Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Το ειπα και παραπανω δημοσιο παιδακι μου ολοι οι ασχετοι μαζεμενοι εκει και κυριως στο ΙΚΑ ασε εχω ταλαιπωρηθει και εγω πολυ με αυτους και γι αυτο πηγα στον ΟΑΕΕ(ΤΕΒΕ) και ηρεμησε το κεφαλι μου!!!!:lol:

Καλα ειμαι κοτοπουλακιμου εδω στην αναμονη να περασει ο καιρος να τον δουμε!!!:lol:

Για την ωρα θα τον δουμε την πεμπτη παλι!!!!:lol:

καλα δε το συζητω οτι το τεβε ειναι κατα πολυ καλυτερο, καταρχιν εαν χρεισατεις γιατρο πας αμεσως στο ιατρειο του οχι να κλεισεις ραντεβου μετα απο ενα μηνα,

εγω ουτε μια φορα δεν εχω παει στο ικα,

και μεις θα μπουμε στο τεβε σε λιγο καιρο, να γραψει ο πεθερος το μαγαζι στον αντρα μου και να φυγουμε απο το κ@...ικα

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα δε το συζητω οτι το τεβε ειναι κατα πολυ καλυτερο, καταρχιν εαν χρεισατεις γιατρο πας αμεσως στο ιατρειο του οχι να κλεισεις ραντεβου μετα απο ενα μηνα,

εγω ουτε μια φορα δεν εχω παει στο ικα,

και μεις θα μπουμε στο τεβε σε λιγο καιρο, να γραψει ο πεθερος το μαγαζι στον αντρα μου και να φυγουμε απο το κ@...ικα

Και πολυ καλα θα κανετε αλλη κατασταση παιδακι μου εκει!!

καθαρα ιατρεια χωρις πολλες αναμονες και το καλυτερο εξυπηρετικοι (οχιι βεβαια ολοι αλλα αμα πας λιγο με τα νερα τους κανεις τη δουλεια σου)!!!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αααααααααααααααααααα σε ειδα μαρηηηηηηηηηηηηηηη φτου φτου φτου δεν μου φαινεσαι χοντρουλα οπως λες!!!

ειναι βεβαια λιγο μακρινη αλλα μου αρεσες!!!!:lol:

μακρυνη εεεεεε?

ο φωτογραφος φταιει, μα για τιποτα πια δεν μπορει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

καλε απο τα χριστουγεννα την εχω τραβηξει αλλα ξεχνουσα να στη στειλω

μακρυνη εεεεεε?

ο φωτογραφος φταιει, μα για τιποτα πια δεν μπορει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

καλε απο τα χριστουγεννα την εχω τραβηξει αλλα ξεχνουσα να στη στειλω

:mad::-x:-x:-x:-x:-x:-x καλα σε συγχωρω γιατι σου εχει παρει τα μυαλα ο μπεμπης!!:lol:

ααααα να τον αλλαξεις να σε αλλους να σε βγαζουν!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Και πολυ καλα θα κανετε αλλη κατασταση παιδακι μου εκει!!

καθαρα ιατρεια χωρις πολλες αναμονες και το καλυτερο εξυπηρετικοι (οχιι βεβαια ολοι αλλα αμα πας λιγο με τα νερα τους κανεις τη δουλεια σου)!!!!;)

ναι τα ξερω, μεχρι τα 22 ημουν στο τεβε, στων γονιων μου, καμια σχεση

Διαφημίσεις

ναι τα ξερω, μεχρι τα 22 ημουν στο τεβε, στων γονιων μου, καμια σχεση

τοτε μια χαρα θα εχετε το κεφαλι σας ησυχω!!!:wink:

Γεια σας κοριτσακια..... περιμενω σε λιγακι να ξυπνησει ο μπουρμπουληθρας μου...

Γι'αυτο πειτε γρηγορα τα νεα σας....

Μαχουλααααα μου τι κανεις??

καλα μολις ειδα τις νεες φωτο του γιου σου επαθα πλακα καλα κραταει και το μπιμπερο μονος του το θηριο?????

Κοριτσια ειναι πολυ γλυκος ο μικρος της!!!!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σημερα δε μαγειρεψα, και αυτη η μανα μου εκανε πατσα, ο αντρας μου τον τρωει βεβαια και μενα μου αρεσει αλλα παχαινει πολυ, τι να κανω?

α θα κανω λιγο σπανακορυζο , καλο ειναι μιαμ

παω κατω, να παρω φαι και να βαλω πλυντηριο γιατι απο το κρυο δε μπορουσα να απλωσω, αλλα τωρα πρεπει γιατι καλε γεμισε κιολας, ποπο πως μαζευονται και που να χεις και το μωρο που λερωνεται συνεχεια

αλλα να μου πεις μωρο και αντρας το ιδιο ειναι και αυτος σα μωρο θελει φροντιδα,

τους καλομαθαινουν οι πεθερες και...................................

