμε για βήχα τρομερό.

Στο υπέρηχο τότε είπα τον γιατρό να μην τον κάνει στην κοιλιά αλλά στο λαιμό, εκεί τα είχα φτάσει από το τράνταγμα.....

Και σιρόπι είχα πάρει, το sinecod, φυσιολογικό ορό στην μύτη και παναντόλ για τον πονοκέφαλο έπινα, όχι πολλά εννείται.

Περαστικά κούκλα μου!!!!

Σας φιλώ όλες!!!

lRZRp3.png

καλημερα κοριτισα!!!

ποια ειναι εδω???

Καλημερούδια κοριτσάκι!!! :)

Άντρε ρίχτο.. το ξέρω οτι σε τρώει να ρωτήσεις κάτι για την ωορηξία και το τεστ... χιχιχιχιχι :tongue: :tongue: Η θεία Ελπίδα είναι εδώ! :wink:

U6Vip2.png

Καλημερούδια κοριτσάκι!!! :)

Άντρε ρίχτο.. το ξέρω οτι σε τρώει να ρωτήσεις κάτι για την ωορηξία και το τεστ... χιχιχιχιχι :tongue: :tongue: Η θεία Ελπίδα είναι εδώ! :wink:

αχ μικρη μου

μολισ μιλησα με τον γιατρο μου, μολισ ειδε τις εξετασεις μασ , του αντρα μου τελειες, εμενα διαβατες οι σαλπιγγες αλλα σε τετοιο μεροσ που δεν ευνοουν την συκλληψη :mad:

και ξερεισ τα επαιξα λιγο γιατι ειχα δει οτι γραφει διαβατες αλλα δεν ηξερα να ερμηνευσω κατι παραπανω και ετσι ειχα επαναπαυτει οτι ολα καλα και τωρα με πηρε και μου ειπε αυτο

μας βλεπω για αλλες μεθοδους πλεον

Μαρήηηηη Σαμπρίνα που είσαι χαμένη????

Τι κάνει ο γαμπρός μου????

Το παιδί και τα μάτια σου ΟΚ????

Πως θα σου το πάρουμε εμείς στη Λαμία? ;))))))

Κατιούσκα πρόσεχε πολύ!!!!

Μου πήγες και αρρώστησες και εσύ!!!!

Και εγώ είχα περάσει κρύωμα, μιλάμε για βήχα τρομερό.

Στο υπέρηχο τότε είπα τον γιατρό να μην τον κάνει στην κοιλιά αλλά στο λαιμό, εκεί τα είχα φτάσει από το τράνταγμα.....

Και σιρόπι είχα πάρει, το sinecod, φυσιολογικό ορό στην μύτη και παναντόλ για τον πονοκέφαλο έπινα, όχι πολλά εννείται.

Περαστικά κούκλα μου!!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Τζορτζακοοοοοοοοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Μου λειπεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!:-(

Αχ....δεν ξερω που την πατησα ρε γμτ αλλα μιλαμε για πολυ καλο κρυωμα!!Σημερα ειναι η 9η μερα και ειμαι καλυτερα!!!:)Τραβηξε πολυ......

Αλλα δεν πηρα τιποτα απολυτως απο φαρμακα!!!Ο γιατρος μου ειχε πει μονο ντεπον σε αισχατη αναγκη,αλλα δεν ηθελα να παρω.....το μονο που εκενα ειναι να πινω τσαι με μελι.....και με εβαζε ο αντρουλης μου πανω απο κατσαρολα με βραστο νερο να εισπνεω για να ανοιξει η μυτουλα μου και να ηρεμησει το βρασιμο στο στηθος!!!

Που θα παει...θα περασει!!Προσεχω παρα πολυ!!

Δωσε απο ενα ρουφιχτο φιλακι στα ζουζουνια σου!!:DΑπ την θεια κατια πες τους!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτισα!!!

ποια ειναι εδω???

Καλημερα κοριτσιαα!!!:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...