Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

και δεν μου λεσ εσυ δλδ τισ γονιμες μερες εγινε η γονιμοποιηση ετσι? δλδ θελω να πω...εχω λιγο μπερεδευτει με τισ γονιμες..γιατι αλλη μερα εχω πονους ωορρηξιασ και αλλη μερα δειχνει το τεστ ωορρηξιασ και υποτιθεται μετα απο αυτο εχω ωορρηξια? καταλαβες ή σε μπερδεψα? στην δικη σου περιπτωση ποτε υπολογιζεισ περιπου?

κοιτα δεν ξερω ακριβως ποτε εγινε η γονιμοποιηση,συνηθως ειχα πονους ωορρηξιας τη 16η μερα...εγω αυτη τη φορα ειχα κανει σχεδον καθε μερα απο τη 13η μερα και μετα τωρα ποτε εγινε ακριβως δεν ξερω να σου πω και αυτα που σου λεω τωρα τα εψαξα μετα που ανακαλυψα οτι ειμαι εγκυος...κι αλλες φορες που ενοιωθα οτι ειχα ωορρηξια τη 16η μερα και εκανα μεχρι τη 19η μερα δεν καταφερνα τιποτα...αυτη τη φορα σου λεω ειχα επαφες σχεδον και λιγες μερες πριν την υποτιθεμενη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω αν σε μπερδεψα ή σε βοηθησα

χμ....

πριν την υποτιθεμενη αδιαθεσια εννοεισ ε?

δεν ξερω αυτο το θεμα θελω να το λυσω με τον γιατρο γιατι εχω μπερδευτει πραγματικα και νομιζω οτι παλια εχανα τις μερες . τουλαχιστον τωρα με τα τεστακια κατι γινεται.

χμ....

πριν την υποτιθεμενη αδιαθεσια εννοεισ ε?

δεν ξερω αυτο το θεμα θελω να το λυσω με τον γιατρο γιατι εχω μπερδευτει πραγματικα και νομιζω οτι παλια εχανα τις μερες . τουλαχιστον τωρα με τα τεστακια κατι γινεται.

μαλλον σε μπερδεψα παραπανω,τα τεστ ωορρηξια ποια μερα σου βγαζουν χαμογελο?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα πρωτη φορα τα χρησιμοποιησα αυτον τον μηνα. εδειξαν την 17 και 18 την γραμμη. εντωμεταξυ εγινε το εξης περιεργο..με το που τελειωσε η περιοδοσ ενιωσα πονουσ οποτε λεω μπασ και εχω ωορρηξια πιο νωρισ? και τα ξεκινησα απο την 11 μερα οπου εδειξαν αλλα οχι εντονη γραμμη (μεσα στις οδηγιεσ υποτιθεται η μη εντονη γραμμη ειναι αρνητικο) αλλα ειχα και πονους και λεω τοτε μπορει κ να εχω ωωορηξια πιο νωρισ. μετα εγω συνεχισα να τα κανω καθημερινα οπου δεν εδειχνα τιποτα και την 17 και 18 μερα εδειξαν εντονη γραμμη οποτε υποθετω τοτε ειχα ωορρηξια κανονικα γιατι μετα απο 15 μερεσ αδιαθετησα. επισησ πονους ωορρηξιασ ειχα ξανα την 15 μερα ..πεσ μο υεσυ τωρα τι ακρη βγαζεις??? εγω σε ολο αυτο το διαστημα ειχα επαφες ομως η 18 μερα ηταν οι τελευταιεσ μου γιατι μετα εκανα υπερατλαντικο ταξιδι και απορρυθμιστηκαμε εντελως ..μεχρι να βρουμε τον ρυθμο μας ξανα ειχαν περασει. τι λες? βγαζεις νοημα?

επισης δεν εχω αυτα με το χαμογελο..εχω παρει κατι απο την αγγλια που εχουν γραμμουλες σαν της εγκυμοσυνης.

