Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κοτοπουλακιμου σου εστειλα τα τηλεφωνα του γιατρου στο φατσοβιβλιο!!!!

Ευχαριστω μωρο μου...θα τον παρω να πάω καποια στιγμη να δω τι θα μου πει και αυτός...καλα μπορει να σε παρω τηλ και καμια μερα να σε ρωτησω καποια πραγματάκια...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδες Αθηνουλα μου ποσο μεγαλωσε? και ειναι μονο 40 ημερων... πολυ πιο ανεπτυγμενος για την ηλικια του...

Μια χαρα και εσενα ο μπεμπης....Την Πέμπτη με το καλο θα εχω το νου μου να μπω να μαθω νεα σου...

Ψωνισατε?

Τα επιπλα Μαχουλα μου και το καροτσι μονο!!!

την πεμπτη θα συζητηζω για να παμε για ρουχαλακια!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαχουλα μου ο γιοκας σου ειναι για φαγωμα!!!!Αχ..αχ....

Θελω να κανω σχολια στις φωτο που εβαλες αλλα μου βγαζει σφαλμα στην σελιδα.....δεν μου γλιτωνετε ομως...θα τα γραψω αυτα που θελω..:lol:

Κουκλος ειναι!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ευχαριστω μωρο μου...θα τον παρω να πάω καποια στιγμη να δω τι θα μου πει και αυτός...καλα μπορει να σε παρω τηλ και καμια μερα να σε ρωτησω καποια πραγματάκια...

Οποτε θελεις και οτι θελεις!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κοριτσακια μου σας αφηνω, σας φιλω γλυκα,

Κατιουλα μου δε προλαβαμε να μιλησουμε, φιλακια στο μπεμπακι,

Μαχουλιτσα φιλακια πολλα, και ενα μεγαλο ξεχωριστο στο μπεμπε,

Αθηνουλα μου για σενα τι να πρωτο πω και τι να πρωτοπαινεψω αχου αχου,

φιλακια κοριτσαρα μου,

συμπεθερα μου εφυγες?

Γιωργιτσα μου καλη ξεκουραση

καλο μεσημερι ουοουουουουουουοου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

Τι μου κανετε?????

Εγω περασα μια εβδομαδα δραματικη ,με πολυ δυνατο κρυωμα....ζαλαδες...εμετους....αφηστε τα....και ακομη δεν εχω συνελθει!!!!:(

Να σας πω κι εγω κατι κοριτσια για το ΤΕΒΕ!!!

Εχει τα υπερ του και τα κατα!!!!

Για μια ολοκληρη εβδομαδα με ταλαιπωρουσαν γιατι δεν μου εγραφαν τις εξετασεις που μου ειχε πει ο γιατρος μου,ο οποιος δυστυχως ειναι στο ικα!!!

Ετσι περασα εναν γολγοθα ,απο γιατρο... στο τεβε και απο το τεβε σε αλλο γιατρο,οπου τελικα μου τις εγραψε μια αφου εβαλα μεσον την ανηψια της!!!:mad:

Μου ελεγαν οτι απο την στιγμη που δεν με εξεταζουν οι ιδιοι δεν μπορουν να τις γραψουν!!!!

Ειχα γινει τοσο εξω φρενων,που πηρα στα κεντρικα του τεβε στην Αθηνα και αφου το παλεψα αρκετα καταφερα να μιλησω με μια υπευθυνη οπου μου ειπε οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και πρεπει να τους κανω καταγγελια!!!!

Απ την στιγμη που εκανα την δουλεια μου ειπα να το αφησω και ετσι δεν εκανα τιποτα!!!!Ενω επρεπε,βεβαια...αλλα.....

Και το αλλο ειναι οτι το μονο επιδομα που σου δινουν για την γεννα ειναι 800 ευρω!!!:lol:

Κατα τα αλλα ειναι καλη ασφαλεια!!!!!

Περαστικα Κατιουσκα μου υπομονη εχεις δικιο για τους γιατρους!!!!

