Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Κολλησε το ιντερνετ.

Κατιουσκα στην ανθρωπολογια ,ναι ημουν αστερι :P:p:p .Τωρα να δεις που θα σου κανω και γνωματευση ιατρικη!!!! :P:p

Μηπως εισαι πολυ αγχωμενη???? Ηρεμησε!!!

Και μενα με πιανουν τετοιοι πονοι σπανια,εχω παει και σε καρδιολογο.Δεν μου βρηκε κατι. Μην αγχωνεσαι. Μιλα με τον γυναικολο σου -εν αναγκη παρτον τηλ τωρα - για να σου πει που μπορει να οφειλεται.Δεν υπαρχει προβλημα ,θα το δεις,απλα κανε του για να σου φυγει το αγχος. Τα αγχη και τα στρεσσαρισματα τωρα πρεπει να τα αφησεις πισω κουκλαρα. Αλλα επειδη απο τοι αντιληφθηκα εισαι και συ λιγο αγχωδης οπως και γω, μονο η γνωμη ειδικου με επαναφερει στην πραγματικοτητα.

Σου εχει πρηστει το στηθος???

Υ.Γ. Να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα!!!! Το αγχος το προκαλει αυτο συνηθως ή κανενα κρυωμα ;) .Δεν ειναι απολυτως τιποτα απλα σου λεω σε περιπτωση που εισαι αγχωδης σαν εμενα -εγω ειμαι ακραια περιπτωση - να μιλησεις πρωτα με τον γυναικολογο σου!!!

Αααααααααχ Αγγελακι μου..

Αγχος κ εγω αλλο τιποτα..

Αγχος ακομα κ οταν κοιμαμαι....ακομα κ οταν τρωω....

ολο φυσαω κ ξεφυσαω...

κ πολλλες φορες χωρις να υπαρχει κ λογος...

οταν υπαρχει;;;;;;;;; αστο δεν το συζητω...

Τιο στηθος της Κατιας ειναι πρησμενο απο το σπορακι...

κ που εισαι ακομα...να δεις πως θα γινει!!!!!!!!!!!!

σουπερ ντουπερ!

χαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελακι μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Επιτελους ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!γιατι κουραστηκα...κ τι με περιμενει ακομα...δηλαδη!

ΜΑιρουλα καλημεραααααααααααααααααααααααααααα:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μμμμμμμμμμ!!!ναι!!Και εδω εχει αρκετο κρυο!!!Μ΄αρσειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Κατσιουσκι πες το στο γιατρο σου τη Δευτερα,μαλλον ομως ειναι κρυωμα!

Αγγελικουλα;Πως εισαι κοριτσι μου;

Ελκαρακ μου γερα και καλοτυχα να ειναι τα παιδακια σου (ο παλιος και ο νεος ;)).

Μια χαρα ειμαι τωρα. Αν και τα πραγματα και στην δευτερη δεν ειχαν ευτυχη καταλαξη ,δεν ειχει νοημα να κλαιω πανω απο το χυμενο γαλα. Καναμε εξετασεις και ισως υπαρχει ενα μικρο ενδεχομενο θρομβοφιλιας,θα δειξει. Περιμενουμε το καιρο αν περασει για να παμε για το επομενο.

Μου χρωσταει ήδη δυο και ξερω οτι θα μου τα δωσει.Δεν χανω την πιστη μου!Μου χρωσταει πλεον και δεν του χρωσταω!

Κορες απειχα γιατι δεν ημουν και η καλυτερη παρεα ολο αυτο τον καιρο.Αλλα επανηλθα ντουρα σας λεωωωωωωωωω ;).

Υ.Γ.Ολες εσεις οι αγορομανες ετοιμαστειται για την γκομεναρα που μας ετοιμαζει η Ελινα 1978!!!!

Κολλησε το ιντερνετ.

Κατιουσκα στην ανθρωπολογια ,ναι ημουν αστερι :P:p:p .Τωρα να δεις που θα σου κανω και γνωματευση ιατρικη!!!! :P:p

Μηπως εισαι πολυ αγχωμενη???? Ηρεμησε!!!

