Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

μαιρούλα μου κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλα θα πάνε θα δεις! κοίτα να είσαι όσο πιο ήρεμη ματάκια μου.πότε θα την κάνεις την εξέταση? αν ρίξεις και μια ματιά στο φόρουμ θα δεις κοριτσάκια που μετά τον τροφοβλάστη ήταν όλα καλα. γμτ δεν θυμάμαι πριν λίγο καιρό μάλιστα διάβαζα μια τέτοια περίπτωση. θα ΄ψάξω να την βρω την ιστορία και θα σου στειλω μηνυματάκι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαίρη83, καταρχήν ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

1. Η Ελκαράκ είχε στο 2ο μωράκι μεγάλη αυχενική πτυχή και έκανε άμνιο και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια, πράγμα που αποδεικνύεται από το ότι γέννησε έναν μπέμπαρο. Ρώτα την αύριο το πρωί και θα σου το επιβεβαιώσει.

2. Μια άλλη κοπελιά από το φόρουμ (ίσως η ΕΛΚΑΡΑΚ θυμάται πως τη λένε) και στα δυο της μωρά είχε μεγάλη αυχενική πτυχή και χρειάστηκε και στις 2 εγκυμοσύνες να κάνει αμνιοπαρακέντηση. Τα μωράκια της μια χαρούλα.

3. Πού έκανες την αυχενική διαφάνεια? Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να την κάνεις σε γιατρό που είναι εξειδικευμένος στους υπέρηχους εμβρυομητρικής, γιατί οι μεγάλοι υπέρηχοι, όπως αυχενική διαφάνεια, β' επιπέδου, ντόπλερ καθώς και άλλες επεμβατικές εξετάσεις, όπως η άμνιο και η λήψη τροφοβλάστη πρέπει να γίνονται μόνο σε γιατρούς που είναι πιστοποιημένοι να εκτελούν τέτοιου είδους εξετάσεις. Θα σου πρότεινα να πας σε έναν τέτοιο γιατρό, αν ο δικός σου δεν είναι πιστοποιημένος. Ή αν θέλεις, στείλε μου π.μ. το όνομα του γιατρού σου να δω στη λίστα και να σου πω αν συμπεριλαμβάνεται το όνομά του. Επίσης, αν θέλεις, σου προτείνω να πας στη Λάρισα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και να ξανακάνεις αυχενική διαφάνεια με τη γιατρό Χαρά Σκέντου που είναι πιστοποιημένη και κάνει αυχενικές και αμνιοπαρακεντήσεις. Και προς θεού, την άμνιο μην την κάνεις σε όποιο γιατρό να είναι. Πήγαινε στη Σκέντου στη Λάρισα.

Όλα θα πάνε καλά, αγαπάκι μου, το ξέρω ότι είσαι αγχωμένη και στενοχωρημένη, αλλά ελπίζω ότι θα είναι άριστα τα αποτελέσματα.

Μόνο κάνε λίγη υπομονή.

Και, όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, στην εβδομάδα που είσαι δεν γίνεται αμνιοπαρακέντηση, αλλά ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ. Μην τυχόν και κάνεις αμνιοπαρακέντηση τώρα, είναι πολύ νωρίς.

Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. Πήγα σε έναν άλλο γιατρό ειδικευμένο σε αυτές τις εξετάσεις και μου είπε για αμνιοπαρακέντιση κατευθείαν. Διάβασα στο internet ότι αυτό γίνεται σε μεγαλύτερους μήνες και όχι τώρα. Την πέμπτη έκλεισα ραντεβού στην Σκέντου για επαναληπτική αυχενική. Μακάρι να πάνε όλα καλά!

iWgPp3.png

βρε μαιρουλα μου δεν νομίζω ότι ισχυει πολύ αυτό που λες. και μια φίλη μου που ήταν ίδια περίπτωση με σένα εαν δεν κάνω λαθος έκανε αμνιοπαράκεντηση.

για πιο σίγουρα θα την ρωτήσω αύριο. κοιτα μωρέ να ησυχάσεις. όσο για την περίπτωση που σου είπα πριν τώρα που το λέει και η μπιπίτσα νομίζω και εγώ ότι ήταν η ελκαράκ.

