Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και οτι κανεις κανε το με παθος ,νοιωσε οτι πετας στα ουρανια και οχι να σκεφτεσαι ααα εχω επαφη τωρα θα πιασει δεν θα πιασει...να κατσω ετσι ή αλλιως...αν το κανεις αυτο σου λεω εγκυημενα θα εχεις αποτελεσμα

76IGp3.png

απ'οτι βλεπω ο κυκλος σου ειναι περιπου 31 μερες,προσπαθησε να εχεις επαφες απο13η/15η μερα μεχρι και την 24η/25η...

η αληθεια ειναι οτι τισ κοβω μολισ θεωρησω οτι περασαν οι γονιμεσ..βεβαια αυτη τη φορα ετυχε και το ταξιδι και ηταν λιγο δυσκολο. αυτην την φορα εχω σκοπο ομως να μην αφησω καμια μερα ανεκμεταλλευτη :wink:

παντως αυτο το να μην μετραω δεν μπορω να το καταφερω...δεν ξερω γιατι, απλα δεν μπορω δυστυχως :(

εσυ πως το καταφερες?

η αληθεια ειναι οτι τισ κοβω μολισ θεωρησω οτι περασαν οι γονιμεσ..βεβαια αυτη τη φορα ετυχε και το ταξιδι και ηταν λιγο δυσκολο. αυτην την φορα εχω σκοπο ομως να μην αφησω καμια μερα ανεκμεταλλευτη :wink:

παντως αυτο το να μην μετραω δεν μπορω να το καταφερω...δεν ξερω γιατι, απλα δεν μπορω δυστυχως :(

εσυ πως το καταφερες?

και τοσο καιρο που τις μετραγα τι ειχα καταλαβει...εξαλλου το ειχα παρει αποφαση οτι οταν θελει ο Θεος να μου το στειλει θα ερθει ...απλα το μονο που ηξερα οτι βαση της τελευταιας περιοδου η περιοδος θα μου ερχοταν την ταδε ημερομηνια...και οταν εκανα το τεστ,δεν ειχα κανενα συμπτωμα,σοβαρα δεν ειχα ουτε στο νου μου να παρω τεστ,απλα ξεκηνησα να παω σπιτι και οταν περασα απο το φαρμακειο,σκεφτηκα δεν σταματαω να παρω ενα τεστ ετσι σαν φλασια(αν θελεις το πιστευεις ,αυτη ειναι η αληθεια)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και τοσο καιρο που τις μετραγα τι ειχα καταλαβει...εξαλλου το ειχα παρει αποφαση οτι οταν θελει ο Θεος να μου το στειλει θα ερθει ...απλα το μονο που ηξερα οτι βαση της τελευταιας περιοδου η περιοδος θα μου ερχοταν την ταδε ημερομηνια...και οταν εκανα το τεστ,δεν ειχα κανενα συμπτωμα,σοβαρα δεν ειχα ουτε στο νου μου να παρω τεστ,απλα ξεκηνησα να παω σπιτι και οταν περασα απο το φαρμακειο,σκεφτηκα δεν σταματαω να παρω ενα τεστ ετσι σαν φλασια(αν θελεις το πιστευεις ,αυτη ειναι η αληθεια)

φανταζομαι ετσι θα ειναι και μεγαλυτερη η χαρα!

φανταζομαι ετσι θα ειναι και μεγαλυτερη η χαρα!

ναι ειναι φαντασου οτι εβλεπα το τεστ και ελεγα δεν μπορει λαθος εχει γινει και μετα απο λιγες ωρες πηγα και πηρα κι αλλο και οταν πηγα για τη χοριακη ,δεν πιστευα να ειμαι μεχρι που ειδα οτι ηταν θετικη

76IGp3.png

ναι ειναι φαντασου οτι εβλεπα το τεστ και ελεγα δεν μπορει λαθος εχει γινει και μετα απο λιγες ωρες πηγα και πηρα κι αλλο και οταν πηγα για τη χοριακη ,δεν πιστευα να ειμαι μεχρι που ειδα οτι ηταν θετικη

αχ ειανι τελειο! εγω φοβαμαι οτι το εχω καψει αυτο... αφου ξεκιναω τα τεστ πριν καν την καθυστερηση καθε φορα! :)

θα μου πεισ και τι καταλαβα ως τωρα?

αχ ειανι τελειο! εγω φοβαμαι οτι το εχω καψει αυτο... αφου ξεκιναω τα τεστ πριν καν την καθυστερηση καθε φορα! :)

θα μου πεισ και τι καταλαβα ως τωρα?

βρε κι εγω αυτο πριν την καθυστερηση το εκανα...

αν θελεις σταματα λιγο να κανεις τεστακια,ηρεμησε...και να δεις που θα ερθει

...ξεσηκωσε τον αντρα σου να εχετε επαφες και μετα τις γονιμες,ακομα σου λεω και μεχρι την 24η/25η μερα και μην σκεφτεσαι τιποτα...τιποτα ομως...και τοτε να δεις που θα ερθει το θαυματακι σου...

76IGp3.png

βρε κι εγω αυτο πριν την καθυστερηση το εκανα...

αν θελεις σταματα λιγο να κανεις τεστακια,ηρεμησε...και να δεις που θα ερθει

...ξεσηκωσε τον αντρα σου να εχετε επαφες και μετα τις γονιμες,ακομα σου λεω και μεχρι την 24η/25η μερα και μην σκεφτεσαι τιποτα...τιποτα ομως...και τοτε να δεις που θα ερθει το θαυματακι σου...

σοβαρα? δλδ σε ποια μερα το εκανες?

Διαφημίσεις

29η και ειχα κυκλο τουλαχιστον 32 μερες

και δεν μου λεσ εσυ δλδ τισ γονιμες μερες εγινε η γονιμοποιηση ετσι? δλδ θελω να πω...εχω λιγο μπερεδευτει με τισ γονιμες..γιατι αλλη μερα εχω πονους ωορρηξιασ και αλλη μερα δειχνει το τεστ ωορρηξιασ και υποτιθεται μετα απο αυτο εχω ωορρηξια? καταλαβες ή σε μπερδεψα? στην δικη σου περιπτωση ποτε υπολογιζεισ περιπου?

στην αρχη πηρα predictor και ηταν αχνη η γραμμη και μετα πηγα και πηρα clear blue και ηταν πεντακαθαρο

αυτα τα clear blue τα εχω μισησει! ενα + δεν μου το εχουν δειξει ακομα γκρρρρ

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...