Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοτοπουλακι μου δεν πηρες ποτε προγεστερονη???

Οχι..γιατι έπρεπε να την πάρω...δεν χρειάζεται να έχω έλειψη για να την πάρω....τι εξεταση κανατε..προγεστερόνης έτσι λέγεται...πωπωπ θα με σκασετε..με το τσιγγελι σας τα βγάζω...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ειδαν τα ματακια μου ?????

Chris συγχαρητηριααααααααααα.....ααααααααα...

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα!!!αντε ολες μας με πολλα πολλα μωρακια!!!

το γεγονος οτι μου γραφεται ολες στα ροζ χρωματα λετε να ειναι τυχιο???ή σας λαδωσε η συμπεθερα μου???:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

την προγεστερονη (βλ. χαπι utrogestan) την δινουν οι γιατροι σε πολλες εγκυες.Βοηθαει στο πρωτο τριμηνο παρα πολυ !

Μπραβο βρα αγαπάκι μου...αι γεια σου ...μια ωρα μου βγάλαν την ψυχη...

αν και δεν τα έχουμε πει ξανα χαρηκα πολυ για την γνωριμία και την βοήθεια..χιχιχι

Και ναι τωρα μπορω να σου πω Αθηνουλι μου ότι ναι την τελευταία φορά ειχα πάρει...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Κοριτσακια μου ομορφα σας αφηνω δεν μπορω αλλο!!

καλο μεσημερι και πολλα φιλακια!!!

436227peh2tec0ns.gif

Καλη ξεκουραση γλυκα μου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ουουουου!

βλεπουν καλα τα ματακια μου?????:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:Ουγκ εσυ εισαι μαρη???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα!!!αντε ολες μας με πολλα πολλα μωρακια!!!

το γεγονος οτι μου γραφεται ολες στα ροζ χρωματα λετε να ειναι τυχιο???ή σας λαδωσε η συμπεθερα μου???:tongue::tongue::tongue:

Που ξερεις ...μπορει η μοιρα να μας οδηγει σε αυτο...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Μπραβο βρα αγαπάκι μου...αι γεια σου ...μια ωρα μου βγάλαν την ψυχη...

αν και δεν τα έχουμε πει ξανα χαρηκα πολυ για την γνωριμία και την βοήθεια..χιχιχι

Και ναι τωρα μπορω να σου πω Αθηνουλι μου ότι ναι την τελευταία φορά ειχα πάρει...

georgia χαρηκα και εγω...απο οτι βλεπω και συ εισαι καμενη σαν εμενα...παμε για αλλα ομως κουκλιτσα με αισιοδοξια!

Κοριτσακια μου ομορφα σας αφηνω δεν μπορω αλλο!!

καλο μεσημερι και πολλα φιλακια!!!

436227peh2tec0ns.gif

καλο μεσημερι συμπεθερουλα μου και καλη ξεκουραση!!!

κοριτσια τρωω προσεξτε τι λετε μην με πνιξετε!!:tongue:

Διαφημίσεις

μπορει να προμηνυει και κατι...σε κοβω ομως να θελεις να γινεις κοριτσομανα ;)

georgia χαρηκα και εγω...απο οτι βλεπω και συ εισαι καμενη σαν εμενα...παμε για αλλα ομως κουκλιτσα με αισιοδοξια!

Καμενη λεει δεν λες τιποτα....αλλα την να κανουμε στην προσπάθεια...είχες και εσυ παλλινδρομες?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καμενη λεει δεν λες τιποτα....αλλα την να κανουμε στην προσπάθεια...είχες και εσυ παλλινδρομες?

1 αποβολη και μια παλλινδρομη.

Εχετε ξεκινησει τις προσπαθειες ? Να εχεις υποψη σου οτι πλεον μπηκε το 10 το καλο (2010) ;)

βλεπουν καλα τα ματακια μου?????:confused::confused::confused::confused::shock::shock::shock::shock:Ουγκ εσυ εισαι μαρη???

chrisaki μοθ@!!!!

τι κανεισ??

μπραβο!!!!

συγχαρητηρια!τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεισ!

τι συμπτωση καλε ειναι αυτη!

οχι εγω δεν ειμαι εγκυοσ βεβαια

αλλα μπηκα μετα απο ακρετο καιρο και σε πετυχαινω!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...