Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Γιατί δεν σ'αφήνει να βγείς?

Η ΠΗΤ είναι λίγο μπερδεμένη σε μένα. Με βάση την περίοδο είναι 22/7 αλλά με βάση τους υπερήχους γιατί μεγαλώνει πολύ γρήγορα, ίσως επειδή έγινε και πολύ νωρίς η σύλληψη, 14/7. Ελπίζω την επόμενη φορά να ξεκαθαρίσουμε. Εσύ τέλος Φεβρουαρίου?

Γιατι εχω κανει περιδεση τραχηλου και ειμαι σε ακινησια απο 21/10!!!!!

Εμεις κανονικα ειμαστε για 21/3 απο την αρχη μου εδωσε την ημερομηνια!!!Αλλα εχω πολλα θεματα οπως ζαχαρο θρομβοφιλια και την περιδεση οποτε μου ειπε μεχρι 3/03 θα μου το παρει με καισαρικη εννοειται!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς για καισαρική θα πάμε αλλα δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για ακριβείς ημερομηνίες.

Πως αντέχεις τόσο καιρό στο κρεβάτι? Εγω 4-5 μέρες μου είπε μετά την λήψη τροφοβλάστη και μου φάνηκε αιώνας!

iWgPp3.png

Δυσκολα πολυ δυσκολα αλλα οταν σου λεει ακινησια για να μην το χασουμε και προσοχη στις συσπασεις κανεις υπομονη!!βεβαια μπορω να πω οτι τα νευρα μου τωρα εχουν φτασει στο ζενιθ και η υπομονη μου εχει εξαντληθει γενικα δεν μπορω να πω οτι την εχω νιωσει την εγκυμοσυνη μου!!!

ειναι να μην το παθεις αμα το παθεις αναγκαστηκα θα κανεις οτι μπορεις για το καλο του μωρου!!!

εσυ ομως γιατι καισαρικη και απο τωρα??

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Φοβάμαι τον φυσιολογικό τοκετό και κάτι διάβασα δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει, δεν μίλησα ακόμη με τον γιατρό, ότι μετα την λήψη τροφοβλάστη ή της αμνιοπαρακέντισης πρέπει να κάνεις καισαρική.

Υπομονή κουκλίτσα πέρασε ο καιρός. Εννοείται ότι κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσουμε ένα υπέροχο πλασματάκι!

iWgPp3.png

Φοβάμαι τον φυσιολογικό τοκετό και κάτι διάβασα δεν ξέρω σίγουρα αν ισχύει, δεν μίλησα ακόμη με τον γιατρό, ότι μετα την λήψη τροφοβλάστη ή της αμνιοπαρακέντισης πρέπει να κάνεις καισαρική.

Υπομονή κουκλίτσα πέρασε ο καιρός. Εννοείται ότι κάνουμε τα πάντα για να αποκτήσουμε ένα υπέροχο πλασματάκι!

Δεν νομιζω οτι υπαρχει κινδυνος πριν 1μιση χρονο γεννησε η κουμπαρα μου φυσιολογικα και ειχε κανει αμνιοπαρακεντηση!!και πηρε και ολο τον μηνα!!

Θα κανω οσο μπορω λίγο εμεινε που θα παει θα περασει!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κάπου το διάβασα αυτό για την καισαρική και δεν θυμάμαι που. Θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός.

Πάω να σιδερώσω τώρα, αν μπορέσω θα ξαναμπώ αργότερα!

Δεν θα καταλάβεις πως πέρασε ο καιρός τώρα στο τέλος!

Φιλάκια!!!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...