Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχα ετοιμασει ενα φακελλο που εγραφε

"Πιστευω να με αγαπας,οπως σε αγαπω κι εγω........(βελακι για την πισω σελιδα)

ανυπομονω να σε συναντησω σε 8 μηνες....μπαμπακα μου

το μωρακι σας!!!!!!!!"

Γυριζει με κοιταει με ματια βουρκωμενα και να μου λεει...μιλα μου....μιλα μου...ειναι αληθεια????δεν μου κανεις πλακα???

Εγω βεβαια επειδη εκλαιγα...δεν μπορουσα να του απαντησω και του δειχνω μια μπισκοτιερα που εχω πανω στο τραπεζι.....την ανοιγει και ειχα βαλει μεσα το τεστ!!!!

Το κοιταγε σαν χαζος!!:lol::lol:

Μια κοιταγε το τεστ...μια εμενα...σαν χαμενο!!!:lol:

Εεεε....μετα απο λιγο που συνηλθε απο το σοκ,με πηρε αγκαλια και κλαιγαμε μαζι........

Και αφου συνερχομαστε αρχισε να φωναζει...θα γινω μπαμπας.....θα γινω μπαμπας!!!:lol::lol::lol::lol:

Αφηστε τα...εχει λαλησει!!!!

Απο την ωρα που το εμαθε δεν με αφηνει ουτε χαρτοπετσετα να σηκωσω....:lol::lol::lol:

Εκατσε ξεστολισε ολο το σπιτι....σκουπισε με την ηλεκτρικη.....και ηταν μεσ την ρελη χαρα!!!(βεβαια παντα κανει δουλειες και με βοηθαει απιστευτα,αλλα εχθες ειχε πολυ πλακα!!!)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Ειχα ετοιμασει ενα φακελλο που εγραφε

"Πιστευω να με αγαπας,οπως σε αγαπω κι εγω........(βελακι για την πισω σελιδα)

ανυπομονω να σε συναντησω σε 8 μηνες....μπαμπακα μου

το μωρακι σας!!!!!!!!"

Γυριζει με κοιταει με ματια βουρκωμενα και να μου λεει...μιλα μου....μιλα μου...ειναι αληθεια????δεν μου κανεις πλακα???

Εγω βεβαια επειδη εκλαιγα...δεν μπορουσα να του απαντησω και του δειχνω μια μπισκοτιερα που εχω πανω στο τραπεζι.....την ανοιγει και ειχα βαλει μεσα το τεστ!!!!

Το κοιταγε σαν χαζος!!:lol::lol:

Μια κοιταγε το τεστ...μια εμενα...σαν χαμενο!!!:lol:

Εεεε....μετα απο λιγο που συνηλθε απο το σοκ,με πηρε αγκαλια και κλαιγαμε μαζι........

Και αφου συνερχομαστε αρχισε να φωναζει...θα γινω μπαμπας.....θα γινω μπαμπας!!!:lol::lol::lol::lol:

Αφηστε τα...εχει λαλησει!!!!

Απο την ωρα που το εμαθε δεν με αφηνει ουτε χαρτοπετσετα να σηκωσω....:lol::lol::lol:

Εκατσε ξεστολισε ολο το σπιτι....σκουπισε με την ηλεκτρικη.....και ηταν μεσ την ρελη χαρα!!!(βεβαια παντα κανει δουλειες και με βοηθαει απιστευτα,αλλα εχθες ειχε πολυ πλακα!!!)

με συγκινησες σκατουλα...αχ τον τρελλανες τον ανθρωπο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως ο δικος μου λεει μονο οτι θελει να ειναι γερο...βεβαια κατα βαθος θελει να ειναι αγορι,αλλα μετα σκεφτεται οτι ο πατερας του θελει εγγονα και οχι εγγονο και γι'αυτο νομιζω δεν λεει τιποτα

76IGp3.png

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα!!!!

Κατιουσκαααα μου υπεροχη η χοριακη σου μπραβο κοριτσακι μου οοοοοοολααααααααααααααααα να πανε τελεια!!!!

Με συγκινησες πρωινιατικα την εγκυο!!!:D

Μπραβοοοοο κοριτσακι μου ειμαι πολυ χαρουμενη για εσενα!!!!!

Κοριτσιααααα ακουστε τις συμβουλες τις Κατιουσκας μας και δεν θα χασετε!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Κατιούσκα μου, τέλεια η χοριακή.

Όσο για την περιγραφή ανακοίνωσης εγκυμοσύνης στο σύζυγο, συγκινήθηκα τόσο που κόντεψα να βάλω κι εγώ τα κλάματα (κι όχι τίποτε άλλο αλλά είμαι και στο γραφείο).

Κορίτσια, μόλις με πήρε τηλέφωνο η Λίβ. Της είπα τα νέα της Κάτιας και χάρηκε πολύ. Μου είπε να δώσω σε όλες σας χαιρετίσματα.

Κατιούσκα μου, τέλεια η χοριακή.

Όσο για την περιγραφή ανακοίνωσης εγκυμοσύνης στο σύζυγο, συγκινήθηκα τόσο που κόντεψα να βάλω κι εγώ τα κλάματα (κι όχι τίποτε άλλο αλλά είμαι και στο γραφείο).

Κορίτσια, μόλις με πήρε τηλέφωνο η Λίβ. Της είπα τα νέα της Κάτιας και χάρηκε πολύ. Μου είπε να δώσω σε όλες σας χαιρετίσματα.

Μπιπιτσα μου καλημερα! :D

Να δωσεις κι απο μας πολλα φιλια στο λιβακι μας!! :D

5NEXp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...