Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας....εχεις παρει πολλα κιλα?(αν επιτρεπεται)

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΙΛΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,500 ΚΙΛΑ!!

Επεξεργάστηκαν by PENIBA2

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

τι κάνουν οι φιλεναδίτσες μου?

Νενουκαααααα ουουουουουουου καλα ειμαστε εσυ??:lol:

μην αγχωνεσαι γλυκια μου ολα θα γινουν....ολα θα ειναι ετομα στν ωρα τους

Μωρε ολα θα γινουν αλλα πρεπει να ετοιμασουμε το βαλιτσακι μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,500 ΚΙΛΑ!!

μια χαρα το ακουω αυτο...το εχω ξανακουσει και απο αλλη εγκυμονουσα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Νενουκαααααα ουουουουουουου καλα ειμαστε εσυ??:lol:

Μωρε ολα θα γινουν αλλα πρεπει να ετοιμασουμε το βαλιτσακι μου!!!

εχεις καλε χρονο,μην βιαζεσαι σου λεω....

76IGp3.png

Θα ειμαι και μια μερα στον 9ο!!!:lol::lol:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΩΡΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ;;;ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ΝΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΩΓΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΣΑ ΜΕΤΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 15η ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΚΙΛΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΟΠΩΣ ΕΤΡΩΓΑ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2,500 ΚΙΛΑ!!

Μπραβο το αγορακι σου μια χαρα ειναι!!!!

οσο για τα κιλα καλυτερα δεν θα εχεις αγχος για μετα!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

μια χαρα το ακουω αυτο...το εχω ξανακουσει και απο αλλη εγκυμονουσα...

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...

ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Διαφημίσεις

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ...

ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ.

;););)

76IGp3.png

εχεις καλε χρονο,μην βιαζεσαι σου λεω....

καλααααα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΩΡΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ;;;ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

ΝΕΝΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ...

Οχι Ρενιβακι μου δεν το πιστευω οτι θα γεννηθει προωρα και απο τη στιγμη που τον βλεπω χαλαρο και ηρεμο ειμαι και εγω ενταξει!!;)

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...