Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπιπιτσα μου καλημερα! :D

Να δωσεις κι απο μας πολλα φιλια στο λιβακι μας!! :D

Θα της δώσω.

Το Λιβάκι μας είναι μια χαρά, η μπουμπούκα της μεγαλώνει, μου είπε ότι τώρα κοιμάται περισσότερο τα βράδια και δε χρειάζεται να ξυπνάει συνεχώς. Είναι πάρα πολύ καλά κι αυτή κι η μπεμπούλα.

Κοριτσακια μου...κοριτσακια μου...σας χιλιοευχαριστωωωωωωωωωωω:D:D

Μπιπιτσα μου να δωσεις πολλα φιλια στην λιβ μας και να της πεις οτι μας εχει λειψει!!!!!

Οσο για το φυλο του παιδιου,ο αντρας μου δεν εχει κανενα προβλημα...οτι να ναι αρκει γερο!!!Αναφερετε στην λεξη μπεμπης πιστευω,απλα απο συνηθεια!!(εκτος και αν ειναι ο κρυφος του ποθος!!!!:lol::lol::lol:)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Προσπαθεις να κοψεις το καπνισμα διαβασα μπιπιτσα μου?

μπράβο!

Κοίτα, δεν το έχω κόψει ακριβώς. Απλώς αντί να καπνίζω ένα πακέτο την ημέρα, καπνίζω το πολύ πολύ 5 τσιγάρα την ημέρα.

Το παλεύω πολύ. Στο γραφείο καπνίζω 2 τσιγάρα το πρωί με τον καφέ.

Το μεσημέρι που γυρίζω σπίτι, τρώω και ξαπλώνω αμέσως, γιατί αλλιώς θέλω τσιγάρο. Μετά σηκώνομαι και βγαίνω για περπάτημα, τουλάχιστον 2 ώρες. Γυρίζω εξουθενωμένη γύρω στις 8.00 και κάνω μπάνιο. Μετά το μπάνιο λίγες δουλειές. Μετά καπνίζω 1-2 τσιγαράκια και μετά ξάπλα και ύπνο.

Προσπαθώ πολύ πάντως να απασχολούμαι διαρκώς. Και βέβαια ούτε λόγος για φόρουμ, γιατί τότε είναι που μου έρχεται η όρεξη για τσιγαράκι. Ξέρετε πώς πάνε αυτά: εκεί που διαβάζεις και γράφεις, είναι σαν να πίνεις καφεδάκι, οπότε με το καφεδάκι και την παρεούλα, πάει πακέτο και το τσιγαράκι.

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα πεεεεεεεερα για πεεεεεεεεεραααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανετε κοριτσαρες μου;;;;;;;:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μπιπιτσα εγω το φορουμ δεν το εχω συνδυασει με τσιγαρακι, γιατι ειτε εμαι στο γραφειο ειτε σσο δωματιο του σπιτιου που το εχουμε κανει γραφειο και δεν καπνιζω εκει. Γενικα, μόνο στο σαλόνι καπνιζω...

Αλλά θέλω κι εγώ να το μειώσω!!

5NEXp2.png

Καλημεραααααααααα πεεεεεεεερα για πεεεεεεεεεραααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανετε κοριτσαρες μου;;;;;;;:) :) :) :)

καλως την κουκλιτσα...να σου ζησει το μωρακι σου να ειναι καλοτυχο παντα!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τον βρηκα και τον ξαναεχασα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:ξυπνησε τ ομωρο και τον ταιζω!

σ΄ευχαριστω πααααρα πολυ μαριαντακι μου!!!!καλη χρονια σε σενα και γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρηγορα ο,τι ποθεις να γινει πραγματικοτητα!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τον βρηκα και τον ξαναεχασα!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:ξυπνησε τ ομωρο και τον ταιζω!

σ΄ευχαριστω πααααρα πολυ μαριαντακι μου!!!!καλη χρονια σε σενα και γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρηγορα ο,τι ποθεις να γινει πραγματικοτητα!!!!!

Ειναι ησυχος γενικα, κοιμαται??

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...