Διαφημίσεις

Ειδες Αθηνουλα μου ποσο μεγαλωσε? και ειναι μονο 40 ημερων... πολυ πιο ανεπτυγμενος για την ηλικια του...

Μια χαρα και εσενα ο μπεμπης....Την Πέμπτη με το καλο θα εχω το νου μου να μπω να μαθω νεα σου...

Ψωνισατε?

a84026bdda.png

Γεια σας κοριτσακια..... περιμενω σε λιγακι να ξυπνησει ο μπουρμπουληθρας μου...

Γι'αυτο πειτε γρηγορα τα νεα σας....

Μαχουλα μου ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε?

τι κανει ο παιδαρος? θα μεγαλωσε ε?

να μου τον φιλησεις

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!

Τι μου κανετε?????

Εγω περασα μια εβδομαδα δραματικη ,με πολυ δυνατο κρυωμα....ζαλαδες...εμετους....αφηστε τα....και ακομη δεν εχω συνελθει!!!!:(

Να σας πω κι εγω κατι κοριτσια για το ΤΕΒΕ!!!

Εχει τα υπερ του και τα κατα!!!!

Για μια ολοκληρη εβδομαδα με ταλαιπωρουσαν γιατι δεν μου εγραφαν τις εξετασεις που μου ειχε πει ο γιατρος μου,ο οποιος δυστυχως ειναι στο ικα!!!

Ετσι περασα εναν γολγοθα ,απο γιατρο... στο τεβε και απο το τεβε σε αλλο γιατρο,οπου τελικα μου τις εγραψε μια αφου εβαλα μεσον την ανηψια της!!!:mad:

Μου ελεγαν οτι απο την στιγμη που δεν με εξεταζουν οι ιδιοι δεν μπορουν να τις γραψουν!!!!

Ειχα γινει τοσο εξω φρενων,που πηρα στα κεντρικα του τεβε στην Αθηνα και αφου το παλεψα αρκετα καταφερα να μιλησω με μια υπευθυνη οπου μου ειπε οτι αυτο που κανουν ειναι παρανομο και πρεπει να τους κανω καταγγελια!!!!

Απ την στιγμη που εκανα την δουλεια μου ειπα να το αφησω και ετσι δεν εκανα τιποτα!!!!Ενω επρεπε,βεβαια...αλλα.....

Και το αλλο ειναι οτι το μονο επιδομα που σου δινουν για την γεννα ειναι 800 ευρω!!!:lol:

Κατα τα αλλα ειναι καλη ασφαλεια!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

σημερα δε μαγειρεψα, και αυτη η μανα μου εκανε πατσα, ο αντρας μου τον τρωει βεβαια και μενα μου αρεσει αλλα παχαινει πολυ, τι να κανω?

α θα κανω λιγο σπανακορυζο , καλο ειναι μιαμ

παω κατω, να παρω φαι και να βαλω πλυντηριο γιατι απο το κρυο δε μπορουσα να απλωσω, αλλα τωρα πρεπει γιατι καλε γεμισε κιολας, ποπο πως μαζευονται και που να χεις και το μωρο που λερωνεται συνεχεια

αλλα να μου πεις μωρο και αντρας το ιδιο ειναι και αυτος σα μωρο θελει φροντιδα,

τους καλομαθαινουν οι πεθερες και...................................

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ναι τρομαρα τους ειναι μεγαλα μωρα!!!!!

ωραιο το σπανακορυζο δεν μπορω να πω το ιδιο και για τον πατσα αλλα καλης σας ορεξη!!!

Ειδες Αθηνουλα μου ποσο μεγαλωσε? και ειναι μονο 40 ημερων... πολυ πιο ανεπτυγμενος για την ηλικια του...

Μια χαρα και εσενα ο μπεμπης....Την Πέμπτη με το καλο θα εχω το νου μου να μπω να μαθω νεα σου...

Ψωνισατε?

Ναι η καρδουλα μου μεγαλωσα αφου επαθε πλακα και ο αντρας μου που τον ειδε!!!!

Θα αργησω Μαχουλα μου να γυρισω γιατι εχω και αιματολογο εαν δεν μπω την πεμπτη θα σας τα πω την παρασκευη!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλημερα και απο μενα!!!

τι μου κανετε;

εγω στην αναμονη...

ημουν το σαββατο στο γιατρο!!!ο μικρος δεν πηρε θεση ακομα αν και ειναι με το κεφαλακι του προς τα κατω.εγινε 2900!!!οταν μου το ειπε ο γιατρος εμεινα.σε δυο εβδομαδες πηρε 700γρ.

πως θα τον βγαλω οεο;;;η μικρη ηταν 2,330 και μου φανηκε οτι εβγαλα ελεφαντα...αχ αχ αχ...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...