Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Ελινακι μου τι μου κανεις??????

Τι βλεπω...????? κορουλα μαλλον????

Αντε βρε κοριτσια....γιατι πηξαμε στους γαμπρους!!!:lol::lol::lol::lol:

μονο σε αυτο το φορουμ πηξαμε στους γαμπρους!!!!γενικα ξεραιλα!!!!!γι αυτο σας κανω την καλη!!!!!!!πρεπει να αποκαταστησω την κορη μου!!!!:lol::lol::lol::lol:.ερχοντε δυσκολες μερες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλωσσουου!!!ε εεεεεεεεε........γλωσσου τι λεει το σποριδιον σου εμοιαξε???τον ακαθιστον εχει???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

επιτελους ποσο καιρο εχω να σας πετυχω?για λιγο μπηκα να πω ενα γεια.εχω χαμηλο αιμοτοκριτη και ειμαι λιγο σα φυτο.απο καναπε στο κρεβατι τη βγαζω.κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και εγω και η κατα 90% κορη μου!!!!!!!!

κόρη????? άντε βρε!!!! :lol:

ρε συ ειναι πολυ ωραια! και ουδετερη, στο δευτερο που θα ειναι και αγορι ,μια χαρα θα του ειναι,

πολυ ωραια, οι καφε και οι ασπρες μου αρεσουν πολυ και μου αρεσει που εχει συρταρια απο κατω, θα σε βολεψουν παρα πολυ

έτσι νομίζω κι εγώ! :tongue:

Γεια σας κοριτσακια δεν σας ξεχασα μπαινω απλα δεν σας εχω πετυχει γιατι μπαινω απογευμα οταν μαζευτουνε οι αλλες!!!φουσκοτελες μου ομορφες πλησιαζεται βλεπω ε????αντε καλη λευτερια να εχετε!!!

Ελινακι μου!!!!κορτσοπουλο μας ετοιμαζεις ε???μπραβο κοριτσακι μου γερο παιδι να ειναι μπραβο!!!

χμ χμ γκουχου γκουχου.. είμαστε κι εμείς εδώ :confused:

U6Vip2.png

κοριτσακια μου σας αφηνω.παω λιγο να ξαπλωσω.σας φιλω γλυκα και αυτο που ειπα για τους γιους που ετοιμαζοντε η αυτους που ερχοντε δεν τα ειπα για πλακα...τα εννοω.ετοιμαστε προικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ευχομαι κοριτσακι μου και για εμενα και για τις αλλες τις τρελλες που μειναμε και μας δινεις παραααααα πολυ κουραγιο φατσα μου!!!!!

ολα να σου πανε ζουπεεεεεεεεεεεεεεεερ!!!!!!!!!!!!!

και να εισαι και εσυ μια σεξη μπισνεζομανα!!!!:tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Μ αρεσε αυτο!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας αφηνω.παω λιγο να ξαπλωσω.σας φιλω γλυκα και αυτο που ειπα για τους γιους που ετοιμαζοντε η αυτους που ερχοντε δεν τα ειπα για πλακα...τα εννοω.ετοιμαστε προικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααα!!!!!!!Και να μην χανεσαι!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

επιτελους ποσο καιρο εχω να σας πετυχω?για λιγο μπηκα να πω ενα γεια.εχω χαμηλο αιμοτοκριτη και ειμαι λιγο σα φυτο.απο καναπε στο κρεβατι τη βγαζω.κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και εγω και η κατα 90% κορη μου!!!!!!!!

Ελινακι μου τι κανεις?

τι τι τι κορη εχουμε? 90% ειπες?

