Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Δεν έρχεται αγάπη μου γιατί το σκέφτεσαι τόσο μα τόσο πολύ που ενδεχομένως να έχεις μπλοκάρει τον οργανισμό σου. Δεν σε αδικω γιατί κι εγώ έτσι ακριβώς αισθανόμουν όπως εσύ. Εγώ έμεινα έγγυος στις διακοπές μου σ' ένα διήμερο με τον άντρα μου που φύγαμε με την σκηνούλα μας και είμασταν σαν ναυαγοί στην παραλία που στήσαμε και ήταν πολύ ρομαντικά και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκτός από την μαγεία της στιγμής. Δεν την ξεχνάω αυτήν την νύχτα με τίποτα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ελεύθερη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη..... Είχα ήδη σταματήσει να μετράω μέρες, να παίρνω τεστ, να ψάχνω προβλήματα υγείας κλπ κλπ και ακολουθούσα απλώς τις οδηγίες του γιατρού μου..... επαφή τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. ΤΕλειοποιήθηκε η σχέση μου γιατί απο το πολυ ντοην ντοην είμασταν συνεχώς με ένα χαμόγελο νααα και εντέλει έμεινα έγγυος!!!

:)

αχ ωραια τα περιγραφεις.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και όντως ήταν!!! αφού βάζω και στοίχημα οτι εκείνο τον βράδυ την τσάκωσα την τσούπρα μου.. είναι κυριολεκτικά παιδί του έρωτα!

ελπιδουλα σε ποιον μηνα εισαι τωρα?

αχ και εγω κοριτσακι θελω!

Διαφημίσεις

ελπιδουλα σε ποιον μηνα εισαι τωρα?

αχ και εγω κοριτσακι θελω!

έχω κλείσει τον έκτο και είμαι στον έβδομο

κι εμας παιδι του ερωτα ειναι,αλλα εμας γινοταν αυτο επι 15 μερες συνεχομενα..

ατιμούτσικο...... :lol::lol::lol:

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια σαν κοτοπουλο ειμαι.επερνα πρεγκνακεαρ αλλα μου ανεβασαν τον αιματοκριτη και τωρα ρα περνω μερα παρα περα.ολο ζαλοζομαι.μου ειπε η γιατρος να τα ξανα αρχισω καθημερινα και αν συνεχισω να ζαλιζομαι τη δευτερα να την παρω να μου δοσει σιδηρο.βαδιζω και παραμιλω εχω καταντησει.και η οθονη του υπολογιστη με ζαλιζει.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...