Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ωου... τί ετοιμάζετε μανδάμ?

Σπέραααα! Σηκώθηκε μαρή ο αιματοκρίτης σου από το πάτωμα? :lol:

τι να ετοιμάζω καλέ? ρνβ στο ωάριο μου και το σπερμα του αντρος μου γιατι κωλοβαράνε και τα δύο μου φαίνεται!

γεια είπα στα υπόλοιπα κοριτσάκια?

ουουου ελινακιιιιιιιιιιιιιιιι βπίτσαααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνουλίνι μου γλυκό, τι κάνεις? Τι κάνει ο μπέμπαρος?

Σε κλωτσάει? Χθες μιλούσα με τη Μαίρη Πόππινς και με ρωτούσε για σένα, τι κάνεις και πώς είσαι και της έλεγα ότι είσαι αδυνατούλα αλλά έχεις μια υπέροχη σέξυ κοιλίτσα!

Καλά, είμαι, αφού περίμενα να μου έρθει η περίοδος μετά την αποβολή, η οποία έκανε 60 μέρες να έρθει, τώρα περιμένω να μου έρθει η επόμενη περίοδος, για να κάνω υστεροσκόπηση.

Κατά τα άλλα τα ίδια.

Υπομονή, κοριτσάκι μου, φάε τα αλμυρούλια και κάτσε ξάπλα. Η Μαίρη Πόππινς ακόμη ζαλίζεται.

Υπομονη Μπιμπιτσα μου και κουραγιο θα ερθει η ατιμη θα κανεις την εξετασουλα σου και μετααααααααα θα ερθει και το μπεμπε!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

τι να ετοιμάζω καλέ? ρνβ στο ωάριο μου και το σπερμα του αντρος μου γιατι κωλοβαράνε και τα δύο μου φαίνεται!

πες τους οτι ειναι ραντεβου στα τυφλα μπας κι αλλαξει το γουρι!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

60 μερες?ευτυχως περασε κι αυτο.

εγώ εαν είχα τόση καθυστέρηση θα είχα πνίξει τον άντρα μου από τα νεύρα μου και θα είχα πάρει και 5 κιλά από τις σοκολάτες . ηρωας είσαι:lol:

οκ.θα αλλαξουμε.παρε και τα πατατακια παρε και τις ζαλαδες αλλα αν δεν σε πηραζει δεν κρατας και το πρηξιμο στα ποδια?:lol::lol::lol: τη διαιτα αστη σε μενα γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορω να φαω!!!!!!!!!!

πωπω έχεις δίκιο γμτ.. άσε και προτιμώ την δίαιτα.

θελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ασηνούλα μου.. ζουζουνίσα μου.. τί κάνεις μικουλίνα μου? :tongue:

Γλωσσου μουουουοουουου υπαρχουν κατι κουλουρακια καροτου,πολυσπορα,σπανακι κλπ κλπ φαε κανενα τετοιο!!!;);)

κάνει? δεν έχουν αλάτι?

U6Vip2.png

Αυτό είναι όντως λίγο μανίκι.. ευτυχώς δεν ήταν τόσο έντονο σε μένα. Καρδιά μου.. αλήθεια ρωτούσε? αν ξαναμιλήσετε πολλά μάκια να της πεις.

Επίσης να της πεις οτι για σένα προσωπικά έχω τα καλύτερα να της σχολιάσω (σλουρπ σλουρπ .. να πώ τί θέλω για κέρασμα τώρα? :lol::lol::lol:)

Ναι, βρε χαζό, με ρωτούσε, ψέματα θα σου πω?

Όσο για τα άλλα που είπες, θα σε κεράσω μια σοκολάτα ΠΑΥΛΙΔΗ γεμιστή με φράουλα ή αχλάδι ή μπανάνα ή λικέρ κεράσι!

Ευχαριστημένη?

καλως την. ο γιος σου καλα? προικα εχει????????????:lol::lol::lol:

μαρή είσαι τρελή????? δεν σκέφτεσαι την κορούλα σου που θα έχει πεθερα την αθηνά??????????????:confused::confused::confused::lol::lol::lol::lol:

έριξα την βόμβα μου μάλλον θα αποχωρήσω τώρα.:rolleyes:

εγώ εαν είχα τόση καθυστέρηση θα είχα πνίξει τον άντρα μου από τα νεύρα μου και θα είχα πάρει και 5 κιλά από τις σοκολάτες . ηρωας είσαι:lol:
ελα ντε.πες τα.

Διαφημίσεις

Καλό χμ χμ γκούχου γκούχου you know τώρα μην τα λέω ;):lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σε κλωτσάει? Χθες μιλούσα με τη Μαίρη Πόππινς και με ρωτούσε για σένα, τι κάνεις και πώς είσαι και της έλεγα ότι είσαι αδυνατούλα αλλά έχεις μια υπέροχη σέξυ κοιλίτσα!

το οτι πολύ σύντομα θα μείνεις γκαστρωθείς της το είπες? ή μόνο τα δικά μας της είπες?

U6Vip2.png

Δεν πήρα 5 κιλά, αλλά πήρα 2-3 σίγουρα και φυσικά όχι από το φαγητό αλλά από τις σοκολάτες που τις έτρωγα τρεις τρεις.

Πρώτα ξεκινούσα με lacta φουντούκι, στο καπάκι μια ΠΑΥΛΙΔΗΣ γεμιστή με λικέρ κεράσι (όλες αυτές το μεσημέρι μετά το φαγητό) και το βραδάκι μια ΠΑΥΛΙΔΗΣ γεμιστή με φράουλα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: για ποσο ακομη???

ερχεται η ωρα σου!!!

Γεια σου Νενουκα μου!!!

καλα ειναι δεν με αφηνει να κοιμηθω το βραδυ κουνιεται κλοτσαει χαμος γινεται!!!

ναι κατι εχει!!!:lol::lol::lol:

Μπιμπιτσακι μουοουυουουουου καλα ειμαστε κλοτσαει κουνιεται φουσκωσα και λιγο παραπανω αλλα γενικα ακινησια και εγω!!!!:-(

Θελω να τηνπαρω αλλα δεν ξερω τι ωρα μπορει να μιλησει μην την ξυπνησω φοβαμαι!!!

τωρα περιμενω τον κομμωτη μου να ερθει ν αμε κουρεψει λιγακι οποτε θα βαλω και νεες φωτογραφιες!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλό χμ χμ γκούχου γκούχου you know τώρα μην τα λέω ;):lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το οτι πολύ σύντομα θα μείνεις γκαστρωθείς της το είπες? ή μόνο τα δικά μας της είπες?

Μπα, εγώ το έχω ψιλοξεχάσει το θέμα. Και την υστεροσκόπηση έλεγα να μην την κάνω, αλλά είπα ας την κάνω, να μη λέω ότι δεν την έκανα και μετά δεν ξανασχολούμαι. Άμα θέλει να έρθει και να μείνει, με το καλό, άμα δεν θέλει, δε θα πεθάνω κιόλας. Υγεία να εχω.

μαρή είσαι τρελή????? δεν σκέφτεσαι την κορούλα σου που θα έχει πεθερα την αθηνά??????????????:confused::confused::confused::lol::lol::lol::lol:

έριξα την βόμβα μου μάλλον θα αποχωρήσω τώρα.:rolleyes:

ειναι δυσκολοι οι καιροι.που να βρεις αντρα σημερα.δεν θελω να κλεινω πορτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε το αλλο.απο το να ξεφτιλιζομεστε στους ξενους τουλαχιστον θα ξεκατινικαζομαστε μεταξυ μας!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...