Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ρε εσείς μαζί θα γεννήσετε ε? χιχιχι πλάκα θα έχει θα τα βγάζουμε μετά και τα δύο μαζί
εμεις θα τα βραζουμε εσυ δεν θα μπορεις θα ξερνας λογο εγκυμοσινης;)δεν θα μπορεις να ερθεις.

εμεις θα τα βραζουμε εσυ δεν θα μπορεις θα ξερνας λογο εγκυμοσινης;)δεν θα μπορεις να ερθεις.

τι λες ρε εγώ εαν μείνω μέσα στο σπίτι θα πάω κατάθλιψη!! θα ξερνάω εξω δεν πειράζει,θα σας λέω μισό λεπτό. μπδουα(εμοτικόν που ξερνάει) και θα ξαναρχομαι!

που παεί????:rolleyes::rolleyes:

έτσι θα τρέχει όλο τον καιρό?

εδω και μια εβδομαδα περιπου κατα τη διαρκεια της ημερας βγαζει σταγονες απο ενα διαφανο θολο αοσμο υγρο.η δικια μας μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην πειραζω τις θηλες και τις ερεθισω περισσοτερο(πιστεψε με δεν υπαρχει περισσοτερο)κατα τα αλλα οταν λειπω ωρες απο το σπιτι βαζω επιθεματα γιατι λερωνει.

και καλό είναι το παιδί να μην το βράζεις!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μάνα σου λενε μετα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

τι λες ρε εγώ εαν μείνω μέσα στο σπίτι θα πάω κατάθλιψη!! θα ξερνάω εξω δεν πειράζει,θα σας λέω μισό λεπτό. μπδουα(εμοτικόν που ξερνάει) και θα ξαναρχομαι!
πανω στα παιδια μην ξερασεις και κανε οτι θες!!!!!:lol::lol::lol:

λοιπόν πάω να τη πέσω για μισή ωρίτσα γιατί το βράδάκι θα πάμε μια βολτίτσα γιορτάζει ο μελλοντικός κουμπάρος μας. φιλάκια κοριτσακι
καλα να περασετε.αν αλλαξει κατι την παρασκευη μιλαμε.θα πω και στην βενους.φιλιααααα.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...