Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε μου ανοιγει!!!αλλα μονο απο τον τιτλο εχω μεινει!!!:mad:

εμενα κανονικα ολα κ φαρμακα!!!!!!!!!!κ δεν ηταν αυτος ο γιατρος μου!!!

ειδες ο ατιμος??τι??επειδη δεν πας σε αυτον??????:mad:

να απευθυνθεις στο ΤΕΒΕ!!!

ειλικρινα δεν το χω ξανακουσει!!!

ΣΑΜΠΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΕΒΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ...ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝ!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::ev il::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο γυναικολογος μου ειναι στο ικα και εγω εχω τεβε,οποτε μου εδωσε τις εξετασεις για να παω στον αντιστοιχο συμβαλομενο για να τις γραψει!!

Πηρα τηλεφωνο τον καραγκιοζη που ειναι συμβαλομενος στο ΤΕΒΕ για να τον ρωτησω εαν πρεπει να κλεισω ραντεβου για να μου γραψει τις εξετασεις και τι μου ειπε ρε παιδια.........

"ακουστε να δειτε κυρια μου,εγω αλλου γιατρου εξετασεις δεν γραφω!!!!

Εαν θελετε να ερθετε να σας εξετασω και να δω τι ειναι και αν ειναι να στις γραψω!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:"

Και ολα αυτα με υφακι!!!Ωωω ρε και τα παιρνω και του λεω...δεν καταλαβα,για ποιο λογο τοτε ειστε συμβαλομενος στο ΤΕΒΕ????????????

Και μου απανταει........."εγω εχω κανει συμφωνια με το τεβε,μονο τις ασθενεις μου να γραφω!!!!!!!!!":shock::shock::shock:

Πειτε μου γιατι θα τρελαθωωωω!!!

Μπορει να το κανει αυτο????????????????

Θελω να παω να του κανω καταγγελια!!!!!!!!!!!!!!!

Οποιος ξερει ας με κατατοπισει σας παρακαλω!!!!!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

δε μου ανοιγει!!!αλλα μονο απο τον τιτλο εχω μεινει!!!:mad:

εμενα κανονικα ολα κ φαρμακα!!!!!!!!!!κ δεν ηταν αυτος ο γιατρος μου!!!

ειδες ο ατιμος??τι??επειδη δεν πας σε αυτον??????:mad:

να απευθυνθεις στο ΤΕΒΕ!!!

ειλικρινα δεν το χω ξανακουσει!!!

Εκανα copy το θεμα για να δεις!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!ΤΙ ΜΚΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;;;

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ; ; ; ! ! !

Πενυβακι μου,το ειδαμε το γαριδακι μας!!!!!:D:D:D:D:D

Τωρα περιμενω πως και πως να ακουσουμε καρδουλα!!!

Εσυ πως τα πας????Ετοιμη??

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΝΝΝΝΝΝ!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::ev il::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Ο γυναικολογος μου ειναι στο ικα και εγω εχω τεβε,οποτε μου εδωσε τις εξετασεις για να παω στον αντιστοιχο συμβαλομενο για να τις γραψει!!

Πηρα τηλεφωνο τον καραγκιοζη που ειναι συμβαλομενος στο ΤΕΒΕ για να τον ρωτησω εαν πρεπει να κλεισω ραντεβου για να μου γραψει τις εξετασεις και τι μου ειπε ρε παιδια.........

Εαν θελετε να ερθετε να σας εξετασω και να δω τι ειναι και αν ειναι να στις γραψω!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:"

Και ολα αυτα με υφακι!!!Ωωω ρε και τα παιρνω και του λεω...δεν καταλαβα,για ποιο λογο τοτε ειστε συμβαλομενος στο ΤΕΒΕ????????????

Και μου απανταει........."εγω εχω κανει συμφωνια με το τεβε,μονο τις ασθενεις μου να γραφω!!!!!!!!!":shock::shock::shock:

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ AEROCHAMBER ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΑΣΘΜΑ ΤΗΣ(ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΝΟΕΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ;ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΕΩ;;;ΤΟΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.ΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣ ΦΙΛΕΝΕΔΑ . . .

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Κατιουσκα μου και εγω στο ΤΕΒΕ ειμαι και δυστυχως αυτες τις απαντησεις δινουν!!:mad::x

Τα ιδια αντιμετωπιζα και με το ΙΚΑ!!!μου το επαιζε αρχικα δυσκολος ο γιατρος του ΤΕΒΕ πηγα με τα νερα του και τωρα μου τα γραφει ολααααα φαρμακα εξετασεις κλπ!!!

