Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ναι, βρε χαζό, με ρωτούσε, ψέματα θα σου πω?

Όσο για τα άλλα που είπες, θα σε κεράσω μια σοκολάτα ΠΑΥΛΙΔΗ γεμιστή με φράουλα ή αχλάδι ή μπανάνα ή λικέρ κεράσι!

Ευχαριστημένη?

Αμί Αμί γιαμ γιαμ!!!! :cool:

μαρή είσαι τρελή????? δεν σκέφτεσαι την κορούλα σου που θα έχει πεθερα την αθηνά??????????????:confused::confused::confused::lol::lol::lol::lol:

έριξα την βόμβα μου μάλλον θα αποχωρήσω τώρα.:rolleyes:

Αμ... γι' αυτό γελάω κι έγώ.. αλλά δεν ήθελα να το πώ.. βλέπεις μαρή? Κι άλλες σε έχουν πάρει χαμπάρι... αλλά παρόλα αυτά να ξέρεις οτι σ' αγαπώ...... :lol: :lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρή είσαι τρελή????? δεν σκέφτεσαι την κορούλα σου που θα έχει πεθερα την αθηνά??????????????:confused::confused::confused::lol::lol::lol::lol:

έριξα την βόμβα μου μάλλον θα αποχωρήσω τώρα.:rolleyes:

Νενουκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φτου σου!!!!:mad::-x

Γιατι μαρηηηηηηηηηη τι εχω??απλα αμα νευριασω γυριζει λιγο το ματι μου πειραζει???:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω.

Πάω να κάνω μια τσάρκα και στα άλλα θέματα και θα βγω για περπάτημα.

Περπατάω καθημερινά γύρω στις 2,5 ώρες, έτσι για να μην κάθομαι σπίτι και καπνίζω και τρώω και μουδιάζω από την ξάπλα.

Μπα, εγώ το έχω ψιλοξεχάσει το θέμα. Και την υστεροσκόπηση έλεγα να μην την κάνω, αλλά είπα ας την κάνω, να μη λέω ότι δεν την έκανα και μετά δεν ξανασχολούμαι. Άμα θέλει να έρθει και να μείνει, με το καλό, άμα δεν θέλει, δε θα πεθάνω κιόλας. Υγεία να εχω.

ούτως ή άλλως και να την κάνεις θα δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα.... να μου το θυμηθείς... ΜΑΡΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ? ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΕΙ αλλά μ' αρέσει ο τρόπος που ξεκίνησες να το αντιμετωπίζεις :wink:

Νενουκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φτου σου!!!!:mad::-x

Γιατι μαρηηηηηηηηηη τι εχω??απλα αμα νευριασω γυριζει λιγο το ματι μου πειραζει???:rolleyes:

σώπα σώπα κοριτσάκι μου... ελάτε ρε καλοπιάστε την γιατί αλοίμονό μας... φιλάκι? :lol::tongue:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

νενος ακους?ο αθηνομπεμπης εχει και προικα:lol::lol::lol: βεβαια εχω καβατζα και τον ιλιοσπορο της μαρας...........θελει ψαξημο το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εεεε ψιτ.. πού σαι? Κουμπάρα? Για να μην σφαχτούμε εις το μέλλον να ξεκαθαρίσω οτι της Λίας είναι καπαρωμένος από την τσούπρα μου... ΕΝΤΑΞΕΙ? Η' ΝΑ ΜΠΗΞΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ? :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω.

Πάω να κάνω μια τσάρκα και στα άλλα θέματα και θα βγω για περπάτημα.

Περπατάω καθημερινά γύρω στις 2,5 ώρες, έτσι για να μην κάθομαι σπίτι και καπνίζω και τρώω και μουδιάζω από την ξάπλα.

Κοριτσια ηρθε να με κουρεψει!!!

ελπιζω να σας προλαβω φιλακια!!

:-( :-( :-( ΒΥΕ!

U6Vip2.png

Εεεε ψιτ.. πού σαι? Κουμπάρα? Για να μην σφαχτούμε εις το μέλλον να ξεκαθαρίσω οτι της Λίας είναι καπαρωμένος από την τσούπρα μου... ΕΝΤΑΞΕΙ? Η' ΝΑ ΜΠΗΞΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ? :lol: :lol: :lol:
λοιπον πρεπει να οργανοθουμε.ακου τι θα κανουμε.μολις σκαει μυτη ο γαμπρος που γουσταρεις να μου ξεροβηχεις και θα το πιανω το μηνυμα.αμα τον θελω εγω θα σου κλεινω το ματι:lol::lol::lol::lol::lol::lol: οκ?

Διαφημίσεις

λοιπον πρεπει να οργανοθουμε.ακου τι θα κανουμε.μολις σκαει μυτη ο γαμπρος που γουσταρεις να μου ξεροβηχεις και θα το πιανω το μηνυμα.αμα τον θελω εγω θα σου κλεινω το ματι:lol::lol::lol::lol::lol::lol: οκ?

βρε άσε τα ψόφια. ακούς τί σου λέω? μακριά από τον παίδαρο της Λίας... τους άλλους κάντους ό,τι θες!!! :lol: :lol: :lol:

Άμα λάχει κάνουμε και κοιλομαχίες! Έλα να μετρηθούμε ποιά έχει την μεγαλύτερη... :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

βρε άσε τα ψόφια. ακούς τί σου λέω? μακριά από τον παίδαρο της Λίας... τους άλλους κάντους ό,τι θες!!! :lol: :lol: :lol:

Άμα λάχει κάνουμε και κοιλομαχίες! Έλα να μετρηθούμε ποιά έχει την μεγαλύτερη... :lol: :lol: :lol:

οκ.αφου θελεις πολεμο θα τον εχεις.:tongue: παρε εσυ το μπεμπη της λιας.τους αλλους ομως θα τους τσεκαρω εγω.ουτε να τους κοιταξετε εσυ και η κορη σου. χχχμμμμμμμμ!!!!!σας ειχα καταλαβει τι ειστε.ολο τριπωνεις και εμφανιζεσαι διπλα στις αγορομανες.!!!!!!!!!!!ενω εγω ΚΥΡΙΑ :lol::lol::lol:

Μάλλον με φοβήθηκε το μάτι σου και της έκανες? χι χι... γιατί μωρέ? Κατά βάθος είμαι καλή (πολύ βάθος αλλά δεν έχει σημασία χεχε) δεν είμαι σαν την Αθηνά μην φοβάσαι...

Εδώ τριγύρω θα είμαι κορίτσι, αν ξανάρθεις και θες παρέα φώναξε!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...