Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

κοριτσια απο τα παλια.!που ειστε?

elina1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 21,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• αθηνά76

3031

• happiness

2651

• Elpidaz

2248

• elina1978

2114

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάνα κουκουβάγια τι είναι το γ@@@@α???....Θα μας εξηγήσεις?:lol::lol::lol::lol::lol:

Ααααααχ, και να σε πιάσω!!!!...Θα σε τσουρομαδήσω τρελόγκα!!!:lol::lol::lol:

Αυτό είναι ή θα κάνεις σεξ κι εσύ?????....Καλέ τι με έχει πιάσει σήμερα με το σεξ?...Όλο γι'αυτό μιλάω!!!....Μπας σε καλό μου!

:tongue::tongue::tongue::tongue: οοοχιιιιιιι δεν θα σου πω τιποτα!!!

εσυ ειδικα πρεπει να το ξερεις καλυτερααααα αφου συνεχεια εκει ειναι το μυαλο σου λυσσαρα!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Δεν ξέρω εγώ από αργούς ρυθμούς....:tongue::lol::lol:

Φιλενάδα, ότι μπορώ κάνω, πίστεψέ με, αν χάσω κιλά, ΑΝ λέω, απ'αυτό θα είναι κι όχι από τη δίαιτα...:lol::lol:

ναι αγαπη μου αλλα μεχρι να χασεις κιλα εσυ με αυτο το αθλημα ο συμπεκτης σου θα ειναι στο κρεββατι με υπερκοπωση...ελεος!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

Δεν ξέρω εγώ από αργούς ρυθμούς....:tongue::lol::lol:

Φιλενάδα, ότι μπορώ κάνω, πίστεψέ με, αν χάσω κιλά, ΑΝ λέω, απ'αυτό θα είναι κι όχι από τη δίαιτα...:lol::lol:

Μην γελας καθολου το λενε συνεχεια με αυτο τον τροπο καιγονται πολλες θερμιδες!!!!:lol::lol:

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: αυτο ελειπε δωστης να καταλαβει οτι εσυ εισαι ο αρχηγος!!

εγωωωωωωωωωω τι ειπα καλε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ εχεις πονηρο μυαλο ντροπη σου Ζουζουνα!!:lol:

?????????????????????????????:confused::confused::confused::confused::confused::confused: τι ειναι αυτο τρωγεται???

οτι ονειρευόμουν στην ζωή μου,το έχω βρει σε εσενανε ψυχη μου και έχω τα πάντα πια!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue: οοοχιιιιιιι δεν θα σου πω τιποτα!!!

εσυ ειδικα πρεπει να το ξερεις καλυτερααααα αφου συνεχεια εκει ειναι το μυαλο σου λυσσαρα!!

Καλέ Αθηνά τι θυμήθηκα τώρα με το "λυσσάρα" που είπες?.....Έτσι δεν σε έλεγα στην αρχή όταν σε γνωρισα στο φόρουμ?...ή την eleni99 έλεγα έτσι?...Πωπω, το πολύ σεξ μου έχει κάψει τον εγκέφαλο.....Αντί για θερμίδες, εγώ καίω εγκεφαλικά κύτταρα...:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

ναι αγαπη μου αλλα μεχρι να χασεις κιλα εσυ με αυτο το αθλημα ο συμπεκτης σου θα ειναι στο κρεββατι με υπερκοπωση...ελεος!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Γιατί, μαρή το λες αυτό?....Χάνω εύκολα κιλά,εγώ...!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μην γελας καθολου το λενε συνεχεια με αυτο τον τροπο καιγονται πολλες θερμιδες!!!!:lol::lol:

με αυτον τον τροπο γενικως καιγονται πολλα πραγματα!!!!σπιτια ...εγγεφαλοι...παλαμες.....τωρα με την βοηθεια του Μπιφτεκιου και το μ.......!!!!

1395720p03h8lv6k0.gif

εχει δικιο η συμπεθερα μου!!!

nQeqp3.png

hX2Ap3.png

Διαφημίσεις

Γιατί, μαρή το λες αυτό?....Χάνω εύκολα κιλά,εγώ...!!

δεν ξερω αλλα σιγουρα ο αντρουλης σου προσευχεται γιαυτο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

με αυτον τον τροπο γενικως καιγονται πολλα πραγματα!!!!σπιτια ...εγγεφαλοι...παλαμες.....τωρα με την βοηθεια του Μπιφτεκιου και το μ.......!!!!

Άη, μαρή τρελοσαλονικιά!!!!!!......Δεν ντρέπεσαι λίγο???:lol::lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Άη, μαρή τρελοσαλονικιά!!!!!!......Δεν ντρέπεσαι λίγο???:lol::lol::lol::lol:

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: να οριστε ντρεπομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...