εχεις δικαιωμα να τον αλλαξεις!!!

αλλιως πηγαινε στοΤΕΒΕ και ρωτα τι μπορεις νακανεις!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ!!!!!Μας ταλαιπωρουνε οι αλητες!!!

Παντως θελω να του κανω καταγγελια!!!!

Και πρεπει τωρα να ξαναπαω στο τεβε και αντε απ την αρχη να αλλαξω γυναικολογο...ο καραγκιοζης!!!:mad::x:x:x

Πενυβακι μου,το ειδαμε το γαριδακι μας!!!!!:D:D:D:D:D

Τωρα περιμενω πως και πως να ακουσουμε καρδουλα!!!

Εσυ πως τα πας????Ετοιμη??

ΕΤΟΙΜΗ;;;ΜΠΑ...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ FACE ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ...

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ Ε!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

Κατιουσκα μου και εγω στο ΤΕΒΕ ειμαι και δυστυχως αυτες τις απαντησεις δινουν!!:mad::x

Τα ιδια αντιμετωπιζα και με το ΙΚΑ!!!μου το επαιζε αρχικα δυσκολος ο γιατρος του ΤΕΒΕ πηγα με τα νερα του και τωρα μου τα γραφει ολααααα φαρμακα εξετασεις κλπ!!!

εχεις δικαιωμα να τον αλλαξεις!!!

αλλιως πηγαινε στοΤΕΒΕ και ρωτα τι μπορεις νακανεις!!

Γεαι σου Αθηνουλα μου!!!!

Μα αυτο που κανουν δεν ειναι παρανομο????

Ψαχνω να βρω στο διαδυκτιο τις υποχρεωσεις των συμβαλλομενων γιατρων και δεν μπορω να το βρω ρε γμτ!!!

Διαφημίσεις

Εχω στεναχωρηθει παρα πολυ!!!!!Μας ταλαιπωρουνε οι αλητες!!!

Παντως θελω να του κανω καταγγελια!!!!

Και πρεπει τωρα να ξαναπαω στο τεβε και αντε απ την αρχη να αλλαξω γυναικολογο...ο καραγκιοζης!!!:mad::x:x:x

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ...

ΑΘΗΝΟΥΛΑ!!!

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

Γεαι σου Αθηνουλα μου!!!!

Μα αυτο που κανουν δεν ειναι παρανομο????

Ψαχνω να βρω στο διαδυκτιο τις υποχρεωσεις των συμβαλλομενων γιατρων και δεν μπορω να το βρω ρε γμτ!!!

ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΙΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΑ@%ΤΟ...

0GwEp3.png

7cKBp3.png

uOO2p3.png

γεια σου ρενιβα μου!!!:D

ολα καλα!!!!!!!!!!!!!σουπερ.......!!!!

με το καλο κοπελα μου!!!!ειλικρινα σου ευχομαι με εναν πονο!!!

τι να πω ρε συ κατ!!!!

καλα ο ανθρωποες ειναι για καταγγελια κανονικα!!!καλα κ αυτοι απο το τεβε του εδωσαν το δικαιωμα αυτο!!!

δε ξερω!!!!!εχω μενει!!!!ξεκινα πρωτα απο το τεβε σου να δεις τι θα σου πουν κ μετα βλεπεις!!!

εννεοειται δε θα το αφησεις ετσι!!!!!!!!!!!!!!

iSaWp3.png

ΕΤΟΙΜΗ;;;ΜΠΑ...

ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΗ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΟΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ FACE ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΔΕΝ ΠΑΩ...

ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΑΚΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΣΠΟΡΑΚΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΑΙ ΤΩΡΑ Ε!!!

Ετσι και πεσετε σε μπλοκο,πετα την κοιλια εξω και φωναξε τους

"ΕΛΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ,ΠΟΙΟς ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ?????"

Και θα σου πω μετα εγω για ποτε θα ανοιξει ο δρομος να περασετε!!!

Εεε δεν νομιζω να ειναι τοσοοοο αναισθητοι!!!:lol::lol:

καταρχην ουτε το τεβε εχει το δικαιωμα να του πει του γιατρου πραξε οπως θελεις!!!

τι να πω εδω παντως ειναι εξυπηρετικοτατοι ολοι οι γιατροι και ειδικα γυναικολογοι

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...