Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο παιδαρος τι λεει ,πηγες στο γιατρο?

Χαπακι μου τι κανεις?

ακουσες τη καρδουλα του μωρου?

καλα ειμαστε και μεις,

και το μωρο καλα, εχει γινει θρεφταρι και ειναι πολυ ζωηρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Χαπακι μου τι κανεις?

ακουσες τη καρδουλα του μωρου?

καλα ειμαστε και μεις,

και το μωρο καλα, εχει γινει θρεφταρι και ειναι πολυ ζωηρο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ακουσαμε ,βεβαια ακουγοταν πιο καλα με τον κολπικο υπερηχο ...μας ειπε οτι ολα ειναι καλα και οτι εχουμε αποφυγει το μεγαλο κινδυνο,η μητρα βεβαια μας κανει νερα (ειναι πολυ σκληρη )και μου τονισε να αποφευγω να σκυβω....αυτα τα νεα μας.....

76IGp3.png

ναι ακουσαμε ,βεβαια ακουγοταν πιο καλα με τον κολπικο υπερηχο ...μας ειπε οτι ολα ειναι καλα και οτι εχουμε αποφυγει το μεγαλο κινδυνο,η μητρα βεβαια μας κανει νερα (ειναι πολυ σκληρη )και μου τονισε να αποφευγω να σκυβω....αυτα τα νεα μας.....

και γω με κολπικο την ειχα ακουσει!

μπραβο κοπελα μου, οποτε ολα πανε καλα, εννοειται να μη σκυβεις και αν το κανεις να σκυβεις με τα ποδια ανοιχτα,σα καθισματακι, ετσι μου ειχε εμενα η μαια στα μαθηματα τοκετου

αχ τι καλα!

Διαφημίσεις

την αυχενικη διαφανεια ποτε θα την κανω,νομιζω πλησιαζει ο καιρος εεε?

στη 12η βδομαδα περιπου νομιζω και υπαρχει περιπτωση να σου πει και τι μπορει να ειναι το μωρακι σου, αχ θα δεις πως θα περασει ο καιρος

στη 12η βδομαδα περιπου νομιζω και υπαρχει περιπτωση να σου πει και τι μπορει να ειναι το μωρακι σου, αχ θα δεις πως θα περασει ο καιρος

στο τελος της 11ης περιπου εχουμε κλεισει ραντεβου και θα του παω και τις εξετασεις που θα κανω,τοτε αν ειναι λογικα θα μου πει για την αυχενικη διαφανεια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

στο τελος της 11ης περιπου εχουμε κλεισει ραντεβου και θα του παω και τις εξετασεις που θα κανω,τοτε αν ειναι λογικα θα μου πει για την αυχενικη διαφανεια

ε ναι εκει θα σου πει αλλα περιπου 12η με 14η γινεται και θα δεις τι ωραια που ειναι, ειναι ηδη σχηματισμενο το μωρακι και θα το δεις καθως θα σου πιεζει τη κοιλια για να μετρησει το υγρο στον αυχενα αυτο θα κουνιεται,

φαντασου ενα μωρακι σε μικρογραφια χιχι και η μαμα χαπακι θα χαιρεται πολυ

ε ναι εκει θα σου πει αλλα περιπου 12η με 14η γινεται και θα δεις τι ωραια που ειναι, ειναι ηδη σχηματισμενο το μωρακι και θα το δεις καθως θα σου πιεζει τη κοιλια για να μετρησει το υγρο στον αυχενα αυτο θα κουνιεται,

φαντασου ενα μωρακι σε μικρογραφια χιχι και η μαμα χαπακι θα χαιρεται πολυ

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...αν εισασταν απο μια μερια να με βλεπατε θα σκαγατε στα γελια ετσι οπως κανω:D:D:D:D:D

76IGp3.png

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο...αν εισασταν απο μια μερια να με βλεπατε θα σκαγατε στα γελια ετσι οπως κανω:D:D:D:D:D

την παρασκευη ηρθαν τα πραγματακια μας, κουνια συρταριερα κτλπ και συνεχεια μπαινοβγαινω στο δωματιο και τα χαζευω,

φτιαχνω τη κουνουπιερα,

φτιαχνω το παπλωματακι, βαζω και παιζουν μουσικη κατι κρεμαστα παιχνιδια, βαζω σε λειτουργια το ριλαξ που ειναι κουνια, οποτα μια χαρα ειμαστε φιλεναδα και που να γεννηθουν, θα σαλταρουμε τελειως

την παρασκευη ηρθαν τα πραγματακια μας, κουνια συρταριερα κτλπ και συνεχεια μπαινοβγαινω στο δωματιο και τα χαζευω,

φτιαχνω τη κουνουπιερα,

φτιαχνω το παπλωματακι, βαζω και παιζουν μουσικη κατι κρεμαστα παιχνιδια, βαζω σε λειτουργια το ριλαξ που ειναι κουνια, οποτα μια χαρα ειμαστε φιλεναδα και που να γεννηθουν, θα σαλταρουμε τελειως

:D:D:D:D:D

με γεια σας τα καινουρια πραγματακια.....!!!!

καλα βρε αν κανεις ετσι τωρα ,οταν ερθει το μωρο τι θα κανεις κολοτουμπες...ωχωχωχ...να σου πω τα σκεφτομαι και τρελλαινομαι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...