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλημέρα :D

Μαιρούλα πριν προδικάζεις τίποτα. Πολλά μωρουλίνια έχουν μεγάλη αυχενική πτυχή και είναι μια χαρούλα ;). Εξέταση αίματος έκανες? Πάντως κι εγώ ξέρω ότι σε αυτούς τους μήνες κάνεις "Λήψη τροφοβλάστη".

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

ΝΕΝΟΣ τί μου κάνεις?

Κάτια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κοριτσάκι μου να έχεις μια τέλεια, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κάνεις ένα αγγελάκι :D

IxBZp3.png

Καλημέρα σε όλες ! :)

1. Μαίρη1983 έχεις πμ!

2. Μαρή Κάτια κλαίω πρωϊ-πρωϊ έγκυος γυναίκα... ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΤΙΑ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ... χιχι.

3. Βριτσάκι μου σέλω να σε κάνω μάκια ... σέλω σέλω σέλω....

4. Νικελίδιο τί γίνεσαι? Για μπες γράψε κανα νέο! Χθες σε πρόδωσα :(

U6Vip2.png

Καλημέρα! Αύριο θα πάω για επαναληπτική αυχενική σε άλλο γιατρό.

Ρενέ μου τι κάνεις? Εκεί είναι που μπερδευτηκα και εγω με την λήψη τροφοβλάστη και με την αμνιοπαρακέντηση. Ξέρω ότι τώρα γίνεται λήψη τροφοβλάστη και αυτός ήθελε να μου κάνει αμνιοπαρακέντιση.

iWgPp3.png

Κάτια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κοριτσάκι μου να έχεις μια τέλεια, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κάνεις ένα αγγελάκι :D

ΡΕΝΕ μου σ ευχαριστωωωωωω παρα πολυυυυ!!!!!

Οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου ευχομαι γλυκουλα μου!!!

Που χαθηκες εσυ??????

Ολα καλα????Το μωρακι σου.....θα εισαι τρελαμενη φανταζομαι!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Καλώς το κορίτσι μας. Την είδα την απάντησή σου.

Ρε συ Μαίρη δεν ξέρω αλλά το ένστικτό μου μου λέει οτι το μπεμπόνι σου είναι μια χαρά.

Για μόστραρε μαγουλάκι για μάκια... θα νιώσεις καλύτερα!

U6Vip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες ! :)

1. Μαίρη1983 έχεις πμ!

2. Μαρή Κάτια κλαίω πρωϊ-πρωϊ έγκυος γυναίκα... ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΤΙΑ ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ... χιχι.

3. Βριτσάκι μου σέλω να σε κάνω μάκια ... σέλω σέλω σέλω....

4. Νικελίδιο τί γίνεσαι? Για μπες γράψε κανα νέο! Χθες σε πρόδωσα :(

Καλημερααααααα!!!!Ελπιδακι....εγω να δεις τι κλαμα εχω ριξει!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα! Αύριο θα πάω για επαναληπτική αυχενική σε άλλο γιατρό.

Ρενέ μου τι κάνεις? Εκεί είναι που μπερδευτηκα και εγω με την λήψη τροφοβλάστη και με την αμνιοπαρακέντηση. Ξέρω ότι τώρα γίνεται λήψη τροφοβλάστη και αυτός ήθελε να μου κάνει αμνιοπαρακέντιση.

Μαιρουλα μου,καλημερα!!!Θα σου ελεγα κι εγω να ηρεμησεις!!!!

Για πολλες κοπελες εχω διαβασει κατι παρομοιο και ολα πηγαν καλα!!!!!

Θα το δεις!!!!;)

Ευχαριστώ πολύ για το φιλάκι!!!!!

Μέσα μου νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξω την αγωνία. Νομίζω ότι με κοροϊδεύουν οι γιατροί για τα λεφτά!

iWgPp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!

Ελπιδάκι, κι εγώ θέλω να σε κάνω μάκια, μάκια, μάκια:D:D:D

ΡΕΝΕ μου, πολύ χάρηκα που ξαναεμφανίστηκες. Πολλά φιλάκια.

Κατιούλα, όλα καλά κοπελάρα μου? Μην κουράζεσαι και να είσαι ήρεμη.

Νικελούδιο, πού είσαι?

Μαιρούλα, σου έχω στείλει απάντηση στο π.μ. που μου έστειλες.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...