Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

κατια μου περαστηκα σου!!!σε καταλαβαινω γιατι την πατησα οχι μια αλλα δυο φορες...οσο για το τεβε στην μικρη μου και εγω πηρα μονο 800 ευρω...

τωρα εχω ικα και ηδη πηρα 1200 σαν επιδομα εγκυμοσυνης και θα παρω αλλα τοσα περιπου οταν γεννησω.αλλα το παιδι θα το βαλω στο τεβε γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη γιατρων ιατριων κλπ. και εμενα ενω αναναιωνεται η ασφαλεια μου αλλα μονο για περιθαλψη και οχι για επιδοματα θα παω στο τεβε.

τι κανει το νινακι σου;;;

Πενυβακι μου γλυκο ετσι ειναι......κατα αλλα ειναι καλη ασφαλεια του τεβε!!!

Το νινακι μου πιστευω πως ειναι καλα,γιατι εχω ταλαιπωρηθει αρκετα αυτες τις μερες!!!!!

Θα το δουμε την πεμπτη!!!:D

Αχ...και συ κοριτσακι μου...πλησιαζεις!!!!Αχ...τι καλα..τι καλα!!!:D:D

Εσυ Κατιουλα μου να κοιτας το μπεμπε σου.... αν σε συχγυζουν πολυ κανε μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου και να τακτοποιει αυτος τα θεματα αυτα... μην στεναχωριεσαι...

Αυτο σκεφτομουν Μαχη μου...απ την συγχυση που πηρα μην μου παθει κατι!!!!!

Πιστευω πως τωρα θα ειναι καλυτερα ομως!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατιακι μου ..τι κανειε μικρο μου ..ησουν αρρωστουλικο ε?

Ναι ρε γμτ...ημουν πολυ χαλια!!!:(

Σιγα σιγα καλυτερευω ομως.....αυτο που βλεπω τωρα ομως με την εγκυμοσυνη ειναι οτι ο οργανισμος μου ειναι πιο ευαισθητος και πρεπει να προσεχω περισσοτερο!!!!:)

Μου την δινει γιατι δεν αισθανομαι οτι ειμαι εγκυος,αλλα αρρωστη!!!:-(:-(:-(

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ναι ετοιμαζομαστε σιγα σιγα εσυ ετοιμαστηκες???

να σου πω δεν στελνεις το τηλεφωνο σου να το εχω οταν θα γεννησης????

στο φατσοβιβλιο ομως θα σου στειλω και το δικο μου!!!

ετοιμαστηκα απο τις αρχες του μηνα γιατι φοβομουν μη βγει προωρα σαν την μικρη μου αλλα μαλλον την εχει καταβρει ο μικρος και δεν το κουναει.αν δεν βγει μεχρι τις 10-2 θα κατεβω για προκληση...

θα στο στειλω μεσω face το τηλ μου.εσυ πως τα πας;

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

ετοιμαστηκα απο τις αρχες του μηνα γιατι φοβομουν μη βγει προωρα σαν την μικρη μου αλλα μαλλον την εχει καταβρει ο μικρος και δεν το κουναει.αν δεν βγει μεχρι τις 10-2 θα κατεβω για προκληση...

θα στο στειλω μεσω face το τηλ μου.εσυ πως τα πας;

Καλα ειμαι απλα εχω κουραστει ψυχολογικα αλλα φαγαμε το γαιδαρο τωρα θα τα παρατησω???????:lol:

Γεια σας κοριτσακια σας προλαβα ή μου φυγατε????οεο???

Ευτυχως δεν προλαβα να βγω!!!!!!!!

τι κανεις συμπεθερουλαααααα μουουουουουου??:wink:;-):lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Γεια σας κοριτσακια σας προλαβα ή μου φυγατε????οεο???

Στο τσακ με προλαβες αγάπη...τι κανεις?

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Αθηνουλι μου...Θα την κανω και εγω..καλη ξεκουραση μαναρακια μου..φιλακια

που παε κοτοπουλακι μου ηρθε η συμπεθερα μου δεν την ειδες????

θα μεινω για λιγο!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλα ειμαι απλα εχω κουραστει ψυχολογικα αλλα φαγαμε το γαιδαρο τωρα θα τα παρατησω???????:lol:

Ευτυχως δεν προλαβα να βγω!!!!!!!!

τι κανεις συμπεθερουλαααααα μουουουουουου??:wink:;-):lol:

Καλε βγηκανε οι αλλες???αααααααααααα δεν ειναι να ανακοινωσεις τιποτα την κανουν ολες!!!επειδη δεν βλεπω καμια οποιαν βρειτε πιετε το εσεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

που παε κοτοπουλακι μου ηρθε η συμπεθερα μου δεν την ειδες????

θα μεινω για λιγο!!:lol:

Και εγω θα μείνω λίγο ακόμα ..τέτοιο κουμάσι μπήκε να το χάσω...άσε που έχω και καιρώ να το δώ....

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Καλε βγηκανε οι αλλες???αααααααααααα δεν ειναι να ανακοινωσεις τιποτα την κανουν ολες!!!επειδη δεν βλεπω καμια οποιαν βρειτε πιετε το εσεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για πες τι θα ανακοινώσεις? κατι καλο?

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...