το σπορακι σου τι κανει??ποτε θα πας ξανα??

καλημερα και απο μενα!!!

τι μου κανετε;

εγω στην αναμονη...

ημουν το σαββατο στο γιατρο!!!ο μικρος δεν πηρε θεση ακομα αν και ειναι με το κεφαλακι του προς τα κατω.εγινε 2900!!!οταν μου το ειπε ο γιατρος εμεινα.σε δυο εβδομαδες πηρε 700γρ.

πως θα τον βγαλω οεο;;;η μικρη ηταν 2,330 και μου φανηκε οτι εβγαλα ελεφαντα...αχ αχ αχ...

:lol::lol::lol::lol::lol: ουαου ενας μπεμπαρος με το καλο να ερθει Ρενιβακι μου και μην ανησυχεις θα βγει κανονικα απο εκει!!!!:wink:

Ρωτα και την Μαχουλα που ο δικος της ηταν μεγαλυτερος!!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

κατια μου περαστηκα σου!!!σε καταλαβαινω γιατι την πατησα οχι μια αλλα δυο φορες...οσο για το τεβε στην μικρη μου και εγω πηρα μονο 800 ευρω...

τωρα εχω ικα και ηδη πηρα 1200 σαν επιδομα εγκυμοσυνης και θα παρω αλλα τοσα περιπου οταν γεννησω.αλλα το παιδι θα το βαλω στο τεβε γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη γιατρων ιατριων κλπ. και εμενα ενω αναναιωνεται η ασφαλεια μου αλλα μονο για περιθαλψη και οχι για επιδοματα θα παω στο τεβε.

τι κανει το νινακι σου;;;

αθηνουλα μου ετοιμαζεσαι ε;;;κοντευεις κι εσυ...

μαχη μου παιδαρος ο παιδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

φιλακια κοριτσαρα μου,

συμπεθερα μου εφυγες?

Καλο μεσημερι ομορφια μου και καλη ξεκοραση!!!!

φιλακια και στους δυο σας!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Μαχουλα μου ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε?

τι κανει ο παιδαρος? θα μεγαλωσε ε?

να μου τον φιλησεις

Σας εχω χασει όλες Λία μου... ο γιος μου με θελει αποκλειστικοτητα....:tongue:

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

Τι μου κανετε?????

Εγω περασα μια εβδομαδα δραματικη ,με πολυ δυνατο κρυωμα....ζαλαδες...εμετους....αφηστε τα....και ακομη δεν εχω συνελθει!!!!:(

Να σας πω κι εγω κατι κοριτσια για το ΤΕΒΕ!!!

Εχει τα υπερ του και τα κατα!!!!

Για μια ολοκληρη εβδομαδα με ταλαιπωρουσαν γιατι δεν μου εγραφαν τις εξετασεις που μου ειχε πει ο γιατρος μου,ο οποιος δυστυχως ειναι στο ικα!!!

Ετσι περασα εναν γολγοθα ,απο γιατρο... στο τεβε και απο το τεβε σε αλλο γιατρο,οπου τελικα μου τις εγραψε μια αφου εβαλα μεσον την ανηψια της!!!:mad:

Μου ελεγαν οτι απο την στιγμη που δεν με εξεταζουν οι ιδιοι δεν μπορουν να τις γραψουν!!!!

Ειχα γινει τοσο εξω φρενων,που πηρα στα κεντρικα του τεβε στην Αθηνα και αφου το παλεψα αρκετα καταφερα να μιλησω με μια υπευθυνη οπου μου ειπε οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και πρεπει να τους κανω καταγγελια!!!!

Απ την στιγμη που εκανα την δουλεια μου ειπα να το αφησω και ετσι δεν εκανα τιποτα!!!!Ενω επρεπε,βεβαια...αλλα.....

Και το αλλο ειναι οτι το μονο επιδομα που σου δινουν για την γεννα ειναι 800 ευρω!!!:lol:

Κατα τα αλλα ειναι καλη ασφαλεια!!!!!

