Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Ίσως να οφείλεται σε αυτό, ότι άλλαξε ρυθμούς άρα προσαρμοζεται. Αν πας τελικά στον γιατρό ρώτα τον, δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μια φιλη μου ξερεις τι ειχε κανει για την προικα του μωρου πριν γεννησει ειχε ανοιξει λιστα μωρου στο mothercare νομιζω και στους πιο κοντινους της φιλους το ειχε πει και πηγαμε απο εκει και του πηραμε δωρακια..οποτε και αυτη μπορεσε να εχει αρκετα πραγματακια για το μωρο και εμεις που θελαμε να κανουμε δωρο ξεραμε τι να παρουμε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια φιλη μου ξερεις τι ειχε κανει για την προικα του μωρου πριν γεννησει ειχε ανοιξει λιστα μωρου στο mothercare νομιζω και στους πιο κοντινους της φιλους το ειχε πει και πηγαμε απο εκει και του πηραμε δωρακια..οποτε και αυτη μπορεσε να εχει αρκετα πραγματακια για το μωρο και εμεις που θελαμε να κανουμε δωρο ξεραμε τι να παρουμε

Χαπακι μου εμενα δεν μου αρεσουν οι λιστες δωρων γενικα!!!

απλα ολοι οι δικοι μου με ρωτησανε τι θελω και τους τα ειπα κιολας!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

για μενα ειναι λιγο νωρις να αρχισω να ψαχνω απλα θελω να ξερω ποσο περιπου κοστιζουν

καλα κανεις να σε ενημερωσουμε απλα τωρα με την κριση που υπαρχει σου κανουνε τρελλη εκπτωση για να μπορεσουν να δουλεψουν και αυτοι!!

μην νομιζεις η κουνια και η σιφινιερα στοιχιζανε παραπανω αλλα μετρητα θα του δωσω αρχιζουν οι εκπτωσεις υπαρχει αναδουλεια παρε την καλυτερη τιμη!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλα κανεις να σε ενημερωσουμε απλα τωρα με την κριση που υπαρχει σου κανουνε τρελλη εκπτωση για να μπορεσουν να δουλεψουν και αυτοι!!

μην νομιζεις η κουνια και η σιφινιερα στοιχιζανε παραπανω αλλα μετρητα θα του δωσω αρχιζουν οι εκπτωσεις υπαρχει αναδουλεια παρε την καλυτερη τιμη!!:lol:

κι εδω κριση εχουμε αλλα δεν εχει τετοια,καλα να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει κιολας.....

αυτήν που ζαχαρώνω την είδες ?

ναι τελεια ειναι ....μ'αρεσε παρα πολυ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αυτήν που ζαχαρώνω την είδες ?

οχι που την ειδες???

παντως στο λητω babynet το καροτσι για παραδειγμα που λες εσυ οτι πηρες 500 το εχει 700-800 ευρω και τα κρεββατακια τα απλα τα εχει γυρω στα 400 αν θυμαμαι καλα

ναι κατι ειδα αλλα ειναι μακρια απο εμενα και δεν μπορω να κανω μεγαλες αποστασεις!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παλι δεν ειστε εδω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ααααααααααααχ εδω εσαι..σε ειχε οφ πριν...

Καλα ειμαι...πηγα κ ειδα τον μπεπαρο μου σημερα...:D

εσεις τι κανετε;;;;;;;;;;:P:p:p:p

Ποτε δεν σας πετυχαινω γμτ

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...