Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

?????????????????????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused: τι ειναι αυτο τρωγεται???

εεε τωρα τα θελει ο π@@@@@ς να σου πω!!!

εσει ειδικα απο αυτο τρωτε συνεχεια εμεις παλι το εχουμε ξεχασει!!:lol:

Καλέ Αθηνά τι θυμήθηκα τώρα με το "λυσσάρα" που είπες?.....Έτσι δεν σε έλεγα στην αρχή όταν σε γνωρισα στο φόρουμ?...ή την eleni99 έλεγα έτσι?...Πωπω, το πολύ σεξ μου έχει κάψει τον εγκέφαλο.....Αντί για θερμίδες, εγώ καίω εγκεφαλικά κύτταρα...:lol::lol::lol:

αχχχχχ δεν θυμαμαι!!:rolleyes:

σιγουρα τα εχει ς καψει δεν το συζητω αφου ολη την ωρα εκει το εχεις το μυαλο σου!!!

72808hrauishp4k.gif

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια, θα πονέσει η κοιλιά μου ή θα μου σπάσει τα νεύρα?.....

εγω τωρα γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις...θελεις να πονεσει η κοιλια σου???γιατι???καινουριο βιτσιο ειναι αυτο παλι???:confused:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Ρε κορίτσια, θα πονέσει η κοιλιά μου ή θα μου σπάσει τα νεύρα?.....

μαλλον θα σου τα σπασει!!!!!

Ασχετο αλλα η Ελενη τι κανει???εχετε μιλησει καθολου??της ειχα στειλει πμ στο φατσοβιβλιο αλλα δεν μου απαντησε!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Δε μιλαω τοση ωρα....ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΤΣ ΤΣ ΤΣ!!!!

:lol::lol::lol::lol:

αααχ και ειχε τοση ωραια ησυχια..............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

σιγανοπαπαδοιτσα μου εσυ!!:lol:

Μόνη μου μιλάω??????????????????????????????????

Θα φύγω σε five minutes, γιατί θα έρθουν οι γονείς μου.....Που είστε????????

ναι θα ερθουν οι γονεις τωρα και εμεις σε πιστεψαμε!!!

μαρηηηη απο τωρα θα τον βαλεις κατω τον κακομοιρη???δεν τον λυπασαι???:lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Λέω να φύγω τώρα, να προλάβω να κάνω κι ένα μπανάκι....

και να σας αφήσω και λίγο μόνες, να μη λέτε ότι είμαι μπάστακας!!!!!:lol::lol::lol::lol:

γεια σου Μπιφτεκακι μου και εγω θα φυγω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα σημερα η συνδεση ειναι πιο αργη και απο την καθυστερηση!!!φιλακιααααα!!!!!:-P:-P:-P

Λέω να φύγω τώρα, να προλάβω να κάνω κι ένα μπανάκι....

και να σας αφήσω και λίγο μόνες, να μη λέτε ότι είμαι μπάστακας!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ααααα και μπανακιιιιιιιι!!!

κοριτσιαααααα πανε οι γονεις της ταχα!!!!!

αντε βρε καλο βολι!!!:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

αααχ και ειχε τοση ωραια ησυχια..............:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κατ αρχην :tongue::tongue::tongue:

Ναντριμορ....εμενα δε με πονεσε καθολου σχεδον αυτη τη φορα....και ασε τα πονηρα οτι δηθεν θα ρθουν οι γονεις...απο μας πας να κρυφτεις?????ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!:P:p:p:p

377052ur1qj2v0dg.jpg

Μαρή ψευτρού, τι λες?...Δεν μιλούσες τόση ωρα γιατί έφτιαχνες τικεράκι, για στραβές μας έχεις???:lol::lol::lol:
εγω τωρα γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις...θελεις να πονεσει η κοιλια σου???γιατι???καινουριο βιτσιο ειναι αυτο παλι???:confused:
Ουφ, πάλι θα τα ξαναπώ?.....Δες 1-2 σελίδες πίσω ,καλό μου, θα καταντήσω βαρετή.....
μαλλον θα σου τα σπασει!!!!!

Ασχετο αλλα η Ελενη τι κανει???εχετε μιλησει καθολου??της ειχα στειλει πμ στο φατσοβιβλιο αλλα δεν μου απαντησε!!!

Την έχω χάσει, δεν σηκώνει τηλέφωνα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Ναντριμορ....εμενα δε με πονεσε καθολου σχεδον αυτη τη φορα....και ασε τα πονηρα οτι δηθεν θα ρθουν οι γονεις...απο μας πας να κρυφτεις?????ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!:P:p:p:p

ειδες τι μακακιες μας λεει?????:lol::lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

σιγανοπαπαδοιτσα μου εσυ!!:lol:

ναι θα ερθουν οι γονεις τωρα και εμεις σε πιστεψαμε!!!

μαρηηηη απο τωρα θα τον βαλεις κατω τον κακομοιρη???δεν τον λυπασαι???:lol:

γεια σου Μπιφτεκακι μου και εγω θα φυγω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα σημερα η συνδεση ειναι πιο αργη και απο την καθυστερηση!!!φιλακιααααα!!!!!:-P:-P:-P
ααααα και μπανακιιιιιιιι!!!

κοριτσιαααααα πανε οι γονεις της ταχα!!!!!

αντε βρε καλο βολι!!!:lol::lol::lol:

Δίνω μια απάντηση για όλες σας.......

Φτου σας και πάλι φτου σας, να με κατηγορείτε άδικα, ότι μόνο το σεξ έχω στο μυαλό μου!!!...Θα έρθουν οι γονείς μου καλέεεε!!!!....Ο καλός μου είναι γυμναστηριο τώρα!!!!

Φιλάκια Χρυσουλίνι μου, ματς μουτς!!!

Φιλάκια και στις υπόλοιπες!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...