Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωχ....θα χουμε και τετοια?????? ή μηπως μονο εσυ εισαι κατουρλου????

καλά εγώ ήμουν και από πριν... με την εγκυμοσύνη άστα να πάνε.. ειδικά στις αρχές κατά την διάρκεια της νύχτας αν σηκωνόμουν μόνο 3-4 φορές θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερή.

και μια γουλια να πιω μετα απο 5 λεπτα θα τρεξω!

συμπεθερα αυριο θα ερθουν η κουνια και τα πραγματα,

του πλενω τα ρουχα τωρα να τα χω ετοιμα γιατι τον βλεπω ανυπομονο να βγει και λεω να ειμαι ετοιμη, ποτε δε ξερεις ποτε θα σκασει μυτη!

εμείς θα πάμε το Σάββατο να δούμε για κούνια. Ρούχα έχω αρχίσει σιγά σιγά κι εγώ να μαζεύω για πλυσιμο

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μια γουλια να πιω μετα απο 5 λεπτα θα τρεξω!

συμπεθερα αυριο θα ερθουν η κουνια και τα πραγματα,

του πλενω τα ρουχα τωρα να τα χω ετοιμα γιατι τον βλεπω ανυπομονο να βγει και λεω να ειμαι ετοιμη, ποτε δε ξερεις ποτε θα σκασει μυτη!

πολύ κορόϊδο τον θεωρείς ρε φιλενάδα! Ασε με καυμένη εσύ μέχρι παπάδες στο κρεβάτι σου βλέπεις :lol: :lol: :lol: τον Μάρτη θα σκάσει.. και μάλιστα γύρω στις 20 μαζί με την δικιά μου. Θα είμαστε τις ίδιες μέρες στο Ιασω. :wink:

ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥ!!!!:-P:-P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!:tongue::tongue:

Κρισάκι μου? :D :D :D πες αλεύρι?

U6Vip2.png

καλά εγώ ήμουν και από πριν... με την εγκυμοσύνη άστα να πάνε.. ειδικά στις αρχές κατά την διάρκεια της νύχτας αν σηκωνόμουν μόνο 3-4 φορές θεωρούσα τον εαυτό μου πολύ τυχερή.

εμείς θα πάμε το Σάββατο να δούμε για κούνια. Ρούχα έχω αρχίσει σιγά σιγά κι εγώ να μαζεύω για πλυσιμο

α ωραια, κοιτα να παρεις μια ωραια για τη νυφη μου ε?

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

ΚΑΤΙΟΥΣΚΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!:-P:-P:-P:-P

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥ!!!!:-P:-P

α μπα μας θυμηθηκες?

Διαφημίσεις

α ωραια, κοιτα να παρεις μια ωραια για τη νυφη μου ε?

την έχω βρει... περίμενε να σου δείξω

φτου και βγαινω!!!!τι κανετε?ποσο καιρο εχω να σας δω?

Τζα!!! :lol: Τί κάνεις μικρή?

U6Vip2.png

πολύ κορόϊδο τον θεωρείς ρε φιλενάδα! Ασε με καυμένη εσύ μέχρι παπάδες στο κρεβάτι σου βλέπεις :lol: :lol: :lol: τον Μάρτη θα σκάσει.. και μάλιστα γύρω στις 20 μαζί με την δικιά μου. Θα είμαστε τις ίδιες μέρες στο Ιασω. :wink:

Κρισάκι μου? :D :D :D πες αλεύρι?

μαρη αφου ακουω τοσα ειπα και γω να μαι ετοιμη, μακαρι να βγει τον Μαρτη οπως πρεπει αλλα λεμε τωρα μηπως...............

τιιιιιιιιιιιιιι? μαζι στο ιασω? θα μας μαθουν ολοι αν ειμαστε μαζι

μαρη αφου ακουω τοσα ειπα και γω να μαι ετοιμη, μακαρι να βγει τον Μαρτη οπως πρεπει αλλα λεμε τωρα μηπως...............