Και μενα με πιανουν τετοιοι πονοι σπανια,εχω παει και σε καρδιολογο.Δεν μου βρηκε κατι. Μην αγχωνεσαι. Μιλα με τον γυναικολο σου -εν αναγκη παρτον τηλ τωρα - για να σου πει που μπορει να οφειλεται.Δεν υπαρχει προβλημα ,θα το δεις,απλα κανε του για να σου φυγει το αγχος. Τα αγχη και τα στρεσσαρισματα τωρα πρεπει να τα αφησεις πισω κουκλαρα. Αλλα επειδη απο τοι αντιληφθηκα εισαι και συ λιγο αγχωδης οπως και γω, μονο η γνωμη ειδικου με επαναφερει στην πραγματικοτητα.

Σου εχει πρηστει το στηθος???

Υ.Γ. Να ξερεις οτι δεν ειναι τιποτα!!!! Το αγχος το προκαλει αυτο συνηθως ή κανενα κρυωμα ;) .Δεν ειναι απολυτως τιποτα απλα σου λεω σε περιπτωση που εισαι αγχωδης σαν εμενα -εγω ειμαι ακραια περιπτωση - να μιλησεις πρωτα με τον γυναικολογο σου!!!

Θα του το πω του γιατρου την Δευτερα!!!

Καλα οσο για το στηθος.........μιλαμε για τρελο πρηξιμο!!!

Αφου ο αντρας μου με ρωταει....βρε....μπας και τα εχεις γεμισει σιλικονη και δεν το πηρα χαμπαρι!!!:lol::lol::lol::lol:

Ενταξει ,ειχα βεβαια και μεγαλο στηθος για το σωμα μου....αλλα τωρα εχει παραγινει!!!:lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Τι κάνετε? Εγω πετάω στα σύνεφα!!!!!!!!!!! Κατιούσκα τι κάνεις? Πως νιώθεις?

Αγγελικούλα χαθήκαμε τι νέα?

Ramonitsa μου έφτασε ο καιρός να δεις τον ζυμαρούλη σου!!!!!

iWgPp3.png

Διαφημίσεις

Κατια..οχι χαπια..αν δεν ρωτησεις πρωτα τον γιατρο...!

αν κ ντεπον θα σου πει να παρεις..αλλα καλυτερα να το αποφυγεις οσο μποριες το πρωτο 3μηνο..

ετσι μου ειχε πει εμενα ο δικος μου...

βεβαια...ειχα παρει καποιες φορες..γιατι ο πονοκεφαλος κ η μεση ηταν ανυποφορος ο πονος...

αλλα μονο 2 φορες ειχα πιει θυμαμαι..

Ειδη μου το εχει πει να μην παρω τιποτα!!!Εν το μεταξυ 2 μερες πριν το μαθω,ειχα εντονους πονους περιοδου και θεωρησα οτι ερχεται και ηπια 2 χαπακια advil ....ειναι παυσιπονα,αλλα οταν του το ειπα δεν τα ηξερε αυτα και μου ειπε να του παω το κουτακι για να τα δει!!:confused::confused:

Αααααααααχ Αγγελακι μου..

Αγχος κ εγω αλλο τιποτα..

Αγχος ακομα κ οταν κοιμαμαι....ακομα κ οταν τρωω....

ολο φυσαω κ ξεφυσαω...

κ πολλλες φορες χωρις να υπαρχει κ λογος...

οταν υπαρχει;;;;;;;;; αστο δεν το συζητω...

Τιο στηθος της Κατιας ειναι πρησμενο απο το σπορακι...

κ που εισαι ακομα...να δεις πως θα γινει!!!!!!!!!!!!

σουπερ ντουπερ!

χαχα

Ψυχραιμια ραμονιτσα...;).Τελικα αλλιως ειναι τα πραγματα οταν ειμαστε εξω απο τον χορο,το βλεπουμε πολυ ρομαντικα το ολο θεμα. Ειναι φυσιολογικο να εχεις αγχος αλλα ολα πανε μια χαρα.Οσο μπορεις χαλαρωσε.

Τελικα ,μανες γινομαστε απο την στιγμη που μαθαινουμε οτι ειμαστε εγκυος ;).

Θα του το πω του γιατρου την Δευτερα!!!

