Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

ρε κοριτσια τωρα διαβασα για τη μοιραιδα.:-( ας ευχηθουμε οτι απο ολο αυτο θα βγει πιο δυνατη.ειναι σκληρο αυτο που θα πω αλλα ισως δεν ηταν γραφτο με αυτον τον ανδρα να γινει μανα.οι σχεσεις στα δυσκολα φαινοντε.θα γινει το ονειρο της οταν αυτος που θα βρει θα της αξιζει.

Αστα να πανε!!!!!!!!Πολυ στεναχωρηθηκα....

Αυτο ελπιζουμε Ελινακι!!!!!!!!!!!!!Να ζησει ειπτελους το κοριτσακι μας αυτο που εχει ονειρευτει!!!!!!!!!!!!!!!!

Οτι κ να ειναι αυτο!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου σας αφηνω!!

Καλο Σαβ/κο σε ολες και να περασετε ομορφα!!!

Φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

φιλια στο ΟΣΠΡΙΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλο που σου θελω μαθε τον να πλενει και κανενα πιατο.μη σε συχτηριζει καμια χριστιανη αυριο μεθαυριο που θα τον παρει.κριμα ειναι!!!!!!!!!!

Ενοειται..Ολα θα τα κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατια μου φιλακιαααααααααααααααα.....

να προσεχετε!

Δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!!! ετσι..ετσι....

δεν παθαινουν τιποτα οι αντρες!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ο ζυμαρουλης μεγαλωνοντας θα τα μαθει ολα αυτα!!!!!!!!!!

δεν θα τα βρισκουν κ ολα ετοιμα!

αμ πως...;)

Σωστη σε βρισκωωωωω...Ετσι εμαθε η πεθερα μου τον αντρα μου.

Μεγαλη υποθεση παιδια. Ξερει να σφουγγαριζει,να πλενει,να σιδερωνει,να ξεσκονιζει.

Μεχρι και το μπαλκονι πλενει αν χρειαστει.Βγαινει εξω και δεν τον ενδιαφερει αν θα τον σχολιασουν και το τι θα πουν.

Εξαιτιας αυτου μονιμως το σπιτι μου ειναι σε μια σχετικη ταξη και ξερω οτι ανα πασα στιγμη μπορω να στηριχτω πανω του . Ειναι μεγαλη βοηθεια και μεγαλη ανακουφιση οχι μονο για την περιπτωση της συμβιωσης αλλα και για το οταν θα ερθει η ωρα να μεινει μονος του,να ξερεις οτι μπορει να ανταπεξελθει σε βασικα πραγματα που απαιτουνται για την υγιεινη του χωρου του.

κοριτσαρες γκαστρωμενες και μελλουσες σας αφηνω να κανω πλιτσι πλιτσι να κοιμηθω και καμια ωρα πριν τις επισκεψεις.φιλακιαααααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

Σωστη σε βρισκωωωωω...Ετσι εμαθε η πεθερα μου τον αντρα μου.

Μεγαλη υποθεση παιδια. Ξερει να σφουγγαριζει,να πλενει,να σιδερωνει,να ξεσκονιζει.

Μεχρι και το μπαλκονι πλενει αν χρειαστει.Βγαινει εξω και δεν τον ενδιαφερει αν θα τον σχολιασουν και το τι θα πουν.

Εξαιτιας αυτου μονιμως το σπιτι μου ειναι σε μια σχετικη ταξη και ξερω οτι ανα πασα στιγμη μπορω να στηριχτω πανω του . Ειναι μεγαλη βοηθεια και μεγαλη ανακουφιση οχι μονο για την περιπτωση της συμβιωσης αλλα και για το οταν θα ερθει η ωρα να μεινει μονος του,να ξερεις οτι μπορει να ανταπεξελθει σε βασικα πραγματα που απαιτουνται για την υγιεινη του χωρου του.

Εννοειται!!!!!!!!!!!!!!

κ ο αρρεν μου τακτικος ειναι..δεν μπορω να πω...αλλα αν κανει καμιοα δουλεια..οχι σφουγγαρισμα κ τετοια..δεν παιζει αυτο..δεν ξερω οταν εμεν μονος τι εκανε..τωρα δεν κανει...οταν πλενει κανενα πιατο τετοια..,.,,τα πασαλιβει λιγακι...αχχχχχχχκ μου λεει κιολας οτι τα κανει καλυτερ ακ απο μενα!!!!!!!!!!!!!

Αααααααααααααααχ αγαπη μου του λεω...αστο δεν παιζει κατι τεοιο...

Αλλα ειναι τακτικος...δεν παρατει ποτε τα πραγματα του απο εδω κ απο εκει! τα μαζευει ολα..ευτυχως!

Και γω τωρα το διαβασα για την Μοραϊδα.

Μακαρι να ειναι καλα.Ειχε το τσαγανο και πηρε ριζικες αποφασεις. Εχει μεγαλη δυναμη μεσα της. Την θαυμαζω απλα που επελεξε να αρχισει την ζωη της απο την αρχη. Ειναι αξια θαυμασμου.Ειλικρινα ευχομαι να γιατρεψει τις πληγες της συντομα και να τα αφησει ολα πισω της.

κοριτσαρες γκαστρωμενες και μελλουσες σας αφηνω να κανω πλιτσι πλιτσι να κοιμηθω και καμια ωρα πριν τις επισκεψεις.φιλακιαααααααααααα!!!!

καλη ξεκουραση,καλη μασα και καλα να περασετε.

Πλιτσι πλιτσι..χαχα..αυτο λεω κ εγω στον Ραμον οταν ειναι να τον κανω μπανιο..κ τσουοπππππππππππ την κανει με ελαφρα προς το πουφ του..λες κ απο εκει δεν μπορω να τον παρω..χαχα

Φιλακια Ελινακι μου..καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!κ καλη μασα μετααααααααα:D:D

Τι καλο θα φατε σημερα;;;;;;;;;;;;

Μαιρουλαααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Κοπελαρες, μου ρθε μια διαθεση να βγω να δω βιτρινες. Και ολη αυτη η διαθεση μου ηρθε οταν πριν απο 2 λεπτα βγηκα να σηκωσω μια τεραστια γλαστρα που την εριξε κατω ο αερας.

Η νικιτζο ειναι εγκυος? Καταλαβα καλα (διαβαζα τις προηγουμενες σελιδες και αυτο καταλαβα).

Αχ αγγελακι παμε να δουμε βιτρινες ...;;;;;;; θελω κ εγω..

κ να αγορασουμε ομως..δεν μπορω μονο να βλεπω...

Ειναι εγκυος το νιντζακι;;;;;;;;;;;;;;; δεν εχω ιδεα:confused:

Αχ αγγελακι παμε να δουμε βιτρινες ...;;;;;;; θελω κ εγω..

κ να αγορασουμε ομως..δεν μπορω μονο να βλεπω...

Ειναι εγκυος το νιντζακι;;;;;;;;;;;;;;; δεν εχω ιδεα:confused:

Ραμονιτσα εσυ που τωρα μπαινεις στον τελευταιο μηνα αντεχεις να περπατας? Σε πια περιοχη μενεις?Εγω Ν.Ηρακλειο. Πεσμου οτι εισαι κοντα και οτι εχεις τις αντοχες και φυγαμε ;)

Δεν ξερω για την νικιτζο.Εχασα και την σελιδα τωρα.Εχω μπερδευτει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...