Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Και εγω θα μείνω λίγο ακόμα ..τέτοιο κουμάσι μπήκε να το χάσω...άσε που έχω και καιρώ να το δώ....

Και πολυ καλα θα κανεις εχει νεα να μας πει!!!:lol:

Καλε βγηκανε οι αλλες???αααααααααααα δεν ειναι να ανακοινωσεις τιποτα την κανουν ολες!!!επειδη δεν βλεπω καμια οποιαν βρειτε πιετε το εσεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πες τα συμπεθερα και μην ανησυχεις θα βγαλουμε ανακοινωση!!!!:lol:

καλε ειδες τις φωτο του μπεμπη της Μαχουλας???:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για πες τι θα ανακοινώσεις? κατι καλο?

:lol::lol::lol::lol:

μπορει να αργουμε αλλα τα καταφεραμε!!!ειμαι μια αγχωμενη εγγυουλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σωσιακι μου!!!!σμουτσ σμουτσ σμουτσ γιατι εισαι γλυκα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Βρε Αθηνα δεν μου τα λες εσυ γιατι θα με σκασεις το χαμένο....είναι αυτο που φαντάζομαι?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλε αυτος δεν ειναι μπεμπης!!!!αυτος ειναι μπεμπαρος!!!!!!!!!!Τελειος ειναι!!!:-P

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

Βρε Αθηνα δεν μου τα λες εσυ γιατι θα με σκασεις το χαμένο....είναι αυτο που φαντάζομαι?

βρε γκαβουλιακακι μου κοιτα απο πανω σου λιγο!!!(οχι το ταβανι!!):lol:

566243ubvylx893v.gif

Μπραβο μωράκι μου συγχαρητήρια ...με το καλο να κρατήσεις το μπεμπάκι σου...

Σου ευχομαι τα καλυτερα μέσα απο την καρδιά μου και ξέρεις πως τα εννοώ....θα σου στελνω συνεχώς όλη μου την θετικη ενεργεια.....

Πολλα φιλακια...........:lol::lol::lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

βρε γκαβουλιακακι μου κοιτα απο πανω σου λιγο!!!(οχι το ταβανι!!):lol:

Το ειδα παναθεμά σε και με έσκασες...πήγες στο γιατρό η όχι ακόμα...πότε το έμαθες? πόσο είσαι...θα σε τσακίσω στις ερρωτήσεις...

Και πάνω από όλα δεν θέλω να εισαι μία αγχωμένη εγκυούλα αλλα μία Χαρούμενη και χαλαρη..όκ?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ααααααααααααααααααα θα πεις...η θα σκασω..............???

καλε κοιτα παρακατω!!!:lol:

:lol::lol::lol::lol:

μπορει να αργουμε αλλα τα καταφεραμε!!!ειμαι μια αγχωμενη εγγυουλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σωσιακι μου!!!!σμουτσ σμουτσ σμουτσ γιατι εισαι γλυκα!!!

1479603ou32ggymb3.gif

ναιαιαιααιαιαιαιαι ο πελαργουλης βρηκε το δρομο του!!!!:lol:

με το καλο συμπεθερουλα μου γερη και δυνατη να ειναι η νυφουλα μου!!!!:lol::lol::lol:

Μαρηηηηηηη κοιτα απο πανω σου ειναι η απαντηση!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

566243ubvylx893v.gif

Μπραβο μωράκι μου συγχαρητήρια ...με το καλο να κρατήσεις το μπεμπάκι σου...

Σου ευχομαι τα καλυτερα μέσα απο την καρδιά μου και ξέρεις πως τα εννοώ....θα σου στελνω συνεχώς όλη μου την θετικη ενεργεια.....

Πολλα φιλακια...........:lol::lol::lol::lol::lol:

σωσιακη μου γλυκουλικο με κανεις και κλαιω σε ευχαριστω πολυ πολυ ελπιζω το μωρακι μου να τα καταφερει αυτην την φορα και ευχομαι να τελειωσουν τα βασανα που εχουμε ολες με το πιο ευτυχισμενο τελος που δεν ειναι αλλο απο υγιεστατα μωρακια στις αγκαλιτσες μας!!!!

και μια που εισαι το σωσιακι μου σε καταριεμαι να μειςνεις εγγυος συντομα!!!!!!!!!ταλαν ταλαν....και να οανε ολα ζουπερ ...αμπρα καταμπρα!!!

Διαφημίσεις

καλε κοιτα παρακατω!!!:lol:

1479603ou32ggymb3.gif

ναιαιαιααιαιαιαιαι ο πελαργουλης βρηκε το δρομο του!!!!:lol:

με το καλο συμπεθερουλα μου γερη και δυνατη να ειναι η νυφουλα μου!!!!:lol::lol::lol:

Μαρηηηηηηη κοιτα απο πανω σου ειναι η απαντηση!!

Το είδα καλε..μη βαράτε....ώστε νυφούλα έ..το δέσαμε το πράμα..:lol::lol::lol:

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το ειδα παναθεμά σε και με έσκασες...πήγες στο γιατρό η όχι ακόμα...πότε το έμαθες? πόσο είσαι...θα σε τσακίσω στις ερρωτήσεις...

Και πάνω από όλα δεν θέλω να εισαι μία αγχωμένη εγκυούλα αλλα μία Χαρούμενη και χαλαρη..όκ?

σιγα μαρη χαλαρωσε δεν το γενναω κιολας!!!χθες μεσημερακι προς απογευμα εκανα το τεστ και βγηκε θετικο και το βραδυ εκανα χοριακη.ποιον γιατρο ...ουουουου εχουμε ακομα για τον γιατρο!!!την αλλη Παρασκευη.:tongue::tongue::tongue:

σωσιακη μου γλυκουλικο με κανεις και κλαιω σε ευχαριστω πολυ πολυ ελπιζω το μωρακι μου να τα καταφερει αυτην την φορα και ευχομαι να τελειωσουν τα βασανα που εχουμε ολες με το πιο ευτυχισμενο τελος που δεν ειναι αλλο απο υγιεστατα μωρακια στις αγκαλιτσες μας!!!!

και μια που εισαι το σωσιακι μου σε καταριεμαι να μειςνεις εγγυος συντομα!!!!!!!!!ταλαν ταλαν....και να οανε ολα ζουπερ ...αμπρα καταμπρα!!!

Λοιπον δεν θέλω να σκεφτεσαι αρνητικα..είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλα.....και το ευχομαι με όλη μου την ψυχη...φιλουσκια.....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Το είδα καλε..μη βαράτε....ώστε νυφούλα έ..το δέσαμε το πράμα..:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: γερο παιδι και ας ειναι οτι θελει!!!εμεις βεβαια θελουμε νυφουλα!!!

Θα τα καταφερει μην ακουω βλακειες ενταξει???:mad::-x:-x

θετικη σκεψη ξεχναμε τα παλια και προχωραμε ετσι δεν εχουμε πει????

κοιτα εμενα!!!!!!!σου απαγορευω να εχεις αγχος με ακους????

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...