δλδ τωρα που το σκεφτομαι, δεν τα συνεχισα και μετα (γιατι οπως σου ειπα μια ολοκληρη μερα ειμασταν σε αεροπλανο και μετα το θεωρησα ανουσιο) αλλα λες να εγινε ακομα πιο εντονη η γραμμη μετα? οποτε να εχασα την ωορρηξια? αλλα και παλι η αδιαθεσια μου ηρθε μετα απο 15 μερες ακριβως αρα πρεπει να ειναι ετσι οπως τα λεω..

αχ δεν ξερω αυτο που με μπερδευει ειναι απο τοτε που τα τεστ θα δειξουν ποιες ειναι οι πιο πιθανες?δλδ μετα αμεσως την ιδια μερα? αυτα θελω να συζητησω με τον γιατρο.ελπιζω να μην σε πρηζω.

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Ευτυχούλα μου τί ωραία νέα είναι αυτά. Μπράβο κορίτσι μου .. και πού να αρχίσει να κουνιέται και να το νιώθεις.. εκεί θα κατουρηθείτε εντελώς.

Yulungaki? το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν πειράζει θα το ξαναπώ. Καταρχήν κόψε τα τεστ πριν την περίοδο όπως επίσης και της ωορηξίας. Σε πληροφορώ οτι είναι πολύ καλύτερα τα clear blue να μην σου δίνουν + παρά να σου δώσουν και να είναι λάθος (γιατί εμένα μου έτυχε και αυτό). Ο γιατρός μου έλεγε και ξαναέλεγε αν έρχεστε σε επαφή 3 φορές την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνεις έγγυος. Κοίταξε να ευχαριστηθείς τον έρωτά σου με τον άντρα σου και αυτό θα έρθει στην ώρα του. Σκέψου οτι ενδεχομένως δεν έρχεται γιατί υπάρχει λόγος κατά βάθος (και δεν εννοώ υγείας - εννοώ οτι το σύμπαν γνωρίζει την δουλειά του πολύ καλά (για να μην πώ Θεός)). Τα ταξίδια που κάνετε με τον άντρα σου είναι μεγάλο αβαντάζ και απορώ γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι!!! Ρε φιλενάδα.... έλα ρε φιλενάδα....

U6Vip2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!

Ευτυχούλα μου τί ωραία νέα είναι αυτά. Μπράβο κορίτσι μου .. και πού να αρχίσει να κουνιέται και να το νιώθεις.. εκεί θα κατουρηθείτε εντελώς.

Yulungaki? το έχω πει πολλές φορές αλλά δεν πειράζει θα το ξαναπώ. Καταρχήν κόψε τα τεστ πριν την περίοδο όπως επίσης και της ωορηξίας. Σε πληροφορώ οτι είναι πολύ καλύτερα τα clear blue να μην σου δίνουν + παρά να σου δώσουν και να είναι λάθος (γιατί εμένα μου έτυχε και αυτό). Ο γιατρός μου έλεγε και ξαναέλεγε αν έρχεστε σε επαφή 3 φορές την εβδομάδα δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνεις έγγυος. Κοίταξε να ευχαριστηθείς τον έρωτά σου με τον άντρα σου και αυτό θα έρθει στην ώρα του. Σκέψου οτι ενδεχομένως δεν έρχεται γιατί υπάρχει λόγος κατά βάθος (και δεν εννοώ υγείας - εννοώ οτι το σύμπαν γνωρίζει την δουλειά του πολύ καλά (για να μην πώ Θεός)). Τα ταξίδια που κάνετε με τον άντρα σου είναι μεγάλο αβαντάζ και απορώ γιατί δεν το εκμεταλλεύεσαι!!! Ρε φιλενάδα.... έλα ρε φιλενάδα....

το ξερω :(

αλλα θελω αλλο ταξιδακι τωρα..αυτο της εγκυμοσυνης.

να σου πω κατι εχουμε μια πολυ καλη σχεση με τον αντρα μου αγαπη πολυ δεν καταλαβαινω γιατι να μην ερθει....θα μπει σε ευτυχισμενη και υγειη οικογενεια :(

γιατι να μην μπορω και εγω να γινω μανουλα? παντα ηθελα παιδια απλα ηθελα πρωτη να ειμαι καλα με τον συντροφο τησ ζωης μου.τωρα που τον εχω βρει το θεωρω φυσικο επακολουθο.γιατι να παιδευομαστε τοσο?

