Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Καλησπέρα ΝΕΝΟΣ, Ελπιδάκι (καμηλοπαρδαλάκι, χθες με ρωτούσε για σένα η Μαίρη Πόππινς), Ελινάκι.

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Ελπιδάκι και Ελινάκι, τι κάνουν οι κοράκλες σας?

Νενάκι, άντε με το καλό να βρεθεί ένα ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ωάριο, για να το γονιμοποιήσετε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατιούσκα μου, να ζήσετε μανάρι μου, να είστε πάντα υγιείς, ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και με το καλό να υποδεχτείτε το μπεμπέκι σας!

Χαπάκι μου, για να ξέρεις πότε αλλάζεις μήνα, θα πάρεις την ΠΗΤ που σου έδωσε ο γιατρός και θα ξέρεις ότι εκείνη την ημερομηνία θα αλλάζεις μήνα.

Για παράδειγμα, αν σου έδωσε ο γιατρός ΠΗΤ στις 25 Αυγούστου, θα ξέρεις ότι στις 25 Ιουλίου θα μπεις στο μήνα σου, στις 25 Ιουνίου θα μπεις στον 8ο, στις 25 Μαΐου θα μπεις στον 7ο κτλ. Άρα στις 25 Ιανουαρίου θα κλείσεις τον 2ο και θα μπεις στον 3ο.

Δεν έχουν σχέση οι βδομάδες με τους μήνες.

Γεια σας κυρία μου!!! :lol::cool:

Εγώ ακούω βερεσέ τί μου έχει πει ο γιατρός κι αλλάζω μήνα μία εβδομάδα νωρίτερα :lol: :lol: :lol:

U6Vip2.png

ελπιδα ο αιματοκριτης ηρθε στα ισα του αλλα η πιεση μου 10,3 η μεγαλη 6,1 η μικρη.στα πατωματα.σαν κοτοπουλο ειμαι.σκουντουφλαω.πρεπει να τρωω πολλα αλμυρα αλλα δεν κατεβαινει τιποτα.εδω και μιση ωρα πεδευω κατι πατατακια.:tongue:

Καλησπέρα ΝΕΝΟΣ, Ελπιδάκι (καμηλοπαρδαλάκι, χθες με ρωτούσε για σένα η Μαίρη Πόππινς), Ελινάκι.

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Ελπιδάκι και Ελινάκι, τι κάνουν οι κοράκλες σας?

Νενάκι, άντε με το καλό να βρεθεί ένα ωραίο, μεγάλο και στρογγυλό ωάριο, για να το γονιμοποιήσετε.

Αλήθεια??? κι εγώ την σκεφτόμουν. έπεσα πάνω σε ένα πμ που της είχα στέιλει όταν πήρα χαμπάρι οτι είναι έγγυος και αναρωτιόμουν τί κάνει... τί κάνει? φουσκώνει φουσκώνει?

U6Vip2.png

ελπιδα ο αιματοκριτης ηρθε στα ισα του αλλα η πιεση μου 10,3 η μεγαλη 6,1 η μικρη.στα πατωματα.σαν κοτοπουλο ειμαι.σκουντουφλαω.πρεπει να τρωω πολλα αλμυρα αλλα δεν κατεβαινει τιποτα.εδω και μιση ωρα πεδευω κατι πατατακια.:tongue:

Ελινάκι, εγώ έχω μονίμως τη μεγάλη από 8,00 μέχρι 9,5 το ανώτατο. (Τη μικρή δεν ξέρω πόσο την έχω, ακούω το νούμερο της μεγάλης και μετά λιγοθυμάω).

Διαφημίσεις

ουυυυααααααααααααααααααααααααα θέλω κι εγώ πατατάκια και αλμυρά.... εμένα με έχει βάλει σε δίαιτα χωρίς αλάτι γιατί πρήζονται πολύ τα πόδια μου. αλλάζουμε? :mrgreen:

U6Vip2.png

Αλήθεια??? κι εγώ την σκεφτόμουν. έπεσα πάνω σε ένα πμ που της είχα στέιλει όταν πήρα χαμπάρι οτι είναι έγγυος και αναρωτιόμουν τί κάνει... τί κάνει? φουσκώνει φουσκώνει?

