Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

2092588bwjk1768s7.gif

Καλεεεεεεε ελατε πισωωωωω Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!

αη μαρη τρελη σιγα μην δεν φανε κιολας!!!:lol::lol::lol::lol:τρελοκομειο!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2092588bwjk1768s7.gif

Καλεεεεεεε ελατε πισωωωωω Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα λεει έλατε πίσω έχουμε νέα...καλα νέα....

σιγα μαρη χαλαρωσε δεν το γενναω κιολας!!!χθες μεσημερακι προς απογευμα εκανα το τεστ και βγηκε θετικο και το βραδυ εκανα χοριακη.ποιον γιατρο ...ουουουου εχουμε ακομα για τον γιατρο!!!την αλλη Παρασκευη.:tongue::tongue::tongue:

Αντε υπομονη και θα το δεις σε λίγες ημερούλες...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol: γερο παιδι και ας ειναι οτι θελει!!!εμεις βεβαια θελουμε νυφουλα!!!

Θα τα καταφερει μην ακουω βλακειες ενταξει???:mad::-x:-x

θετικη σκεψη ξεχναμε τα παλια και προχωραμε ετσι δεν εχουμε πει????

κοιτα εμενα!!!!!!!σου απαγορευω να εχεις αγχος με ακους????

μαλιστα ακουω!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μην φωναζεται κυρια συμπεθερουλα τρομαζεται τον γαμπρουλη μου!!!!

επισης το σωσιακι μπορει να σου κανει μηνυση για διαταραξη της κοινης ησυχιας!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:(να την φοβασαι αυτην τετοια ειναι):cool:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

μαλιστα ακουω!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: μην φωναζεται κυρια συμπεθερουλα τρομαζεται τον γαμπρουλη μου!!!!

επισης το σωσιακι μπορει να σου κανει μηνυση για διαταραξη της κοινης ησυχιας!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:(να την φοβασαι αυτην τετοια ειναι):cool:

Καλε για μενα το λες αυτο..καλε για μενα που ειμαι κυρια...ε τι να σου πω..ελα που δεν μπορω να σου πω τιποτις τωρα....υπομονη θα στα μαζεψω όλα σε 8 μήνες ...σουσουραδα μου:tongue::tongue::tongue:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλα λεει έλατε πίσω έχουμε νέα...καλα νέα....

Αντε υπομονη και θα το δεις σε λίγες ημερούλες...

υπομονη?????:confused::confused::confused::confused: τι σημαινει αυτη η λεξη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν την αναγνωριζω!!!:cool::cool:

Διαφημίσεις

υπομονη?????:confused::confused::confused::confused: τι σημαινει αυτη η λεξη???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:δεν την αναγνωριζω!!!:cool::cool:

που θα παει θα την μάθεις για τα καλα...δεν γινεται αλλιως...αντρα θέλω τωρα τον εθέλω...χιχιχιχι:lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλε για μενα το λες αυτο..καλε για μενα που ειμαι κυρια...ε τι να σου πω..ελα που δεν μπορω να σου πω τιποτις τωρα....υπομονη θα στα μαζεψω όλα σε 8 μήνες ...σουσουραδα μου:tongue::tongue::tongue:

ωχ...την κατσαμε!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οχι σωσιακι μου οχι δεν το ειπα εγω αυτο εγινε τυπογραφικο λαθος!!!!!:tongue::tongue:

ωχ...την κατσαμε!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Οχι σωσιακι μου οχι δεν το ειπα εγω αυτο εγινε τυπογραφικο λαθος!!!!!:tongue::tongue:

Καλα λογω καταστάσεως σε σχωρωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

που θα παει θα την μάθεις για τα καλα...δεν γινεται αλλιως...αντρα θέλω τωρα τον εθέλω...χιχιχιχι:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλα λογω καταστάσεως σε σχωρωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

καλε την αλλη την πονεσε οντως ο ποπος της και την εκανε!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

σωσιακι μου δεν σε ειχα πετυχει ξανα μπενεις συχνα???καλα εισαι κοριτσακι μου???

Επεξεργάστηκαν by chris 81

αη μαρη τρελη σιγα μην δεν φανε κιολας!!!:lol::lol::lol::lol:τρελοκομειο!!!:tongue::tongue::tongue:

οοοχιιιιιιιιιιιιιι να μην φανε εδω εχουμε τρομερα νεα!!!!!:lol:

Δεν τρομαζει τον εχω εκπαιδευση!!!εννοειται θα με ακουσει ολη η ΑΘΗΝΑ!!!!!!

Μαζεψε εσυ για ολες μας και μετα εμεις θα κανουμε τα ιδια για σενα!!!!;)

Θα την μαθεις!!!!!!!:tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα δεν σχολασες ακόμα..αντε εμένα μου έμεινε μιση ωρίτσα ακόμα...

ΥΠΟΜΟΝΗ.....

καλο μου δεν ειμαι στν δουλεια θα ειμαι ξαπλα για να βοηθησουμε το μωρακι με χαπια προγεστερονης και ενεσεις τουλαχιστον μεχρι να μεγαλωσει λιγο το καημενουλη και να μπορει να παλεψει με τον οραγανισμο μου μονο του!!!:lol::lol:

καλε την αλλη την πονεσε οντως ο ποπος της και την εκανε!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

σψσιακι μου δεν σε ειχα πετυχει ξανα μπενεις συχνα???καλα εισαι κοριτσακι μου???

Μπα δεν μπαινω και πολυ συχνα..αραιά και που....δεν προλαβαίνω έχω να καλλιεργισω τοσες εκτάσεις πια...κατα τα άλλα δεν είμαι και στα καλυτερά μου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

σψσιακι μου δεν σε ειχα πετυχει ξανα μπενεις συχνα???καλα εισαι κοριτσακι μου???

Καλε εδω ειμαι σας απαντησα κιολας αλλα ειχα και μια συναντηση με την τουαλετα!!!:lol:

η αληθεια ειναι οτι πονεσε ο π@@@@ς μου και θα την κανω σε λιγακι!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...