Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Χαπάκι μου δεν ισχύει τόσο αυτό...Και η δικιά μου θήλαζε μέχρι 2 μηνών αλλά οι κολικοί κολικοί...Απλά είναι πιο ανώδυνοι για το μωρό;)

δεν ξερω εγω θυμαμαι τι ελεγε η μανα μου τοτε ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι το μπιφτέκι??????.......

Κορίτσια, να σας πω κάτι?......Από τη μια είμαι χαρούμενη γιατί κράτησε 1 μέρα η σιχαμένη και από σήμερα είμαι και πάλι free,

κι από την άλλη είμαι στεναχωρημένη που ήρθε!!!...Δεν θέλω να χάνω την πίστη μου, πλέον δεν θυμώνω όταν έρχεται....στεναχωριέμαι,,,νιώθω πως δεν θα γίνω μάνα ποτέ!!

Καλημέρα...Να στο πω κι αλλιώς...Τι θα συμβεί αν δεν γίνεις βιολογική μάνα? Υπάρχουν τόσα παιδιά που είναι αφημένα στα ιδρύματα, και διψάνε για μια μητρική αγκαλιά και ένα χάδι....Δες το και έτσι...

zfvrp2.png jMgwp3.png

Κορίτσια, να σας πω κάτι?......Από τη μια είμαι χαρούμενη γιατί κράτησε 1 μέρα η σιχαμένη και από σήμερα είμαι και πάλι free,

κι από την άλλη είμαι στεναχωρημένη που ήρθε!!!...Δεν θέλω να χάνω την πίστη μου, πλέον δεν θυμώνω όταν έρχεται....στεναχωριέμαι,,,νιώθω πως δεν θα γίνω μάνα ποτέ!!

μονο 1 μερα?,τοσο λιγο σου κραταει κι εγω νομιζα οτι ειχα μικρη περιοδο που κραταει 3

να μην στεναχωριεσαι...και να μην σκεφτεσαι ετσι...

76IGp3.png

Θα το αντέξεις..είναι απίστευτο πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας εμείς οι γυναίκες....Δεν σου λέω όμως άλλα για το μετά την γέννα....εδώ θα είμαστε και θα σου λύνουμε τις απόρίες;)

Εννοειτε οτι θα σας χρειαστω!!!!πιστεψε με το ξερω πολυ καλα μετα απο οσα εχω περασει ολοι απορουν με την δυναμη που εχω!!!!

ελα βρε αθηνουλα τι 2 τι 3

τι 3 τι 4...που η διαφορα...και οσο πιο πολλα κανεις τοσο πιο σωστοι ανθρωποι βγαινουν στην κοινωνια,οχι κακομαθημενα...

Εμενα μου λες???εμεις ειμαστε 3 η μαμα μου εχει πολλαααααααα αδερφια το ιδιο και ο μπαμπας μου!!!

Γερα παιδια πανω απο ολα και αν θελει να μου δωσει ο ΘΕΟΣ κι αλλο θα το δεχτω με μεγαλη μου χαρα!!!!

Για την ωρα θελω αυτος να ειναι γερος και μετα βλεπουμε!!!:wink:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εννοειτε οτι θα σας χρειαστω!!!!πιστεψε με το ξερω πολυ καλα μετα απο οσα εχω περασει ολοι απορουν με την δυναμη που εχω!!!!

Εμενα μου λες???εμεις ειμαστε 3 η μαμα μου εχει πολλαααααααα αδερφια το ιδιο και ο μπαμπας μου!!!

Γερα παιδια πανω απο ολα και αν θελει να μου δωσει ο ΘΕΟΣ κι αλλο θα το δεχτω με μεγαλη μου χαρα!!!!

Για την ωρα θελω αυτος να ειναι γερος και μετα βλεπουμε!!!:wink:

αυτο εννοειται βρε ,πανω απ'ολα να ειναι γερα...και σιγουρα μονο ο θεος ξερει ποσα πρεπει να εχει η καθεμια μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ναι εσυ εισαι Μαρηηηηηηηηηηηη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι αυτο να μην το ξαναπεις!!!!πηγες και καπου ετσι δεν ειναι????το εφαγες?????εκανες νηστεια 3 μερες στο λαδι?????εχε πιστη και θα γινει ενα θα σου πω εγω το πηρα αρχες Ιουνιου εκανα οτι μου ειπανε και μεσα Ιουλιου ημουνα εγκυος στο μπεμπη μου!!!!

Θελεις κι αλλα?????:mad::x:x:lol:

Μην απελπιζεσαι κοριτσακι μου πιστεψε με!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

εσυ, εσυ!!! :D

ακου να σου πω, μη λες τετοια, γιατι αμα λες τετοια, θα αρχισω κι εγω να τα λεω, και αν τα λεμε μετα και οι δυο θα αρχισουν οι υπολοιπες να μας βριζουν και να λενε ο,τι θέλουν!! :lol:

Κατάλαβες??? :lol::confused:

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

εσυ, εσυ!!! :D

ακου να σου πω, μη λες τετοια, γιατι αμα λες τετοια, θα αρχισω κι εγω να τα λεω, και αν τα λεμε μετα και οι δυο θα αρχισουν οι υπολοιπες να μας βριζουν και να λενε ο,τι θέλουν!! :lol:

Κατάλαβες??? :lol::confused:

Ευτυχως που το καταλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εννοειται οτι θα σας κραξουμε!!!!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Κοριτσακια.... καλημερα...

Ευχομαι να μπορεσω εστω για 10' να σας μιλησω.... ο μπεμπης μας ειναι ξενυχτης.... νυχτα μερα ομως.... και σας παρακαλω μην αναφερετε αλλο την λεξη κολικος..... τα εχω παιξει....

τι κανετε? εκτος απο της Κάτιας ειχαμε άλλα νέα?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...