Φουσκώνει, φουσκώνει. Είναι στην 23η εβδομάδα, έχει μπέμπαρο, απλώς ταλαιπωρείται, γιατί είναι μονίμως ξάπλα, έχει ακόμη αναγούλες και δεν μπορεί να έρθει στα ίσα της.

Της είπα ότι είχαμε πάει τότε για καφεδάκι και με ρωτούσε τι κάνεις και πώς ήταν η κοιλίτσα σου, με ρωτουσε και για τη Λία και για τη Νάντιμορ.

μπιπιτσα ποσο καιρο εχω να σε δω?κι εγω παντα ειχα λιγη υποταση λογο ορθοστασιας κυριως αλλα τωρα η κατασταση δεν παλευεται.εσυ τι κανεις?

μπιπιτσα ποσο καιρο εχω να σε δω?κι εγω παντα ειχα λιγη υποταση λογο ορθοστασιας κυριως αλλα τωρα η κατασταση δεν παλευεται.εσυ τι κανεις?

Καλά, είμαι, αφού περίμενα να μου έρθει η περίοδος μετά την αποβολή, η οποία έκανε 60 μέρες να έρθει, τώρα περιμένω να μου έρθει η επόμενη περίοδος, για να κάνω υστεροσκόπηση.

Κατά τα άλλα τα ίδια.

Υπομονή, κοριτσάκι μου, φάε τα αλμυρούλια και κάτσε ξάπλα. Η Μαίρη Πόππινς ακόμη ζαλίζεται.

ουυυυααααααααααααααααααααααααα θέλω κι εγώ πατατάκια και αλμυρά.... εμένα με έχει βάλει σε δίαιτα χωρίς αλάτι γιατί πρήζονται πολύ τα πόδια μου. αλλάζουμε? :mrgreen:
οκ.θα αλλαξουμε.παρε και τα πατατακια παρε και τις ζαλαδες αλλα αν δεν σε πηραζει δεν κρατας και το πρηξιμο στα ποδια?:lol::lol::lol: τη διαιτα αστη σε μενα γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορω να φαω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

θελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Καλά, είμαι, αφού περίμενα να μου έρθει η περίοδος μετά την αποβολή, η οποία έκανε 60 μέρες να έρθει, τώρα περιμένω να μου έρθει η επόμενη περίοδος, για να κάνω υστεροσκόπηση.

Κατά τα άλλα τα ίδια.

Υπομονή, κοριτσάκι μου, φάε τα αλμυρούλια και κάτσε ξάπλα. Η Μαίρη Πόππινς ακόμη ζαλίζεται.

60 μερες?ευτυχως περασε κι αυτο.

Φουσκώνει, φουσκώνει. Είναι στην 23η εβδομάδα, έχει μπέμπαρο, απλώς ταλαιπωρείται, γιατί είναι μονίμως ξάπλα, έχει ακόμη αναγούλες και δεν μπορεί να έρθει στα ίσα της.

Της είπα ότι είχαμε πάει τότε για καφεδάκι και με ρωτούσε τι κάνεις και πώς ήταν η κοιλίτσα σου, με ρωτουσε και για τη Λία και για τη Νάντιμορ.

Αυτό είναι όντως λίγο μανίκι.. ευτυχώς δεν ήταν τόσο έντονο σε μένα. Καρδιά μου.. αλήθεια ρωτούσε? αν ξαναμιλήσετε πολλά μάκια να της πεις.

Επίσης να της πεις οτι για σένα προσωπικά έχω τα καλύτερα να της σχολιάσω (σλουρπ σλουρπ .. να πώ τί θέλω για κέρασμα τώρα? :lol::lol::lol:)

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...