Καλα οσο για το στηθος.........μιλαμε για τρελο πρηξιμο!!!

Αφου ο αντρας μου με ρωταει....βρε....μπας και τα εχεις γεμισει σιλικονη και δεν το πηρα χαμπαρι!!!:lol::lol::lol::lol:

Ενταξει ,ειχα βεβαια και μεγαλο στηθος για το σωμα μου....αλλα τωρα εχει παραγινει!!!:lol::lol::lol:

:P:p:p:p:p:p

Εισαι δηλαδη ετοιμη για φωτογραφηση στα πλεη μποη. :P:p:p

Τι κάνετε? Εγω πετάω στα σύνεφα!!!!!!!!!!! Κατιούσκα τι κάνεις? Πως νιώθεις?

Αγγελικούλα χαθήκαμε τι νέα?

Ramonitsa μου έφτασε ο καιρός να δεις τον ζυμαρούλη σου!!!!!

Καλημερα Μαιρουλα μου!!!!Ειδες βρε κουτουλι που ολα ειναι καλα!!!????

Κοιτα να αφησεις τα αγχη στην ακρη και απολαυσε τον γιοκα σου!!!!:D:D:D

Εχω καλα ειμαι!!!Περαν του στηθους και οτι εχει πρηστει η κοιλια μου δεν μπορω να πω οτι καταλαβαινω και κατι αλλο!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εμένα το στήθος γιατί δεν έχει πρηστεί ακόμη?????????????

Ούτε τώρα θα δω λίγο να χαρώ??????????

καθε γυναικα και καθε εγκυμοσυνη εχει διαφορετικα συμπτωματα. Μπορει να τα εχει καποια ολα ή μπορει να μην εχει και σπουδαια συμπτωματα. Ετσι ειναι αυτα.Αντιδρα διαφορετικα ο οργανισμος σε καθε εγκυμοσυνη ( οταν πχ θα εισαι εγκυος στο δευτερο σας παιδακι μπορει να εχεις τελειως διαφορετικα συμπτωματα απο οτι τωρα).

Δε μου λες? Και συ φωτογραφηση στο πλεη μποη θες???? :P

Κατια; κ το στηθος θα σου πρηστει κ αλλο!

Κ ειδκα στους τελευταιους μηνες θα φαινονται κ οι αδενες απο μεσα...αυτοι οι πρασινοι σωληνες..χαχα..

Μαιρουλα ...εννοειται να πετας στα συννεφα..αυτο θελουμε!!!!!!!!;)

Αχ Αγγελακι μου....ευχομαι οχι αλλη ταλαιπωρια.....Να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...ειπαμε ομως ε;

δεν ειναι ολες οι φορες το ιδιο!!!!!!!!Την τριτη θα μπαστακωθει για τα καλα το σπορακι!

Παντα εισαι καλη παρεα..μην το ξαναπεις αυτο....

κ σε θελουμε εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μην μας την ξανακανεις!!!!!!!!!!!

να ρωτησω κατι ρε κοριτσια;

Η φραμπαλα....η ΒΕΒΕΝΙ η μοιραιδα τι κανουν;

εχω πααααααρα πολυ καιρο να τις ΄δω΄

ειδικα τις δυο πρωτες

Στήθος έχω σχεδόν ανύπαρκτο και έλεγα στην εγκυμοσύνη θα δώ και εγώ τίποτα να χαρώ. Αλλά τελικά μόνο η σιλικόνη θα με σώσει!!!!!!

Μία φωτογράφηση δεν θα ήταν κακή ιδέα!!!!!!!!

iWgPp3.png

Αχ Αγγελακι μου....ευχομαι οχι αλλη ταλαιπωρια.....Να πανε ολα καλα αυτη τη φορα...ειπαμε ομως ε;

δεν ειναι ολες οι φορες το ιδιο!!!!!!!!Την τριτη θα μπαστακωθει για τα καλα το σπορακι!

Παντα εισαι καλη παρεα..μην το ξαναπεις αυτο....

κ σε θελουμε εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

μην μας την ξανακανεις!!!!!!!!!!!

Βρε παω για διδυμα την τριτη φορα :P:p:p.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...