Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

οκ.αφου θελεις πολεμο θα τον εχεις.:tongue: παρε εσυ το μπεμπη της λιας.τους αλλους ομως θα τους τσεκαρω εγω.ουτε να τους κοιταξετε εσυ και η κορη σου. χχχμμμμμμμμ!!!!!σας ειχα καταλαβει τι ειστε.ολο τριπωνεις και εμφανιζεσαι διπλα στις αγορομανες.!!!!!!!!!!!ενω εγω ΚΥΡΙΑ :lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: λάθος μανδαμίτσα...

Απλώς έτυχε και η κόρη μου διάλεξε άμεσα τον καλύτερο γαμπρό με την καλύτερη πεθερά.. αυτά πληροφοριακά... άμα θέλετε να ξέρετε... μανδάμ... ΕΤΣΙ? :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσύ τί θέλεις? Φαντάζομαι σίγουρα να είναι γερό.. αλλά πέρα από αυτό έχεις προτίμηση? εγώ έλεγα πάντως οτι θέλω αγόρι και όταν ο γιατρός είπε οτι είναι κορίτσι δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από την χαρά μου... άρχισα να σκέφτομαι καφέδες, βόλτες, κουτσομπολιά, κομμωτήρια, γκομενικά.. ελπίζω όταν μεγαλώσει να με θεωρεί και μένα μία από τις καλύτερες φίλες της όπως έχω εγώ την δική μου μητέρα.

U6Vip2.png

θελω μονο να ειναι γερο.την τελευταια φορα που πηγαμε στη γιατρο ειχε το χερακι αναμεσα στα ποδια.περιμεναμε αρκετα να το βγαλει.η γιατρος πιεζε απο δω ζουλαγε απο κει!!!!μετα απο 7-8 λεπτα αφου το ειχαμε ριξει στην πλακα πηρε το χερι και σε δευτερολεπτα αλλαξε πλευρο και μας εδειξε τον κωλο του:shock: στα δευτερολεπτα αυτα προλαβε να δει η μαλλον να μη δει!!!!!!οτι δεν εχει τονισμενο οργανο αρα ειναι κοριτσι.θα δειξει.ειναι το λιγοτερο που με ενδιαφερει.το θεμα ειναι αντε να ξανα αλλαζω τικερακι!!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχααχαχαχα.. αμάάάν από τώρα έρχισε τα "άσε με ρε μάνα?" ωραίο το πιτσιρίκι! για την δικιά μας είμασταν σίγουροι απο την αρχή (είχε - και εξακολουθεί να τα έχει κάθε φορά - τα πόδια ορθάνοιχτα αλλά πού 'σαι.. ψιτ... μην το πεις σε κανέναν)

U6Vip2.png

που ειστε φιλενάδες? θέλω να πούμε λογάκια

νενουκακι μου!!!!!!!!!!!σε ειδα και ειπα να σου πω μια καληνυχτα στα γρηγορα!!!!

με περιμενει ο ερμινακος ''θελει ο λαγος να παει να πιει νερο'':tongue: καταλαβαινεις!!!!!χαχαχαχαχα

θα σου εστελνα πμ πηγες στο γιατρο σημερα ????τι εγινε????

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!Χαπακι μου μην ανησυχεις, δε σημαινει τιποτα απολυτως αυτο!Ολα ειναι καλα!Μη νομιζεις οτι μεχρι να γεννησεις θα ποναει το στηθος πολυ,στην αρχη μονο,μετα περναει,το συνηθιζουμε και δε μας φαινεται,παντως δεν ειναι οπως στην αρχη! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα!!!!!!!Χαπακι μου μην ανησυχεις, δε σημαινει τιποτα απολυτως αυτο!Ολα ειναι καλα!Μη νομιζεις οτι μεχρι να γεννησεις θα ποναει το στηθος πολυ,στην αρχη μονο,μετα περναει,το συνηθιζουμε και δε μας φαινεται,παντως δεν ειναι οπως στην αρχη! ;)

Συμβαινει δλδ...ευχαριστω κοριτσακι μου,γιατι αγχωθηκα παρα πολυ....παντως ειναι πρησμενο οπως ητανε....πω..πω...εχω τρελλαθει,λες να παρω το γιατρο ή θα με κοροιδευει?

εσυ τι κανεις....το νινακι σου?

76IGp3.png

Κοιτα αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα παρτον!Αλλα να ξερεις,δεν ειναι τιποτα!Ειναι απολυτως φυσιολογικο!Ειμαστε ολοι μια χαρα δοξα το θεο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Κοιτα αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα παρτον!Αλλα να ξερεις,δεν ειναι τιποτα!Ειναι απολυτως φυσιολογικο!Ειμαστε ολοι μια χαρα δοξα το θεο!!!

καλα αφου το λες εσυ κατι θα ξερεις...πρεπει να ηρεμησω παντως γιατι ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο το αγχος μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...