Εσυ Κατιουλα μου να κοιτας το μπεμπε σου.... αν σε συχγυζουν πολυ κανε μια εξουσιοδοτηση στον αντρα σου και να τακτοποιει αυτος τα θεματα αυτα... μην στεναχωριεσαι...

Τι κανεις Γεωργιτσα? με σενα και αν χαθηκαμε....

καλημερα και απο μενα!!!

τι μου κανετε;

εγω στην αναμονη...

ημουν το σαββατο στο γιατρο!!!ο μικρος δεν πηρε θεση ακομα αν και ειναι με το κεφαλακι του προς τα κατω.εγινε 2900!!!οταν μου το ειπε ο γιατρος εμεινα.σε δυο εβδομαδες πηρε 700γρ.

πως θα τον βγαλω οεο;;;η μικρη ηταν 2,330 και μου φανηκε οτι εβγαλα ελεφαντα...αχ αχ αχ...

Μπράβο..

Αχ ξυπνησ εο φαγανας?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

φιλακια κοριτσαρα μου,

συμπεθερα μου εφυγες?

Γεια σου γλυκο μου φεγγαροπροσωπακι μου...καλη ξεκουραση και σε εσένα...και αντε να σας δω πριν γεννησετε..να κανονησουμε παλι κανα καφεδάκι...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Περαστικα Κατιουσκα μου υπομονη εχεις δικιο για τους γιατρους!!!!

το σπορακι σου τι κανει??ποτε θα πας ξανα??

Ευχαριστω Αθηνουλα μου!!!

Το σπορακι,πιστευω πως ειναι καλα......εχουμε ραντεβου την Πεμπτη το απογευμα και ελπιζω να ακουσουμε καρδουλα...εχω πολυ αγωνια γιατι απο τον 1ο υπερηχο δεν ξερω τι κανει το γαριδακι μου.....πιστευω πως ολα θα πανε καλα!!!

Εσυ πως εισαι κουκλιτσα μου.....ο παιδαρος??

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Μαχουλα μου ο γιοκας σου ειναι για φαγωμα!!!!Αχ..αχ....

Θελω να κανω σχολια στις φωτο που εβαλες αλλα μου βγαζει σφαλμα στην σελιδα.....δεν μου γλιτωνετε ομως...θα τα γραψω αυτα που θελω..:lol:

Κουκλος ειναι!!!

Κατιακι μου ..τι κανειε μικρο μου ..ησουν αρρωστουλικο ε?

Σ

Τι κανεις Γεωργιτσα? με σενα και αν χαθηκαμε....

Μαχουλακι μου γλυκουτσικο πραγματικα χαθήκαμε...σε ακουω ευτυχησμένη και χαιρομαι...να δωσεις πολλα φιλακια στον μπεμπαρό σου...

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

κατια μου περαστηκα σου!!!σε καταλαβαινω γιατι την πατησα οχι μια αλλα δυο φορες...οσο για το τεβε στην μικρη μου και εγω πηρα μονο 800 ευρω...

τωρα εχω ικα και ηδη πηρα 1200 σαν επιδομα εγκυμοσυνης και θα παρω αλλα τοσα περιπου οταν γεννησω.αλλα το παιδι θα το βαλω στο τεβε γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο αποψη γιατρων ιατριων κλπ. και εμενα ενω αναναιωνεται η ασφαλεια μου αλλα μονο για περιθαλψη και οχι για επιδοματα θα παω στο τεβε.

τι κανει το νινακι σου;;;

αθηνουλα μου ετοιμαζεσαι ε;;;κοντευεις κι εσυ...

μαχη μου παιδαρος ο παιδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ετοιμαζομαστε σιγα σιγα εσυ ετοιμαστηκες???

να σου πω δεν στελνεις το τηλεφωνο σου να το εχω οταν θα γεννησης????

στο φατσοβιβλιο ομως θα σου στειλω και το δικο μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...