αντε επιτελους και ενα κοριτσακι ρε παιδι μου

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

κόρη????? άντε βρε!!!! :lol:

έτσι νομίζω κι εγώ! :tongue:

χμ χμ γκουχου γκουχου.. είμαστε κι εμείς εδώ :confused:

βρε γλωσσαδικο!!!!!κοιτα μαρη καλυτερα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η εγγυμοσυνη μεχρι και την οραση περιοριζει????ελεος πια!!!!δεν φτανει που κατουρας αραδα τον κοσμο ουλο!!!!...τωρα δεν πβλεπεις κιολας.....φανταστειτε τι εχει να κατουρησει...ηηηηηηηηηηη...χαμος θα γινει!!!!:tongue::tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Φτου... τώρα δηλαδή θα έχω και ανταγωνισμό? ευτυχώς που εμείς προλα΄βαμε και λογοδοθήκαμε..:lol:

Καλή ξεκούραση μικρή.

βρε γλωσσαδικο!!!!!κοιτα μαρη καλυτερα!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η εγγυμοσυνη μεχρι και την οραση περιοριζει????ελεος πια!!!!δεν φτανει που κατουρας αραδα τον κοσμο ουλο!!!!...τωρα δεν πβλεπεις κιολας.....φανταστειτε τι εχει να κατουρησει...ηηηηηηηηηηη...χαμος θα γινει!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ καλό μου Κρισάκι ... πολυ συγκιμουνιέμαι που μου την λες και πάλι σαν τον παλιό καλό καιρό... κι εγώ σ' αγαπάω τόόόόόόσοοοοοοοοοοο πολύ. :lol::tongue:

Επεξεργάστηκαν by Elpidaz
διόρθωση

U6Vip2.png

Φτου... τώρα δηλαδή θα έχω και ανταγωνισμό? ευτυχώς που εμείς προλα΄βαμε και λογοδοθήκαμε..:lol:

Καλή ξεκούραση μικρή.

Αχ καλό μου Κρισάκι ... πολυ συγκιμουνιέμαι που την λες και πάλι σαν τον παλιό καλό καιρό... κι εγώ σ' αγαπάω τόόόόόόσοοοοοοοοοοο πολύ. :lol::tongue:

εννοειται οτι λογοδοθηκαμε, ακους εκει? θα χασω την ευκαιρια να σε κανω συμπεθερα?

αχ και αν παρει τα ματια σου, θα ειναι πο ποποποποποπο

Διαφημίσεις

Γεια σου Ελινακι μου καλη ξεκουραση και να μπενεις να μας λες τα νεα σου!!!φιλακια!!!

Οριστε μας βαλε και τα καλαματα τωρα να δουμε πως θα σου αναπληρωσουμε τα υγρα που χανεις μαρη!!!απο ολες τις τρυπες τα βγαζεις!!!!απαπααααα.....και εγω σε αγαπαω πολυ πολυ και μου την δινει η γλωσσα σου που κρεμμεται!!!

εννοειται οτι λογοδοθηκαμε, ακους εκει? θα χασω την ευκαιρια να σε κανω συμπεθερα?

αχ και αν παρει τα ματια σου, θα ειναι πο ποποποποποπο

γιατί μαρή δηλαδή πράσινα ανοιχτά σε χαλάει? ο μπαμπάς της πράσινα σκούρα μάτια έχει.

Οριστε μας βαλε και τα καλαματα τωρα να δουμε πως θα σου αναπληρωσουμε τα υγρα που χανεις μαρη!!!απο ολες τις τρυπες τα βγαζεις!!!!απαπααααα.....και εγω σε αγαπαω πολυ πολυ και μου την δινει η γλωσσα σου που κρεμμεται!!!

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Πες μαρή κανα νέο. τόσο καιρό έχω να σε δω

U6Vip2.png

γιατί μαρή δηλαδή πράσινα ανοιχτά σε χαλάει? ο μπαμπάς της πράσινα σκούρα μάτια έχει.

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Πες μαρή κανα νέο. τόσο καιρό έχω να σε δω

και που ξερω μαρη τι χρωμα ματιων εχει ο αντρας σου?

εγω τα δικα σου ξερω , τα οποια ειναι τελεια!

αντε παλι πηρες το κοπλιμαν

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...