Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα!!!!:D

Σημερα ειχα πολυ δουλεια και επηξα!!!!

Τι μου κανετε?????

Δεν ειναι καμια εδω????

καλημερα εγκυουλα!

τι κανεις κοριτσαρα?

για πες νεα? πως εισαι?

αντε φτιαξε τικερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

as1cHjroSf-0010MDAwOGQ0fDAwMDg5OTZkfE8gcHJpZ2lwYXMgbW91IGVpbmFp.gif

Κοιμάμαι όρθια λέω... και κρυώνω και θέλω να πάω σπίτι μου.. άντε πια.. 22 και σήμερα :D

κοιμάσαι όρθια? μα καλά και πως μου μιλάς τότε? χιχι

έλα κοριτσάρα μου λίγες μέρες έμειναν, κάνε υπομονή

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλα!

τι κανεις κοριτσαρα?

για πες νεα? πως εισαι?

αντε φτιαξε τικερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Καλημερα Λιακι μου.....καλα ειμαι,εαν εξαιρεσεις οτι εχω ενα πονο στο στηθος λες και εχω καπνισει 500 πουρα!!!!Μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και αγχος!!!!:rolleyes:

Κατα τα αλλα καλα!!!

Τικερακι,λυσσαω να φτιαξω,αλλα περιμενω μεχρι την δευτερα που θα παω στον γιατρο να δω οτι ειναι ολα καλα!!Μην ανυσηχεις ομως.....το εχω ηδη βρει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσια.......οταν βηχω ή φτερνιζομαι,σαν να με ποναει λιγο η κοιλια μου και φοβαμαι!!Ειναι συνηθες???

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλημερα Λιακι μου.....καλα ειμαι,εαν εξαιρεσεις οτι εχω ενα πονο στο στηθος λες και εχω καπνισει 500 πουρα!!!!Μου ειπαν οτι μπορει να ειναι και αγχος!!!!:rolleyes:

Κατα τα αλλα καλα!!!

Τικερακι,λυσσαω να φτιαξω,αλλα περιμενω μεχρι την δευτερα που θα παω στον γιατρο να δω οτι ειναι ολα καλα!!Μην ανυσηχεις ομως.....το εχω ηδη βρει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σας ρωτησω κατι αλλο βρε κοριτσια.......οταν βηχω ή φτερνιζομαι,σαν να με ποναει λιγο η κοιλια μου και φοβαμαι!!Ειναι συνηθες???

δεν ειναι τιποτα μη φοβασαι, αχου μωρε μου θυμιζεις εμενα στην αρχη που το παραμικρο με τρομαζε!

α ωραια τη Δευτερα πας? θα δειτε τον σακο και σε 2-3 βδομαδες θα ακουσετε καρδουλα:lol: καλα εκει θα κλαις, ειναι πολυ συγκινητικη στιγμη

δεν ειναι τιποτα μη φοβασαι, αχου μωρε μου θυμιζεις εμενα στην αρχη που το παραμικρο με τρομαζε!

α ωραια τη Δευτερα πας? θα δειτε τον σακο και σε 2-3 βδομαδες θα ακουσετε καρδουλα:lol: καλα εκει θα κλαις, ειναι πολυ συγκινητικη στιγμη

Και μονο που το σκεφτομαι τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τωρα που το γραφω....βουρκωνω.........

Σε ποια εβδομαδα δηλαδη συνηθως ακους καρδουλα???

Και μονο που το σκεφτομαι τρελενομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και τωρα που το γραφω....βουρκωνω.........

Σε ποια εβδομαδα δηλαδη συνηθως ακους καρδουλα???

απο οτι θυμαμαι γυρω στην εβδομη, ειναι τρομερο, απ όλες τις επισκεψεις σε εκεινη που πρωτοακουσα την καρδια δεν ξεχνιεται

Κατα τα αλλα καλα!!!

:D :D εμένα πέρα από τον πόνο πλέον όταν βήχω ή φτερνίζομαι ή γελάω έντονα κατουριέμαι κιόλας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απο οτι θυμαμαι γυρω στην εβδομη, ειναι τρομερο, απ όλες τις επισκεψεις σε εκεινη που πρωτοακουσα την καρδια δεν ξεχνιεται

γιατί? ξεχνάς την αυχενική? αμ η β' επιπέδου? εγώ από αυτήν την εξέταση είχα βγει με κλάματα.

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

:D :D εμένα πέρα από τον πόνο πλέον όταν βήχω ή φτερνίζομαι ή γελάω έντονα κατουριέμαι κιόλας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γιατί? ξεχνάς την αυχενική? αμ η β' επιπέδου? εγώ από αυτήν την εξέταση είχα βγει με κλάματα.

κατουριεσαι? μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και γω συνεχεια, αυτη η softex θα πρεπει να μας δινει ποσοστα!

καλα ολες οι επισκεψεις αλλα αυτη με την καρδια μου εχει μεινει

κατουριεσαι? μαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και γω συνεχεια, αυτη η softex θα πρεπει να μας δινει ποσοστα!

:lol: :lol: :lol: :lol: άστα να πάνε!! άσε που όπου πάω αισθάνομαι άσχημα... Θα πρέπει να αρχίσω να κυκλοφορώ με ένα χαρτί υγείας στην τσάντα... :lol: :lol:

U6Vip2.png

.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωχ....θα χουμε και τετοια?????? ή μηπως μονο εσυ εισαι κατουρλου????

:lol: :lol: :lol: :lol: άστα να πάνε!! άσε που όπου πάω αισθάνομαι άσχημα... Θα πρέπει να αρχίσω να κυκλοφορώ με ένα χαρτί υγείας στην τσάντα... :lol: :lol:

και μια γουλια να πιω μετα απο 5 λεπτα θα τρεξω!

συμπεθερα αυριο θα ερθουν η κουνια και τα πραγματα,

του πλενω τα ρουχα τωρα να τα χω ετοιμα γιατι τον βλεπω ανυπομονο να βγει και λεω να ειμαι ετοιμη, ποτε δε ξερεις ποτε θα σκασει μυτη!

ΚΑΤΙΟΥΣΚΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!:-P:-P:-P:-P

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΡΛΟΥ!!!!:-P:-P

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!:tongue::tongue:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...