Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:rolleyes::rolleyes:

Συνεχίζει να είναι ζωηρά όσο την χαϊδολογάει ο πατέρας της.... εμένα πρρρρρρρρρρ!!!! Κουνήσου τσούπα μου να χαρεί λιγάκι η μανούλα... τίποτα.. μαρή τσουπα κουνήσου να γελάσει λίγο το χειλάκι μου... τιποτα.. με το βάζει ο πατέρας της το χέρι στην κοιλιά μου όλα τα κάνει... κατάλαβες? άλλη την κουβαλάει σε άλλον έχει αδυναμία.

στραυοξυλο παιδι μου σαν την μανα του!!!!τι περιμενεις!!!!απο τωρα κοντρα σου παει!!!αρχιζω να το συμπαθω επικυνδινα αυτο το παιδι,την τσουπρα!!!!γουτσου γουτσου!!!!φτυσε και αλλο την μανουλα σου παιδι μου εσυ...ετσι ετσι ...μπραβο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε εννοειτε !!!!φυσικα και θα φενεται!!!!επισης μπορει να κουναει και το χερι του να σε χαιρεταει εκεινη την ωρα!!!προσεχε να χαιρετησεις και εσυ γιατι μπορει να παρεξηγηθει και να σε κλωτσαει πιο πολυ μετα!!!

Μαρη τρελαρα!!!!!!!!!!!!μια γλυκια κουκιδουλα με καρδουλα που ακουγεται και φενεται ειναι και που αρχιζει σιγα σιγα να περνει και εξωγηινο σχημα!!!ετοιμασου για κλαματα!!!

να κραταω τη ζεβασοφτ μαζι μου...ολες ετσι μου λενε....λετε να συγκινηθω?

Οσο για το χερακι εμεις θα χαιρεταμε ,το παιδι μου ειναι εξυπνο και τα παιρνει γρηγορα...θα παρει απο τη μαμα του:tongue:

76IGp3.png

:rolleyes::rolleyes:

στραυοξυλο παιδι μου σαν την μανα του!!!!τι περιμενεις!!!!απο τωρα κοντρα σου παει!!!αρχιζω να το συμπαθω επικυνδινα αυτο το παιδι,την τσουπρα!!!!γουτσου γουτσου!!!!φτυσε και αλλο την μανουλα σου παιδι μου εσυ...ετσι ετσι ...μπραβο!!!

εεεε,τωρα εισαι σκληρη ....επειδη η ελπιδουλα ειναι γλωσσου πρεπει να τη φτυνει το σπλαχνο της...τσου...τσου...ντροπη να λες τετοια πραγματα για τη γλωσσου μας

76IGp3.png

θα φαινεται τιποτα στον υπερηχο ή παλι θα ειναι σαν κουκιδιτσα...για πειτε εσεις οι εμπειρες?

βασικά εγώ το είδα σαν μια μαύρη κηλίδα με ένα μικρό σκουλικάκι στην μέση. η καρδιά που βρόνταγε όμως έκανε ΜΠΑΜ!!!

Καλα ειμαι κοριτσακι μου το παλευω οσο μπορω αλλοτε με ριχνει αλλοτε το ριχνω και παει λεγοντας!!!σε ευχαριστω πολυ για την ευχη το ελπιζω!!!

Εσυ πως εισαι ???Το εχεις συνειδητοποιηση ή οχι ακομα???μαρη ειδες τελικα που περιμενε να βαλεις νυφικο και υστερα να ερθει???μα τι τροπους...τι διαγωγη ..τι κλαση αυτο το παιδι!!!!μας εχει αποστομωσει!!!!ευγε!!!:mrgreen::mrgreen:

Ναι, αλλά αλεύρι που σου είπα δεν έιπες.... :wink:

Ελπιδακι ωραιο το site με τα μπεμπε πραγματακια...απο τιμες ομως τι παιζει???????

να σου πώ μια φίλη που πήρε παρόμοια μου είπε όπως την βλέπεις δηλαδή κούνια, συρτάρια, στρώμα, προίκα € 400. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

U6Vip2.png

βασικά εγώ το είδα σαν μια μαύρη κηλίδα με ένα μικρό σκουλικάκι στην μέση. η καρδιά που βρόνταγε όμως έκανε ΜΠΑΜ!!!

Ναι, αλλά αλεύρι που σου είπα δεν έιπες.... :wink:

να σου πώ μια φίλη που πήρε παρόμοια μου είπε όπως την βλέπεις δηλαδή κούνια, συρτάρια, στρώμα, προίκα ? 400. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

μακαρι να βρονταει και η δικη μας σημερα...

καλα μια χαρα τιμη ειναι εγω νομιζα παραπανω εχουν...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλε ειναι πολυ λιγα τα 400!!!!ειστε σιγουρες??εγω αλλες τιμες ξερω τριπλασιες!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

καλε ειναι πολυ λιγα τα 400!!!!ειστε σιγουρες??εγω αλλες τιμες ξερω τριπλασιες!!!!

κι εγω ηξερα οτι αυτες ειναι πολυ ακριβες...καλα εδω κρητη θα χτυπανε στα αυτια...

πρεπει να ειναι ομως πολυ βολικο

76IGp3.png

κοριτσακια μου γκαστρωμενακια μου σας αφηνω σχολαω φιλακια σε ουλεεεεεεεεες!!!!και σε ουλααααααααααα τα μωρακια!!!!καλο μεσημερι!!!!και καλο κλαμα Ευτυχω μου!!!

Διαφημίσεις

μην φευγετε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ εριξα λιπασμα στα φυτα σουυυυυυυυυυυ..........τι ακνετε????

Που εισαι συμπεθεράκι μου σε έχασα τελειως...σε ευχαριστω για το λιπασμα...θα στο χρωστάω...:tongue::tongue::tongue:

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Γεια σου εμμακι μου και τζορτζακι μου τι κανετε????

Καλο μεσημερι κρισακι!!!!Καλη ξεκουραση!!!!!!!!

Γεια σου Χαπάκι μου....άντε ενυπομωνεις να δεις το μπεμπε και να το ακουσεις...κοντευει....

"Όταν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο... ο προορισμός είναι παράδεισος."

p0XZp3.png

2013.png

8e5302e56f.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...