τιιιιιιιιιιιιιι? μαζι στο ιασω? θα μας μαθουν ολοι αν ειμαστε μαζι

καλά .... υπομονή μέχρι τον Μάρτιο! ο γαμπρός μου εμένα δεν είναι χαζός! :lol: :lol: Γιατί μαρή πλάκα θα έχει να είμαστε μαζί στο μαιευτήριο :tongue:

Για δες και πες μου.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&thepid=83&page=2

U6Vip2.png

επιτελους ποσο καιρο εχω να σας πετυχω?για λιγο μπηκα να πω ενα γεια.εχω χαμηλο αιμοτοκριτη και ειμαι λιγο σα φυτο.απο καναπε στο κρεβατι τη βγαζω.κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και εγω και η κατα 90% κορη μου!!!!!!!!

ΚΑΤΙΟΥΣΚΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!:-P:-P:-P:-P

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥ!!!!:-P:-P

Κρισακι μουυυυυυ σ ευχαριστω πααααααααααρααα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Ευχομαι πολυ συντομα να πανηγυριζουμε και για σενα!!!!:D:D:D:D:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

καλά .... υπομονή μέχρι τον Μάρτιο! ο γαμπρός μου εμένα δεν είναι χαζός! :lol: :lol: Γιατί μαρή πλάκα θα έχει να είμαστε μαζί στο μαιευτήριο :tongue:

Για δες και πες μου.

http://www.motherbaby.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=16&the2id=36&theid=36&open1=16&open2=36&thepid=83&page=2

ρε συ ειναι πολυ ωραια! και ουδετερη, στο δευτερο που θα ειναι και αγορι ,μια χαρα θα του ειναι,

πολυ ωραια, οι καφε και οι ασπρες μου αρεσουν πολυ και μου αρεσει που εχει συρταρια απο κατω, θα σε βολεψουν παρα πολυ

Γεια σας κοριτσακια δεν σας ξεχασα μπαινω απλα δεν σας εχω πετυχει γιατι μπαινω απογευμα οταν μαζευτουνε οι αλλες!!!φουσκοτελες μου ομορφες πλησιαζεται βλεπω ε????αντε καλη λευτερια να εχετε!!!

Ελινακι μου!!!!κορτσοπουλο μας ετοιμαζεις ε???μπραβο κοριτσακι μου γερο παιδι να ειναι μπραβο!!!

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

επιτελους ποσο καιρο εχω να σας πετυχω?για λιγο μπηκα να πω ενα γεια.εχω χαμηλο αιμοτοκριτη και ειμαι λιγο σα φυτο.απο καναπε στο κρεβατι τη βγαζω.κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα και εγω και η κατα 90% κορη μου!!!!!!!!

Ελινακι μου τι μου κανεις??????

Τι βλεπω...????? κορουλα μαλλον????

Αντε βρε κοριτσια....γιατι πηξαμε στους γαμπρους!!!:lol::lol::lol::lol:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Γεια σας κοριτσακια δεν σας ξεχασα μπαινω απλα δεν σας εχω πετυχει γιατι μπαινω απογευμα οταν μαζευτουνε οι αλλες!!!φουσκοτελες μου ομορφες πλησιαζεται βλεπω ε????αντε καλη λευτερια να εχετε!!!

Ελινακι μου!!!!κορτσοπουλο μας ετοιμαζεις ε???μπραβο κοριτσακι μου γερο παιδι να ειναι μπραβο!!!

κρισακι!!!!!!ευχαριστω και στα δικα σου.!!!

Κρισακι μουυυυυυ σ ευχαριστω πααααααααααρααα πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Ευχομαι πολυ συντομα να πανηγυριζουμε και για σενα!!!!:D:D:D:D:D

το ευχομαι κοριτσακι μου και για εμενα και για τις αλλες τις τρελλες που μειναμε και μας δινεις παραααααα πολυ κουραγιο φατσα μου!!!!!

ολα να σου πανε ζουπεεεεεεεεεεεεεεεερ!!!!!!!!!!!!!

και να εισαι και εσυ μια σεξη μπισνεζομανα!!!!:tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...