Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αντε Ελινακι..με το καλο...να σε τσουροκοπαναει η κορακλα..!!!!!!!

Ποσο ειναι καλε ο αιματοκριτης σου;;;;;;;;

Καλε;;;;;;;;;

να σου πω;;;;;;;;

με την δουλει τι κανεις;

δεν πιστευω ορθοστασια ολε;

παω ν απιω μαγνησιο κ ερχομαι

μετα τις γιορτες σταματησα τη δουλεια.ειμαι αραχτη.εκτος απο χαμηλο αιματοκριτη εχω και χαμηλη πιεση και ζαχαρο στα πατωματα.απο πριν ηταν χαμηλα αλλα τωρα ειναιστα πατωματα.μαλλον απο δευτερα ξεκιναω επιπλεον σιδηρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα περιμενω γονεις και αδελφια για πιτσα.αυριο γιορταζει το στεφανι μου.αυριο θα ερθουν φιλοι.το σκ θα ειναι εξαντλητικο.το μονο καλο ειναι η πιτσα!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Μμμμμμ...πιτσα!!!!!Σλουρππππππ!!!:tongue:

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου για αυριο!!!!:P

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

:lol::lol::lol::lol: χαθηκα στη μεταφραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Μωρη ξεσκιστηκες στο φαρδος.Σου ανοιξε ατελειωτα''.

Οταν με το καλο θα βρεθουμε θα σου μιλαω ετσι ...μπουα χαχαχα

Ελινακι μου..καλη μασαδουρα λοιπον..κ να μην κανεις κ πολλα περα απο την μασαδουρα..αν μπορει κ τιποτα..ασε να τα κανουν οι αλλοι..!;)

Να ζησετε για αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

να ειστε παντα παντα παντα ευτυχισμενοι αγαπημενοι...κ φφφφφφφφφφφφφφφουλ ερωτευμενοι....κ με το καλο να υποδεχτειτε σε λιγα μηνακια κ την κορακλα σας!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Αντε βρε κ μετα ..με το καλο κ το δευτερο!!!!!!!χαχααχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Μμμμμμ...πιτσα!!!!!Σλουρππππππ!!!:tongue:

Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου για αυριο!!!!:P

Αχ καλε...εγω νομιζα οτι εχετε επετειο....κ λεω παλι;;;;;;;;;;; στην Θεσσαλονικη που πηγατε επετειο δεν ειχατε;;;;;;;;;;;;

η κανω λαθος η γαιδαρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αχχχχχχχ σορρυ!!!!!!!!!

Να τον χαιρεσαι λοιπον τον αρρεν σου...κ να του πεις το καλο που του θελουμε να σε προσεχει ε;;;;;;;;

Αντε βρε...ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!!!! ;)

ευχαριστω για τις ευχες.ο κακομοιρης ο αντωνακης μου εφτασε 36 χρονων για να βιωσει τη γοητεια του σφουγγαρισματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εβλεπε πριν το τρειλερ της ταινιας με τον αντωνακη που περνει το καπελακι του και φευγει και αναστεναζε και καλα:lol::lol::lol::lol:.δεν με αφηνει να κανω και πολλα πραγματα και μετα με κοροιδευει οτι αμα γεννηθει η κορη του θα της τα πει ολα για το τι τραβαει:lol::lol::lol:.εχει πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απορια: Ξερει καμια ποσες θερμιδες καιμε μασωντας ????
ελπιζω πολλες.μην λαμβανεις υποψην σου το τι καταπινεις.σκεψου μονο τη μασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απορια: Ξερει καμια ποσες θερμιδες καιμε μασωντας ????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

000000000000000

καιμε........μονο αν μασαμε αερα κοπανιστο!!!!!!!!!!!!!!

;)

ευχαριστω για τις ευχες.ο κακομοιρης ο αντωνακης μου εφτασε 36 χρονων για να βιωσει τη γοητεια του σφουγγαρισματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εβλεπε πριν το τρειλερ της ταινιας με τον αντωνακη που περνει το καπελακι του και φευγει και αναστεναζε και καλα:lol::lol::lol::lol:.δεν με αφηνει να κανω και πολλα πραγματα και μετα με κοροιδευει οτι αμα γεννηθει η κορη του θα της τα πει ολα για το τι τραβαει:lol::lol::lol:.εχει πολυ πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol: Μην του το πεις απο τωρα αλλα οταν θα γεννηθει με το καλο η κορη,θα εισαστε 2 θυληκα και ο αντωνακης θα ειναι μειοψηφια :lol::lol::lol:.

Θα περασει καλαααα ο αντωνακης :lol::lol:

Διαφημίσεις

Δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!!! ετσι..ετσι....

δεν παθαινουν τιποτα οι αντρες!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ο ζυμαρουλης μεγαλωνοντας θα τα μαθει ολα αυτα!!!!!!!!!!

δεν θα τα βρισκουν κ ολα ετοιμα!

αμ πως...;)

ρε κοριτσια τωρα διαβασα για τη μοιραιδα.:-( ας ευχηθουμε οτι απο ολο αυτο θα βγει πιο δυνατη.ειναι σκληρο αυτο που θα πω αλλα ισως δεν ηταν γραφτο με αυτον τον ανδρα να γινει μανα.οι σχεσεις στα δυσκολα φαινοντε.θα γινει το ονειρο της οταν αυτος που θα βρει θα της αξιζει.

:lol::lol::lol: Μην του το πεις απο τωρα αλλα οταν θα γεννηθει με το καλο η κορη,θα εισαστε 2 θυληκα και ο αντωνακης θα ειναι μειοψηφια :lol::lol::lol:.

Θα περασει καλαααα ο αντωνακης :lol::lol:

σιγα μην τον υποψιασω απο τωρα!!!!!!:lol::lol::lol: παντως εχει χαζεψει απο τωρα με το μωρο.αλοιφη εγινε!!μολις εμαθε οτι ειναι κοριτσακι εχει τρελαθει και ολο μιλαει στην κοιλια μου.:lol::lol::lol:

Δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!!! ετσι..ετσι....

δεν παθαινουν τιποτα οι αντρες!!!!!!!!!!!!!!!

Κ ο ζυμαρουλης μεγαλωνοντας θα τα μαθει ολα αυτα!!!!!!!!!!

δεν θα τα βρισκουν κ ολα ετοιμα!

αμ πως...;)

το καλο που σου θελω μαθε τον να πλενει και κανενα πιατο.μη σε συχτηριζει καμια χριστιανη αυριο μεθαυριο που θα τον παρει.κριμα ειναι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...