Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ειναι πολυ λιγα τα 400!!!!ειστε σιγουρες??εγω αλλες τιμες ξερω τριπλασιες!!!!
κι εγω ηξερα οτι αυτες ειναι πολυ ακριβες...καλα εδω κρητη θα χτυπανε στα αυτια...

πρεπει να ειναι ομως πολυ βολικο

Είναι πρατήριο... έχει άλλες τιμές γιατί κι εγώ η έρημη άλλα άκουγα και είχα απελπιστεί κοίταζα για μεταχειρισμένη.

U6Vip2.png

Γεια σου Χαπάκι μου....άντε ενυπομωνεις να δεις το μπεμπε και να το ακουσεις...κοντευει....

ναι ναι ..πλησιαζει η ωρα ...αντε να δουμε τι θα δουμε

ρε σεις....παλι τα ιδια....εχω καθυστερηση αλλα δεν ξερω τι κυκλο εχω ΤΕΛΙΚΑ!!!!αφου γελαω πλεον ....

δεν ειναι τιποτα κι εγω στο τελος αυτο ειχα παθει μεχρι που σταματησα να μετρω τις μερες και τσουπ ηρθε το μπεμπε

Είναι πρατήριο... έχει άλλες τιμές γιατί κι εγώ η έρημη άλλα άκουγα και είχα απελπιστεί κοίταζα για μεταχειρισμένη.

εεε,οχι μεταχειρισμενη ...καλυτερα μια πιο οικονομικη...χωρις πολλα πολλα αλλα οχι μεταχειρισμενη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω μολις τα εκλεισααααα νιανιανιανιααααααα!!!!:tongue::tongue::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ναι ..πλησιαζει η ωρα ...αντε να δουμε τι θα δουμε

δεν ειναι τιποτα κι εγω στο τελος αυτο ειχα παθει μεχρι που σταματησα να μετρω τις μερες και τσουπ ηρθε το μπεμπε

εεε,οχι μεταχειρισμενη ...καλυτερα μια πιο οικονομικη...χωρις πολλα πολλα αλλα οχι μεταχειρισμενη

χαπακι τι εννοεις σταματησες να μετρας????τελειως???η το εκανες καθε μερα???εμενα θα μου μεινει στα χερια δεν παιζει.........:tongue::tongue::tongue:

2011.png

Διαφημίσεις

χαπακι τι εννοεις σταματησες να μετρας????τελειως???η το εκανες καθε μερα???εμενα θα μου μεινει στα χερια δεν παιζει.........:tongue::tongue::tongue:

μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Εμμααααα παλι μετραααααςςςςς???:mad:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

ναι ,απλα ελεγα την τελευταια φορα μου ηρθε στην ταδε ημερομηνια ,αρα θα περιμενω περιοδο μεχρι ταδε του μηνα....αλλα αν με ρωταγες σε ποια μερα του κυκλου ημουνα δεν ηξερα να σου πω...

καλα εμεις λογω του γαμου δεν καναμε πριν και ιδιαιτερα και μετα το γαμο βγαλαμε τα αποθημενα μας

76IGp3.png

Αχου..εχω δουλιτσα και δεν σας προλαβαίνω...Αθηνουλι μου επιπλα βλέπω...άντε με το καλό...

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

ΑΚΟΥΜΕ περιγραφη!!!!!!!!!!μΕΓΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::rolleyes:

ευχαριστουμεεεεεεεε!!!!!:lol:

γεια σου αθηνουλαααααααααααααααα

ναι ,σε τι χρωμα τα πηρες??????????

Χαπακι μουουουοουου πλησιαζουν οι ωρες εεε???

Λοιπον για αρχη ειχα φαει κολλημα σε λευκο και ζαχαρι!!

αλλα τελικα πηραμε μια που κανει 2χρωμια!!

πλατη και ποδια σε καρυδι και τα καγκελα σε φυσικο!!!

σιφινιερα με 4 συρταρια και φιγουρα ενα αρκουδο που κραταει 4 μπαλονια!!!

οσο για τιμη εκπκληκτικη 395 ευρω το καθενα!!!:lol:

επισης πηραμε και καροτσι!!!!3 σε 1!!!! 500 ευρω ολα μαζι

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...