Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευτυχωωωωωωωωωωω!!!!!Μαρη Ευτυχω πηγες μου γκαστρωθηκες και ενα μηνυμα δεν στελνεις????κιου σου!!!Να μαθαινω απο δεξια και αριστερα οτι ετοιμαζεις ετυχοπουλο???ε???

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Λιακι μου γλυκουτσικο δεν προλαβα να σου μιλησω εσενα κοριτσακι μου που εχω να σε δω παρα πολυ καιρο!!!!θα με συγχωρεσεις????μακια μακια πολλα πολλαα!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ευτυχωωωωωωωωωωω!!!!!Μαρη Ευτυχω πηγες μου γκαστρωθηκες και ενα μηνυμα δεν στελνεις????κιου σου!!!Να μαθαινω απο δεξια και αριστερα οτι ετοιμαζεις ετυχοπουλο???ε???

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω γλυκια μου αλλα μου ειπαν ππως σε ενημερωσαν....

τι κανεις εσυ???σε χασαμε....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και που ξερω μαρη τι χρωμα ματιων εχει ο αντρας σου?

εγω τα δικα σου ξερω , τα οποια ειναι τελεια!

αντε παλι πηρες το κοπλιμαν

χιχι εεε να χω και γω κάτι ωραίο.. εσύ είσαι κοτζάμ ολόκληρη τέλεια!!! :cool:

Ελινακι μου τι κανεις ζουζουνα μου εχω καιρο να σε πετυχω...

Λιακι....Ελπιδα...ουουουουου

Ουουουουουουουουουουυ.. κάποια θα ακούσει καρδούλα σήμερα λέει?

Λιακι μου γλυκουτσικο δεν προλαβα να σου μιλησω εσενα κοριτσακι μου που εχω να σε δω παρα πολυ καιρο!!!!θα με συγχωρεσεις????μακια μακια πολλα πολλαα!!!

Ναι ρε συ.. είναι καλή η συμπεθέρα μου εμένα :tongue:

U6Vip2.png

Ευχαριστω γλυκια μου αλλα μου ειπαν ππως σε ενημερωσαν....

τι κανεις εσυ???σε χασαμε....

Καλα ειμαι κοριτσακι μου το παλευω οσο μπορω αλλοτε με ριχνει αλλοτε το ριχνω και παει λεγοντας!!!σε ευχαριστω πολυ για την ευχη το ελπιζω!!!

Εσυ πως εισαι ???Το εχεις συνειδητοποιηση ή οχι ακομα???μαρη ειδες τελικα που περιμενε να βαλεις νυφικο και υστερα να ερθει???μα τι τροπους...τι διαγωγη ..τι κλαση αυτο το παιδι!!!!μας εχει αποστομωσει!!!!ευγε!!!:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Συνεχίζει να είναι ζωηρά όσο την χαϊδολογάει ο πατέρας της.... εμένα πρρρρρρρρρρ!!!! Κουνήσου τσούπα μου να χαρεί λιγάκι η μανούλα... τίποτα.. μαρή τσουπα κουνήσου να γελάσει λίγο το χειλάκι μου... τιποτα.. με το βάζει ο πατέρας της το χέρι στην κοιλιά μου όλα τα κάνει... κατάλαβες? άλλη την κουβαλάει σε άλλον έχει αδυναμία.

U6Vip2.png

Καλα ειμαι κοριτσακι μου το παλευω οσο μπορω αλλοτε με ριχνει αλλοτε το ριχνω και παει λεγοντας!!!σε ευχαριστω πολυ για την ευχη το ελπιζω!!!

Εσυ πως εισαι ???Το εχεις συνειδητοποιηση ή οχι ακομα???μαρη ειδες τελικα που περιμενε να βαλεις νυφικο και υστερα να ερθει???μα τι τροπους...τι διαγωγη ..τι κλαση αυτο το παιδι!!!!μας εχει αποστομωσει!!!!ευγε!!!:mrgreen::mrgreen:

Ειδες το παιδι μου τροπους!!!!Απο την κοιλια φαινεται ποσο ευγενικο και χαριτωμενο θα ειναι...

ε μερα με τη μερα το συνειδητοποιω και περισσοτερο...εχω και κατι ελαφρυες ενοχλησεις συνηθως το απογευμα...κοιμαμαι και σαν να με ποτιζουν με υπνωτικο...οποτε αρχιζω να μπαινω στο νοημα...

76IGp3.png

Καλε εννοειτε !!!!φυσικα και θα φενεται!!!!επισης μπορει να κουναει και το χερι του να σε χαιρεταει εκεινη την ωρα!!!προσεχε να χαιρετησεις και εσυ γιατι μπορει να παρεξηγηθει και να σε κλωτσαει πιο πολυ μετα!!!

Μαρη τρελαρα!!!!!!!!!!!!μια γλυκια κουκιδουλα με καρδουλα που ακουγεται και φενεται ειναι και που αρχιζει σιγα σιγα να περνει και εξωγηινο σχημα!!!ετοιμασου για κλαματα!!!

Συνεχίζει να είναι ζωηρά όσο την χαϊδολογάει ο πατέρας της.... εμένα πρρρρρρρρρρ!!!! Κουνήσου τσούπα μου να χαρεί λιγάκι η μανούλα... τίποτα.. μαρή τσουπα κουνήσου να γελάσει λίγο το χειλάκι μου... τιποτα.. με το βάζει ο πατέρας της το χέρι στην κοιλιά μου όλα τα κάνει... κατάλαβες? άλλη την κουβαλάει σε άλλον έχει αδυναμία.

ετσι ειναι αυτα δεν το ηξερες....η τσουπες εχουν αδυναμια στα αρσενικα χερια;);););)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...