Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Αθηνούλα, αφού μπήκα στον χορό πρέπει να χορέψω....βλέπεις ήθελα να κάνω και 3 παιδιά τρομάρα μου...:rolleyes:...τώρα αποφάσισα να παραμείνω στα 2...:lol::lol::lol:

Αυτο ειναι σιγουρο και ολες θα τον χορεψουμε αυτο τον χορο!!!

μια χαρα ειναι και τα 2 πλακα μου κανεις???

γερα να ειναι μονο και ας μας παιδεψουν λιγακι!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνούλα, αφού μπήκα στον χορό πρέπει να χορέψω....βλέπεις ήθελα να κάνω και 3 παιδιά τρομάρα μου...:rolleyes:...τώρα αποφάσισα να παραμείνω στα 2...:lol::lol::lol:

εγω που θελω 4

Δυστυχως οχιιιιιιιιιιιιιιιιι τι ωρα θα πατε αυριο?????

μπηκα κανα 2 φορες εχθες αργα για να μαθω νεα σου!!!!

8 το απογευμα,ελπιζω ομως να μην μας την κανει παλι ο γιατρος

76IGp3.png

Α, καλά, φέξε μου και γλίστρησα :-(

μαρή...άκου τι σου λέω....τα όρια σου τα ξέρεις εσύ...αλλά θα φτάσει και η στιγμή που θα πεις αει στα κομμάτια ας μην κάνω ....και τότε θα έρθει;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

κατάλαβα.....:(αλλά μην στενοχωριέσαι...φαντάσου ότι της δικής μου αδελφής τα παιδιά δεν της κάνανε καθόλου...ΚΑΙ τα 2!!!!!:lol: Τράβηξε λαχείο η γυναίκα....:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μμμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτο μου αρεσει περισσοτερο!!!!

εαν ειναι να το περασουμε τι να κανουμε θα το παλεψουμε!!!!

εδω εχω περασει τοσα αλλα αυτο δεν θα αντεξω?????:rolleyes:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

εγω που θελω 4

8 το απογευμα,ελπιζω ομως να μην μας την κανει παλι ο γιατρος

ποσαααααααααααααααααααααααααααααα :shock::shock::shock::shock:

μπα δεν νομιζω αυριο θα ειναι στο ποστο του!!!

μαρή...άκου τι σου λέω....τα όρια σου τα ξέρεις εσύ...αλλά θα φτάσει και η στιγμή που θα πεις αει στα κομμάτια ας μην κάνω ....και τότε θα έρθει;)

Εχεις δικιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο αυτο πρεπει να κανετε ολες!!!:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

καλά, τι να το κάνω τότε αν κραταά μπαστουνι και φοραω μασελα???

Γιατι απο υπομονη, δυστυχως διαθετει πολύ το κατάστημα νομιζω!!

5NEXp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μμμμμμμμμμμμμμμμμμ αυτο μου αρεσει περισσοτερο!!!!

εαν ειναι να το περασουμε τι να κανουμε θα το παλεψουμε!!!!

εδω εχω περασει τοσα αλλα αυτο δεν θα αντεξω?????:rolleyes:

Θα το αντέξεις..είναι απίστευτο πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας εμείς οι γυναίκες....Δεν σου λέω όμως άλλα για το μετά την γέννα....εδώ θα είμαστε και θα σου λύνουμε τις απόρίες;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

Διαφημίσεις

μπουμπού νίκελ....σε διαβεβαιώ...(δεν ξέρω αν θυμάσαι το κάζο που έπαθα τον προηγούμενο μήνα πριν μείνω έγκυος) ότι θα φτάσει πολλή γρήγορα η στιγμή που εξαντλείσαι ψυχολογικά και σωματικά;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

αντεεεεε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη που θα φορας μασελαααα!!!:lol::lol:

Αφου το καταστημα διαθετη και υπομονη τι αλλο θες???

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Εγώ είμαι το μπιφτέκι??????.......

Κορίτσια, να σας πω κάτι?......Από τη μια είμαι χαρούμενη γιατί κράτησε 1 μέρα η σιχαμένη και από σήμερα είμαι και πάλι free,

κι από την άλλη είμαι στεναχωρημένη που ήρθε!!!...Δεν θέλω να χάνω την πίστη μου, πλέον δεν θυμώνω όταν έρχεται....στεναχωριέμαι,,,νιώθω πως δεν θα γίνω μάνα ποτέ!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

εγω ξερω πως συνηθως για τους κολικους φταιει το γαλα... ο αδερφος μου που το θηλαζε η μαμα μου(το θυμαμαι γιατι ημουν αρκετα μεγαλη) δεν ειχε καθολου...

Χαπάκι μου δεν ισχύει τόσο αυτό...Και η δικιά μου θήλαζε μέχρι 2 μηνών αλλά οι κολικοί κολικοί...Απλά είναι πιο ανώδυνοι για το μωρό;)

zfvrp2.png jMgwp3.png

κι εγω νικελακι πριν μεινω ελεγα,εχω κουραστει,δεν αντεχω αλλο και δεν προσπαθω και οντως ετσι ενοιωθα...και σκεφτομουνα οτι αν θελει ο θεος να μου το δωσει θα το δωσει ο κοσμος να χαλασει,οποτε κοιταγα να γουσταρω με τον αντρουλη και δεν με ενοιαζε τιποτα αλλο,φαντασου που επρεπε να καθομαι στο κρεββατι τουλαχιστον 20' αλλα σηκωνομουν αμεσως

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...