Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνουλα δεν πρεπει να βλεπουμε τετοια τωρα,ασε τα σοκολατακια

Συγνωμη Χαπακι μου αλλα θελω ενα κουτι τωρα!!!:rolleyes:

φρουτακια να κερνας....ειμαστε και πανω στην αναπτυξη και ζηλευουμε...

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αλλα φρουτακια δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Μην ζηλεύεις.. κοντεύεις! :wink:

να πάρω ένα από τώρα ??? :tongue:

Μην τα ακουμπησεις σε εφαγα εσενα!!!!

ειπαμε ειναι για τα κοριτσακια με την κοκκινοσιχαμενη!!!

ασε που εχεις γινει

244554lqb5be0b16.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

μην αγαπιεστε τοσο πολυ θα παθετε τιποτα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος!!!!!:lol::lol:

Χάπι, με ρώτησες κάτι χθες...Όχι δεν θηλάζω...είχα πολύ λίγο στον 2ο μήνα και το κόψαμε εντελώς!!:cool:

Καλημερα Νενεκακι!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...