καλα τα ταξιδακια αλλα δεν συγκρινετε.

τεσπα, αχ σας πρηζω συνεχεια....

αχ εσυ βρε ελπιδα πως εμεινες? δεν ηξερεσ τισ γονιμες τοτε?δλδ εννοω απλα ειχατε επαφες και πεσατε μεσα?

Διαφημίσεις

να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως λειτουργουν τα τεστ ωορρηξιας,δεν εχω κανει ποτε...εγω βαση του κυκλου σου πιστευω οτι εχεις γονιμες απο 15η μεχρι την 21η,αυτες πρεπει να ειναι οι πιο γονιμες...και νομιζω αν θυμαμαι καλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι απο τη μερα που θα εχεις τις πρωτες ενοχλησεις μετα απο 3 μερες εχεις ωορρηξια

76IGp3.png

να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως λειτουργουν τα τεστ ωορρηξιας,δεν εχω κανει ποτε...εγω βαση του κυκλου σου πιστευω οτι εχεις γονιμες απο 15η μεχρι την 21η,αυτες πρεπει να ειναι οι πιο γονιμες...και νομιζω αν θυμαμαι καλα ο γιατρος μου ειχε πει οτι απο τη μερα που θα εχεις τις πρωτες ενοχλησεις μετα απο 3 μερες εχεις ωορρηξια

αρα σωστα ειχα πονους στις 15 και στις 17 18 θετικο τεστ..

ουφ! κουραστηκα ηδη φανταζομαι σας κουρασα και σας και εισαστε και εγκυουλες!

το ξερω :(

αλλα θελω αλλο ταξιδακι τωρα..αυτο της εγκυμοσυνης.

να σου πω κατι εχουμε μια πολυ καλη σχεση με τον αντρα μου αγαπη πολυ δεν καταλαβαινω γιατι να μην ερθει....θα μπει σε ευτυχισμενη και υγειη οικογενεια :(

γιατι να μην μπορω και εγω να γινω μανουλα? παντα ηθελα παιδια απλα ηθελα πρωτη να ειμαι καλα με τον συντροφο τησ ζωης μου.τωρα που τον εχω βρει το θεωρω φυσικο επακολουθο.γιατι να παιδευομαστε τοσο?

καλα τα ταξιδακια αλλα δεν συγκρινετε.

τεσπα, αχ σας πρηζω συνεχεια....

αχ εσυ βρε ελπιδα πως εμεινες? δεν ηξερεσ τισ γονιμες τοτε?δλδ εννοω απλα ειχατε επαφες και πεσατε μεσα?

Δεν έρχεται αγάπη μου γιατί το σκέφτεσαι τόσο μα τόσο πολύ που ενδεχομένως να έχεις μπλοκάρει τον οργανισμό σου. Δεν σε αδικω γιατί κι εγώ έτσι ακριβώς αισθανόμουν όπως εσύ. Εγώ έμεινα έγγυος στις διακοπές μου σ' ένα διήμερο με τον άντρα μου που φύγαμε με την σκηνούλα μας και είμασταν σαν ναυαγοί στην παραλία που στήσαμε και ήταν πολύ ρομαντικά και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκτός από την μαγεία της στιγμής. Δεν την ξεχνάω αυτήν την νύχτα με τίποτα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ελεύθερη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη..... Είχα ήδη σταματήσει να μετράω μέρες, να παίρνω τεστ, να ψάχνω προβλήματα υγείας κλπ κλπ και ακολουθούσα απλώς τις οδηγίες του γιατρού μου..... επαφή τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. ΤΕλειοποιήθηκε η σχέση μου γιατί απο το πολυ ντοην ντοην είμασταν συνεχώς με ένα χαμόγελο νααα και εντέλει έμεινα έγγυος!!!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...